Lokman Ceritlioğlu 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 bunun çözümü varmı acaba? çünkü kendi çektiğim hd videolardada sorun yaşıyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Abi senin buradan izlediğin görüntüler 30 fps, Youtuba geçip 1080p yaparsan o zaman 20 fps izlersin.. Bak bakalım yorumunu merak ediyorum.. Evet 20 fps iyi değil. bunun çözümü varmı acaba? çünkü kendi çektiğim hd videolardada sorun yaşıyorum. Yükleme tamamlandığı halde mi donarak gösteriyor? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Evet 20 fps iyi değil. Senin de ekran kartın kötü abi 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 evet Mükremin abi. emmi samsung RV515 özellikleri http://www.teknosa.com/urunler/125032279/samsung-np-rv515-a02tr-silver-notebook Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Muhtemelen köprü sürücüleri doğru yüklü değil. Olması gereken tüm süsrücüler, driverler tam yüklense sıkıntı kalmaz Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Servet devamlı güncelemelere bakıyorum varsa yüklüyorum, daha önce sorun yoktu. yada ben 720 p izliyordum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 evet Mükremin abi. emmi samsung RV515 özellikleri http://www.teknosa.com/urunler/125032279/samsung-np-rv515-a02tr-silver-notebook Abii, Sani.. Bir denk geldiğinizde iki dakikada halleder.. 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 (düzenlendi) tamam emmi sağolasın. Sani'yi yakalam lazım. 30 Kasım 2013 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Valla benim forumdan aldığım 200 tllik casper tık demeden oynatıyor 1080p'de. Bu bilgisayara bayılıyorum. Bu arada Nevşehire geldiğimde sanki bu sokaktan geçmiştik. Anılarım depreşti. Skoda favorit ahh ahh. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Benim Notebook bu... sorunsuz izliyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 emmi ram düşük benim ondan alakalıda olabilir belki. 2.gb Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Benim ki de bu Lokman Abi'ninkinden daha kötü sanırım özellik olarak. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Servet devamlı güncelemelere bakıyorum varsa yüklüyorum, daha önce sorun yoktu. yada ben 720 p izliyordum. Driverler, İlk pc formatından sonra yüklenir. Eğer format attırdıysan kesin eksik yüklemişlerdir. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Servet 1.5 sene oldu daha format atılmadı abim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Normalde de atılmaz anormal bir durum yoksa. Muhtemelen eksik bişeyler var 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 Buluşunca atalım abi format daha hızlanır makina.. Benim onerdiğim win windows7 ultimate 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 Masaüstü.. 512mb 256bit ekran kartı. 1gb yedekte Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 Şu 20 fps işine takıldım, bende eski bir fotoğraf makinası var, 26 fps çekim yapıyor, onunla çektiğim videolarda özellikle düşük ışıkta resim atlamalarını fark edebiliyorsun. Bu özelliği fark ettikten sonra yaptığım araştırmada 30 fps ve üstündeki çekimleri insan gözünün fark etmesinin imkansız olduğunu, bu nedenle 30 fps'den düşük özellikte kameraların kaliteli çekim yapamayacağını tespit etmiştim. Senin kameranın çekimlerini izliyorum, benim makinadan kesinlikle daha kaliteli bence 20 fps daha farklı bir şeyi anlatıyor. Mükremin bey, mehmet beyin ön kamera çekimlerini kayıpsız olarak ( Dropbox a yüklediği bir çekim var) izlerseniz netliği daha çok ortaya çıkıyor. Çünkü youtube 1080P bile olsa kırpa kırpa yüklüyor sitesine görüntü kalitesi çok düşüyor. Fiyat olarak bu netlik çok güzel, üstüne arka kamerasıda yanında bonus Çift kamerayı ekonomik anlamda alayım geçeyim denirse gönül rahatlığı ile alınacak bir kamera. Tak çıkart olayı nasıl mehmet bey pratikmi ? Yada sabit mi bırakıyorsunuz araçta. Çünkü aliminyum kasası olacaktı sizin cihazın ekranı ile fln dışardan baya bir dikkat çekiyordur. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 Fps araç kamerasında çok fazla üstünde durulması gereken bir konu değil onu anladım. Çünkü görüntüyü durdurduğumuzda tam netlikte her plaka okunuyor. Önemli olan en az mehmet beyin kamerası kadar net bir kameraya sahip olmak. Yanındaki extra bonus arka kamera tadından yenmez Özellikle şu paylaştığım kadının içinde sıkıştığı kazayı okuduktan sonra arka cama iyiki 2. Kamerayı satın almışım diyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 Tak çıkart olayı nasıl mehmet bey pratikmi ? Yada sabit mi bırakıyorsunuz araçta. Çünkü aliminyum kasası olacaktı sizin cihazın ekranı ile fln dışardan baya bir dikkat çekiyordur. Söküp takması çok pratik. Yuvaya oturt yan tarafa yarım santim çek. Sıkışıp kalıyor. Sökerken de aynı. Yana çek, aşağı al. Ben araçta bırakırım. bizde sorun olmaz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 Bugün çinden aldığım 32 lik kartı test ediyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 Çinden aldığım micro sd kartı test ettim sonuç hüsran.. Tıkla Yorum bağlantısı
Safak Acar 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 (düzenlendi) Çakma araç kamerası olarak adlandırdığım Evde ihtiyaç fazlası olarak duran,Telefon kamerası. 5 megapixel Araç kamerasına göre başlı başına eksikliği . Saat tarih bilgisi ekranda yok Gps konum yok Görüş acısı dar. Dışarıdaki sesleri net cekmiyo. Hiç yokdan iyidir diyerek, iki çekim yaptım normal görünüyor görüntüler, ne cok kötü nede cok iyi İlk cekim Babamın aracı megan sabah saatlerinde.. Tutacak cok sallanmış görüntüler titremeli.. ikinci cekim öğle civarı.. Focus3.. sabit. Havanın tadı olmadığı için Görüntüler pek ağım şahım cıkmadı.. Bu videoyu aynı telefon ile cekmiştim. Lokman abiyle beraber Kayıt yapmıştık 720p hd görüntüde idare ediyor : Youtubede bozuyor biraz.. Saat ve tarih olsa Araç içi kamerasına ihtiyacım yok aslında 1 Aralık 2013 tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 2 Aralık 2013 Paylaş 2 Aralık 2013 Saat ve tarih olsa Araç içi kamerasına ihtiyacım yok aslında Bence ihtiyaç şu yönde var. Çekim yaptığı açı ve alan cep telefonunda inanılmaz kısıtlı : Iphone 5 ARaç Kamerası ile karşılaştırması : http://www.youtube.com/watch?v=TAvQaABavHs ( Araç Kamerası Çekimi ) http://www.youtube.com/watch?v=snZT7zkJjZc ( Aynı Çekim IPhone 5 ) Kameralar üst üste takılı Metronun camında. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts