İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera

Kaan Kepir

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu

bunun çözümü varmı acaba? çünkü kendi çektiğim hd videolardada sorun yaşıyorum.

Yorum bağlantısı

Abi senin buradan izlediğin görüntüler 30 fps, Youtuba geçip 1080p yaparsan o zaman 20 fps izlersin.. Bak bakalım yorumunu merak ediyorum.. 

Evet 20 fps iyi değil.

bunun çözümü varmı acaba? çünkü kendi çektiğim hd videolardada sorun yaşıyorum.

Yükleme tamamlandığı halde mi donarak gösteriyor?

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Muhtemelen köprü sürücüleri doğru yüklü değil. Olması gereken tüm süsrücüler, driverler tam yüklense sıkıntı kalmaz

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Servet devamlı güncelemelere bakıyorum varsa yüklüyorum, daha önce sorun yoktu. yada ben 720 p izliyordum. :D

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

tamam emmi sağolasın. Sani'yi yakalam lazım. :)

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Valla benim forumdan aldığım 200 tllik casper tık demeden oynatıyor 1080p'de. Bu bilgisayara bayılıyorum. 
Bu arada Nevşehire geldiğimde sanki bu sokaktan geçmiştik. Anılarım depreşti. Skoda favorit ahh ahh. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Servet devamlı güncelemelere bakıyorum varsa yüklüyorum, daha önce sorun yoktu. yada ben 720 p izliyordum. :D

Driverler, İlk pc formatından sonra yüklenir. Eğer format attırdıysan kesin eksik yüklemişlerdir.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Normalde de atılmaz anormal bir durum yoksa. Muhtemelen eksik bişeyler var

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Buluşunca atalım abi format :D daha hızlanır makina.. Benim onerdiğim win   windows7 ultimate

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Şu 20 fps işine takıldım, bende eski bir fotoğraf makinası var, 26 fps çekim yapıyor, onunla çektiğim videolarda özellikle düşük ışıkta resim atlamalarını fark edebiliyorsun. Bu özelliği fark ettikten sonra yaptığım araştırmada 30 fps ve üstündeki çekimleri insan gözünün fark etmesinin imkansız olduğunu, bu nedenle 30 fps'den düşük özellikte kameraların kaliteli çekim yapamayacağını tespit etmiştim.

Senin kameranın çekimlerini izliyorum, benim makinadan kesinlikle daha kaliteli bence 20 fps daha farklı bir şeyi anlatıyor.

Mükremin bey, mehmet beyin ön kamera çekimlerini kayıpsız olarak ( Dropbox a yüklediği bir çekim var) izlerseniz netliği daha çok ortaya çıkıyor. Çünkü youtube 1080P bile olsa kırpa kırpa yüklüyor sitesine görüntü kalitesi çok düşüyor. Fiyat olarak bu netlik çok güzel, üstüne arka kamerasıda yanında bonus :)

Çift kamerayı ekonomik anlamda alayım geçeyim denirse gönül rahatlığı ile alınacak bir kamera.

Tak çıkart olayı nasıl mehmet bey pratikmi ? Yada sabit mi bırakıyorsunuz araçta. Çünkü aliminyum kasası olacaktı sizin cihazın ekranı ile fln dışardan baya bir dikkat çekiyordur.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Fps araç kamerasında çok fazla üstünde durulması gereken bir konu değil onu anladım. Çünkü görüntüyü durdurduğumuzda tam netlikte her plaka okunuyor. Önemli olan en az mehmet beyin kamerası kadar net bir kameraya sahip olmak. Yanındaki extra bonus arka kamera tadından yenmez :) Özellikle şu paylaştığım kadının içinde sıkıştığı kazayı okuduktan sonra arka cama iyiki 2. Kamerayı satın almışım diyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Tak çıkart olayı nasıl mehmet bey pratikmi ? Yada sabit mi bırakıyorsunuz araçta. Çünkü aliminyum kasası olacaktı sizin cihazın ekranı ile fln dışardan baya bir dikkat çekiyordur.

Söküp takması çok pratik. Yuvaya oturt yan tarafa yarım santim çek. Sıkışıp kalıyor. Sökerken de aynı. Yana çek, aşağı al.

Ben araçta bırakırım. bizde sorun olmaz.

Yorum bağlantısı
Safak Acar
(düzenlendi)

Çakma araç kamerası olarak adlandırdığım :D Evde ihtiyaç fazlası olarak duran,Telefon kamerası. 5 megapixel  

Araç kamerasına göre başlı başına eksikliği .

Saat tarih bilgisi ekranda yok

Gps konum yok

Görüş acısı dar. 

Dışarıdaki sesleri net cekmiyo.

Hiç yokdan iyidir diyerek, iki çekim yaptım normal görünüyor görüntüler, ne cok kötü nede cok iyi :D

İlk cekim Babamın aracı megan sabah saatlerinde.. Tutacak cok sallanmış görüntüler titremeli.. 

ikinci cekim öğle civarı.. Focus3.. sabit.

Havanın tadı olmadığı için Görüntüler pek ağım şahım cıkmadı..

Bu videoyu aynı telefon ile cekmiştim. Lokman abiyle beraber Kayıt yapmıştık  :biggrin:

720p hd görüntüde idare ediyor : :D Youtubede bozuyor biraz..

Saat ve tarih olsa Araç içi kamerasına ihtiyacım yok aslında :unsure2:

tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Saat ve tarih olsa Araç içi kamerasına ihtiyacım yok aslında :unsure2:

Bence ihtiyaç şu yönde var. Çekim yaptığı açı ve alan cep telefonunda inanılmaz kısıtlı : Iphone 5  ARaç Kamerası ile karşılaştırması :

http://www.youtube.com/watch?v=TAvQaABavHs   ( Araç Kamerası Çekimi )

http://www.youtube.com/watch?v=snZT7zkJjZc   ( Aynı Çekim IPhone 5 )

Kameralar üst üste takılı Metronun camında.

s3x3.th.jpg
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...