İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera

Kaan Kepir

Recommended Posts

Olgu Erhan
(düzenlendi)

Bugüne özel indirimle 88$ aliexpress

83jr.png

Npara.comdan anlamam ama paylaşıyım bir arkadaştan alıntı :

tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)

Alıntıdır :jbo5.jpg

Biz zarardayız o zaman Olgu Bey :)

9$ = 18 tl yahu bişi olmaz :)

tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Aslında yol vermeyi düşünmeyen ama kararlılığım karşısında pes eden kadın sürücü :D

Bu da arabanın fren anında aldığı şekil.. 

j5gk.png

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

emmi bugün bende bir görüntü yakaladım ama kartı kaybederim diye çıkarmadım eve, bir ara eklerim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Geniş açı kamerada bir de olumsuzluk var arkadaşlar.. Görüntüler olduğundan daha hızlı görünüyor.. Normalde bu kadar hızlı gitmiyorum ben... :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Geniş açı kamerada bir de olumsuzluk var arkadaşlar.. Görüntüler olduğundan daha hızlı görünüyor.. Normalde bu kadar hızlı gitmiyorum ben... :)

Hadi len! :punish:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı

Akan.. En az % 10-15 fazla yakıyorsun..

Safranbolu yolculuğu : Bölünmüş yollar 120, otoyollar 130 km hız ile, genelde klima açık, iki yetişkin iki çocuk ve üç günlük valizler hatta bir takım bilgisayar, kavun karpuz, bilimum hediyeler ile.. ortalama tüketimim 6 litre idi..

Valla onu diyecek olan gelsin yanıma otursun... :D

Ben yakıtı geçtim artık.. 

Telefona bir uygulama kurdum G kuvvetini okuyor.. Bakalım virajlarda kaç G kuvveti biniyor üstüme :D

Bundan sonra bunu paylaşacağım :D

:f1:

Valla böyle abi.. Ben bu araba ile kendimi kaybettim.. 

Ben virajı görmüyorum. Giriş çıkış farketmez her yerde gazdan ayağımı çekmem dip gaz giderim.. :p

Bugün birisi ardaya sordu... 

Baban virajlara nasıl giriyor... 

Cevap kısa ve net 

Tam gaz :D

Ben gördüğüme inanırım :D

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

İstanbul'da maganda çift'i itin bir tarafına soktu millet, uçuyorlar diye :) Şimdi onca insan haksız mı yani ? Bal gibi hızlısın, şahinin üstün frenajı ile arkasının kalkmasından senin nasıl hızla gittiğin, onun nasıl korkuğu aşikar :mangal:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben gördüğüme inanırım :D

Pes diyorum .   :fiuw:

İstanbul'da maganda çift'i itin bir tarafına soktu millet, uçuyorlar diye : :)Şimdi onca insan haksız mı yani ? Bal gibi hızlısın, şahinin üstün frenajı ile arkasının kalkmasından senin nasıl hızla gittiğin, onun nasıl korkuğu aşikar :mangal:

Ulen keşke hızı gösterenden alsaydım... 

Satılık kamera var arkadaşlar... Hız gösterenden alacağım :D

Bu arada.. bu kamera G kuvvetini de okuyor.. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

İstanbul'da maganda çift'i itin bir tarafına soktu millet, uçuyorlar diye : :)Şimdi onca insan haksız mı yani ? Bal gibi hızlısın, şahinin üstün frenajı ile arkasının kalkmasından senin nasıl hızla gittiğin, onun nasıl korkuğu aşikar :mangal:

Şahin diye geçiştirmeyelim abi o bir Doğan...Hatta SLX bile olabilir :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Ben trafikte her zaman doğan şahin toros gibi eski araçlara yol veririm yada onların yoluna kontrolsüz çıkmam :) yeni araç sahipleri hep fren yapar durur. Eski araçlara bulaşmayacaksın :p

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Mehmet Abi bencede bayağı hızlı girmişsin, kavşaktan sonra yavaşlaman oldukça net fark ediliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

60 falandır.. Yarın hızımı kontrol ederek geçeceğim orayı.. 

3 yada 4. vitestir.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ben trafikte her zaman doğan şahin toros gibi eski araçlara yol veririm yada onların yoluna kontrolsüz çıkmam :) yeni araç sahipleri hep fren yapar durur. Eski araçlara bulaşmayacaksın :p

Onlarda da var fren Olgu Bey.

Korkmayın bu kadar :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Onlarda da var fren Olgu Bey.

Korkmayın bu kadar :)

Yok yedek parça ucuz olduğu için pek takmıyorlar, kaza olmuş olmamış pek umursamıyorlar gibi geliyor bana :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Yok yedek parça ucuz olduğu için pek takmıyorlar, kaza olmuş olmamış pek umursamıyorlar gibi geliyor bana :)

Çok mantıklı hakikaten. Kutluyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Içindeki hayvan olduktan sonra arabanin markasi cok onemli degil. Hayvanlardan uzak durnak lazim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

X5 içindeki kendini insan sanan hayvan sayısı o kadar çok ki. Bugün ölüyorduk birinin sayesinde palionun içinde arkadaşlarla. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

60 falandır.. Yarın hızımı kontrol ederek geçeceğim orayı.. 

3 yada 4. vitestir.

Ben sana dedim hız bilgisini ekrana basandan al diye. Anlat şimdi bakalım. :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hoca acil dual lens tavsiyesi istiyorum.. 

Bu arada, dünkü geldiğim şekilde aynı kavşağa girdim.. Hızım 60 km idi.. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...