Yunus Çözgen 23 Temmuz 2011 Paylaş 23 Temmuz 2011 Arkadaşlar 2004 model focus comfort aracımın uzaktan kumanda ile kapıları açtığım zaman aracın lambaları yanmıyor. Sadece kapıları kapattığımda bir kere yanıp sönüyor. Bildiğim kadarıyla uzaktan kumanda ile açarken de yanıp sönmesi gerekmez mi? Sorun nerde olabilir? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Temmuz 2011 Paylaş 23 Temmuz 2011 Yunus Bey mesajınızı yeniden düzenledim. Üyeler mesaj gönderdikten kısa bir süre sonra, mesajlarını düzenleyemiyor. Böyle bir sorunla karşılaştığınızda moderatörlere ulaşarak yardım talebinde bulunabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Yunus Çözgen 23 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2011 Yunus Bey mesajınızı yeniden düzenledim. Üyeler mesaj gönderdikten kısa bir süre sonra, mesajlarını düzenleyemiyor. Böyle bir sorunla karşılaştığınızda moderatörlere ulaşarak yardım talebinde bulunabilirsiniz. Zafer bey teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Yusuf Yeşilkaya 25 Temmuz 2011 Paylaş 25 Temmuz 2011 Arkadaşlar 2004 model focus comfort aracımın uzaktan kumanda ile kapıları açtığım zaman aracın lambaları yanmıyor. Sadece kapıları kapattığımda bir kere yanıp sönüyor. Bildiğim kadarıyla uzaktan kumanda ile açarken de yanıp sönmesi gerekmez mi? Sorun nerde olabilir? Benim bildiğim sadece kapılar kapandığında 4lüler bir kere yanar. Açıldığında yanmaz. Ama araç içi ışıklardan bahsediyorsanız; kumanda ile kapılar açıldığında tavan ve ayak aydınlatmaları yanar. Tabi tavan lambalarının aç kapa düğmesi ortada olursa:) Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 25 Temmuz 2011 Paylaş 25 Temmuz 2011 (düzenlendi) Normalde 2004 itibari ile üretilmiş kasalarda kapıları açtığınızda 4'lüler birkaç saniye kesintisiz yanar . Kapattığınız zamanda 2 kere yanıp söner . 2004 öncesi modellerde böyle bir özellik yok . Sizinkide belki ara modele denk gelmiş olabilir . Ama derseniz ki önceden yanıyordu artık yanmıyor . Ozaman bir problem var demektir... :lol2: 25 Temmuz 2011 tarihinde F?rat ?enol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yunus Çözgen 25 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2011 Fırat bey sonuçta benim araç makyajlı focus bende yanması gerektiğini düşünüyorum. peki sizce sorun ne olabilir yada kime göstermem lazım. daha önce yanıyormuydu bilmiyorum, çünkü aracımı ikinci el aldım Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 25 Temmuz 2011 Paylaş 25 Temmuz 2011 Bence size yakın güvendiğiniz bir servise gösterin derim ben... Yorum bağlantısı
Misafir 26 Temmuz 2011 Paylaş 26 Temmuz 2011 Arkadaşlar 2004 model focus comfort aracımın uzaktan kumanda ile kapıları açtığım zaman aracın lambaları yanmıyor. Sadece kapıları kapattığımda bir kere yanıp sönüyor. Bildiğim kadarıyla uzaktan kumanda ile açarken de yanıp sönmesi gerekmez mi? Sorun nerde olabilir? Yunus bey bizde de 2004 Focus I makyajlı var sadece ikinci kilitlemede iki kere yanıyor dörtlüler ve bu durum normal diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Yunus Çözgen 27 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2011 Yunus bey bizde de 2004 Focus I makyajlı var sadece ikinci kilitlemede iki kere yanıyor dörtlüler ve bu durum normal diye düşünüyorum. Emre bey benim araçta kilitlediğimde bir kere yanıp sönüyor. demekki bir eksiklik sözkonusu. Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 27 Temmuz 2011 Paylaş 27 Temmuz 2011 Yunus bey bende de daha önce 2004 model Comfort Focus vardı . Araç Temmuz 2003 çıkışlı idi ve kilitleme esnasında sizin söylediğiniz gibi sadece bir kere yanıyordu . Şuan kullandığım araç 2004 şubat çıkışlı ve kapıları açtığımda 4'lüler birkaç saniye kesintisiz yanıyor . Çift kitleme yaptığım zamanda ( Sadece Ghia modellerde vardır çift kitleme ) 2 kere yanıp sönüyor . Daha öncede dediğim gibi sizin araç ara modele denk gelmiş , bir sorun yok yani... Saygılar. Yorum bağlantısı
Yunus Çözgen 27 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2011 Arkadaşlar bugün çok ilginç birşey oldu açkapa yaparken arabanın açık camları uzaktan kumanda ile kapandı bu özellik 2004 comford focuslarda var mı çok hoşuma gitti. ikinci defa yada üçüncüde olabilir kapattıktan sonra basılı tutuyorsun açık camlar kendi kendine kapandı. çok sevindim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Temmuz 2011 Paylaş 27 Temmuz 2011 Arkadaşlar bugün çok ilginç birşey oldu açkapa yaparken arabanın açık camları uzaktan kumanda ile kapandı bu özellik 2004 comford focuslarda var mı çok hoşuma gitti. ikinci defa yada üçüncüde olabilir kapattıktan sonra basılı tutuyorsun açık camlar kendi kendine kapandı. çok sevindim. Basılı tutarsanız hem kapatıp hem de açması gerekiyor. Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 27 Temmuz 2011 Paylaş 27 Temmuz 2011 (düzenlendi) Evet , açma tuşuna basılı tutarsanız açılır , kapamaya basılı tutarsanız kapanır otomatik olarak . Açılması yada kapanması esnasında tekrar basarsanız otomatik durur aynı zamanda... 27 Temmuz 2011 tarihinde F?rat ?enol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özcan Polat 27 Ekim 2011 Paylaş 27 Ekim 2011 Benim aracım 2003 focus Ghia Bende de sadece çift kilitleme yapılırken dörtlüler yanıyordu... Ankara da OTOFAR da Bayram usta var ona aracımın açılırken de DÖRTLÜLERİN yanmasını istediğimi söyledim.. o da bu modelde bu ozelliğin olmadığını söyledi ancak ne yaptığını tam bilmiyorum ama açma tuşuna bastığında bu komutu işleyen sistemden 4 lülerin sitemine kablo çekerek olayı çözdü. Şimdi aracım açılırken 4 lüler yanıyor... Saygılar. Yorum bağlantısı
Mehmet Saat 27 Ekim 2011 Paylaş 27 Ekim 2011 focusların bazılarında yanıyor bazılarında yanmıyor benimkindede açarken de kapatırken de yanmıyor sadece çift kitleme yaparken yanıp sönüyor.....elektirikciye giderseniz kapı açılırken dörtlülerin yanmasını ufak bir işlemle hallederler hata açılırken ve kapanırken farlarınızın bile yanmasını sağlayabilirler Yorum bağlantısı
Soner Kayışlı 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 bende de 2004 comfort var ama bu söylediginiz hiç özellik çalışmıyor. Acaba anahtar sonradan sustalı yapılmış. Anahtardan kaynaklı olabilirmi.. Saygılar iyi forumalar. Yorum bağlantısı
Serdar Çalışkan 8 Kasım 2011 Paylaş 8 Kasım 2011 Benim aracım 2003 focus Ghia Bende de sadece çift kilitleme yapılırken dörtlüler yanıyordu... Ankara da OTOFAR da Bayram usta var ona aracımın açılırken de DÖRTLÜLERİN yanmasını istediğimi söyledim.. o da bu modelde bu ozelliğin olmadığını söyledi ancak ne yaptığını tam bilmiyorum ama açma tuşuna bastığında bu komutu işleyen sistemden 4 lülerin sitemine kablo çekerek olayı çözdü. Şimdi aracım açılırken 4 lüler yanıyor... Saygılar. özcan bey bende de 2004 focus ghia sedan var ve bende de acilirken 4 lüler yanmiyor,ben de acilirken 4 lülerin yanmasini istiyorum,sizin yaptirdiginiz yerin tam adresi ve fiyati hakkinda bilgi verebilir misiniz acaba?cünkü gündüz vakti zaten ic aydinlatmayi göremiosunuz ve biraz gürültülü bir ortamda olursaniz kapilarin acilip acilmadigini anlayamiyorsunuz. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 11 Ocak 2012 Paylaş 11 Ocak 2012 (düzenlendi) 2004 focus comfort. Kilitlerken 2 defa ayanıp sönüyor. Açarken 3 sn kadar yanıp sönüyor. Belki farketmeyen olmuştur. Kilitleme tuşuna basılı tutarsanız camlar otoatik kalkar. Açma tuşuylada camlar açılır. 11 Ocak 2012 tarihinde Fatih Öztürk27 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts