İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera

Kaan Kepir

Recommended Posts

İ.Göksel Yaman

İstanbul'da maganda çift'i itin bir tarafına soktu millet, uçuyorlar diye :) Şimdi onca insan haksız mı yani ? Bal gibi hızlısın, şahinin üstün frenajı ile arkasının kalkmasından senin nasıl hızla gittiğin, onun nasıl korkuğu aşikar :mangal:

Bak ben o konuyu açtım, Yorumsuzdur yazdım neden ?

Sonra Mükremin Abi gibi biri çıkar. Emmi'yi nasıl deşifre ettiği gibi benide ederse diye düşündüm :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Döner kavşakta 60. Uff. :police:

Dönmek yok... Delikanlı adam dönmez... 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)

Hoca acil dual lens tavsiyesi istiyorum.. 

Bu arada, dünkü geldiğim şekilde aynı kavşağa girdim.. Hızım 60 km idi.. 

Mehmet bey buyrun size Dual lens tavsiyesi  :) Dokunmatik Lcd Ekran + Konuşan Hatunlu  :blush:

http://dashcamtalk.com/urive-albatross-ii-md-7500p/

http://dashcamtalk.com/cams/albatrossii/Manual_UriveAlbatross2_ENG_2013.7.15.pdf

http://www.youtube.com/watch?v=zIgQQlhvTb0

Benim tavsiyem üzerine Urive Albatross II MD-7500P Satın alan arkadaşımın ürünü Gümrükten geçti.

Sipariş ettikten  19/11/13 17:28 2 gün sonra sonra Kore'den Türkiye'ye giriş yapan 21/11/13 17:24  kamera   yaklaşık 14 gün yurt içi gümrükte bekledikten sonra Teslim edildi 03/12/13 09:34

Gümrük için Ödenen ücret Sadece 4 TL  :biggrin:  :D 

PTT Takip numarası : EG128370220KR Ptt ekranından gümrük girdi çıktıları görebilirsiniz http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta-yd_yeniweb.php

Şimdilik Paylaştığı resimler yakında video ve detaylı yorumları ekleyeceğim bu kamera ilgili ( En üst sınıf kameralardan biri )

5b41.jpg

0srt.jpg

tsto.jpg

tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)

Tüm donanım bağlanınca 5 volt tam regülasyna başladı. Parazit gerilimi çöküyor. Bahsettiğim filtre işe yarayacak

Bir arkadaşım yeni aldığı kamerasını beceriksiz bir Honda servis elemanına bağlatmak isterken yaktırmış buna istinaden bir video çekme ihtiyacı hissettim. Elektronik bilgim kısıtlı olmasına rağmen arabama bağladığım 2 kamerada 5 aydır bu şekilde sıkıntısız çalışmakta. Servet Aydın bey bu konularda benden kat kat tecrübeli. Onun fikirlerinide almak isterim. :flowers:

720 P olarak kendi yaptığım bağlantı şeklini paylaştım. Çakmaklığı meşgül etmeden HAT çekip kamerasını bağlayacak arkadaşlar için umarım yardımcı olur.

Fikirlere Açığım şöyle olsa daha iyi olur diyorsanız bu yazıda paylaşalım

Adaptörü devre dışı bırakmıyorum çünkü içinde Hem koruyucu Sigorta var Hemde Voltajı Düzenliyor.

Yada Tüm bunlarla uğraşmayıp  7 tl ye şu ürün alınabilir http://www.hepsiburada.com/liste/btcar-bardakl305k-uyumlu-2-usb-199305k305351l305-2li-199akmak-199oklay30/productDetails.aspx?productId=otbtc00022&categoryId=20024988&navq=categoryid%3d20024988%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dotbtc00022%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bbt20car%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705_2147483631%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705_2147483631_253574%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705_2147483631_253574_20024971%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705_2147483631_253574_20024971_20024988%257d%26fh_refview%3dlister

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
(düzenlendi)

Dönmek yok... Delikanlı adam dönmez... 

Kavşak dönsün abi. Aman diyim durduk yere. :p

Kavak-Kavşak

tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Dünkü videodaki doğanın geldiği yoldan gidilebilecek pek bi yer yok.. Bir arsanın içinden geçip, Migrosa kaçak giriş yapılıyor.. 

Bu sebeple o tarafa dönüşte ışık da yok.. 

O hızla o kadın karşıya geçse kesin bir yerleri kırardı.. 

Olgu böyle allengirli aletler istemiyorum ya.. :)

Özellikle hızı göstermesin demiştim ama bu kamera daha hızlı gösteriyor, hızı gösterse iyi olacak.. 

Tak ve unut tarzı bişey istiyorum ben.. 

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Dünkü videodaki doğanın geldiği yoldan gidilebilecek pek bi yer yok.. Bir arsanın içinden geçip, Migrosa kaçak giriş yapılıyor.. 

Bu sebeple o tarafa dönüşte ışık da yok.. 

O hızla o kadın karşıya geçse kesin bir yerleri kırardı.. 

Olgu böyle allengirli aletler istemiyorum ya.. :)

Özellikle hızı göstermesin demiştim ama bu kamera daha hızlı gösteriyor, hızı gösterse iyi olacak.. 

Tak ve unut tarzı bişey istiyorum ben.. 

GS1000 diyorum 1000 kere, hala abuk subuk yerlere gidiyon, abidik kubidik şeylere bakıyon. :punish:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Bak ben o konuyu açtım, Yorumsuzdur yazdım neden ?

Sonra Mükremin Abi gibi biri çıkar. Emmi'yi nasıl deşifre ettiği gibi benide ederse diye düşündüm :p

He ya, yorumsuz yazınca bitti, öyle mi? ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

GS1000 diyorum 1000 kere, hala abuk subuk yerlere gidiyon, abidik kubidik şeylere bakıyon. :punish:

Dual lens Hocaa..  :elisopali:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Yapılan işlemde çakmak soketini boşa çıkarmayı, sök tak ile uğraşmamayı hedeflediğini düşünüyorum Olgu. Ben ne yaparım ? Çakmaklığa takılan güç kaynağını dağıtıp, içindeki regüle devresini daralan makaron ile kamufle eder, girişine, el alrtında rahat müdahale edilecek 2 amper sigorta bağlarım. Böylelikle güç kaynağı yer kaplamaz, kamufle ettiğim yerde olası vibrasyonlarda tıkırtı yapmaz :yes:

İlaveten, 12/5 volt düşürücüyü içinde barındıran devreyi iptal edip, direk 12 volt'u kameraya bağlayabilecek mantıkta bir elektrikçi denk gelirse katline ferman veriyorum :biggrin:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben torpidonun arkasına kontağa bağlı ikinci bir çakmaklık yaparım.. Kamera için bunu kullanırım.. Şu an da böyle kullanıyorum.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Geçen gün bir arkadaşa tır sürtmüş ve Tır durmamış basmış gitmiş. Oda kamera kayıtları ile polise gidince polisin söylediği laf "Yapabileceğimiz birşey yok olay olur olmaz gerçekleşen yerde 155 arayıp polis çağırmalıydınız" demişler. Aslında o kayıtlarla mahkeme açılsa hakkını alırdı ama masraf az olduğu için uğraşmamış.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Trafik polisi olay yeri terk edilmiş ise bakmaz... Bu aşamadan sonra savcılığa gitmek gerekir.. Kamera kullanmak için izin aldın mı derlerse de bilmiyorum :D

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Bende buna istinaden dedim araçta kayıtları oynatacak bir tablet bulunsun torpidoda polis fln çağırınca göstermek için ikinci el şu cihazı almak istedim akşam : http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=138890910&rnd=7965

Ekran kırık ucuzdu 700 tl lik tablet oynatır dedim ama çok kasılarak oynattı. Bende satın almadım onu.

Hepsiburada.com adresinden 4 çekirdek bir pirana tablet sipariş ettim. Memnuniyet garantisi ile 7 gün içinde koşulsuz iade hakkım var çekimleri güzelce oynatırsa işime yaratacak.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)

Bu ürünü aldım acaba buda kasma yaparmı 1080P araç kamerası video dosyasını ?

TEşekkürler bende Cep telefonundan düzeltemeyince Bilgisayarı açmıştım 8 dakika dolmadan düzeltiyim diye son sürat :)

Aldığım ürün ikinci el buydu : http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-archos-101-16-gb-tablet-hdmi,usb,miniusb-vs..vs-138890910/detay/

Kasma yaptı  

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ekran kötüymüş :(

Yeni aldığın oynatmaz ise, 720 çekmekten başka şansın kalmıyor gibi... 

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bu ürünü aldım acaba buda kasma yaparmı 1080P araç kamerası video dosyasını ?

TEşekkürler bende Cep telefonundan düzeltemeyince Bilgisayarı açmıştım 8 dakika dolmadan düzeltiyim diye son sürat :)

Aldığım ürün ikinci el buydu : http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-archos-101-16-gb-tablet-hdmi,usb,miniusb-vs..vs-138890910/detay/

Kasma yaptı  

Tablette Artes/Onda. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Ekran kötüymüş :(

Yeni aldığın oynatmaz ise, 720 çekmekten başka şansın kalmıyor gibi...

Yok iade ederim 7 gün süre var :) İkinci el ekranı kırık olanıda almadım zaten denedim adamın evinde olmayınca dedim teşekkürler. Çünkü telefon açıp anlaşmıştım önceden kasma yaparsa alamam diye :)

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Buyrun işte beklediğimiz kanun yolda az kaldı :) Artık kamera kayıtlarının netliği daha bir önem kazandı. Plaka net bir şekilde çıkacak diyor haberde. Benim, sevdiklerimin canını malını hiçe sayarak terör yaratan trafik canavarlarını bir bir ayıklayıp tespit edebileceğiz. Özellikle hız yapanlar kameradaki Gps özelliği sayesinde daha kolay tespit edilecek. Kayıtları ilerde Mektup yolu ile bildirebileceğiz emniyete.

http://m.haberturk.com/yasam/haber/900962-trafikte-yeni-donem-basliyor

"Fotoğraf ya da video görüntülerinde kural ihlali yapan araçların plakasının net biçimde görünmesi şartı aranacak. Trafik Denetleme Şubeleri, yaptıkları kural ihlali açık şekilde kayda alınan sürücülere Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili maddelerine göre idari para cezası yazacak. Cezalar araç plakalarının kayıtlı olduğu tescil adreslerine postalanacak."

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

bugün birşey farkettim, köprü altına girdiğimde görüntüler çok daha net oluyor. güneş yokken daha net bu nasıl iştir anlamadım.

video ayarını 480p yapıp izleyin. bu arada İstanbul trafiğini görün.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

normal abi.

köprüden çıkarken ani parlama böyle hissettiriyor ama sonra netliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

bu araç kameraları ne zaman kullanımı zorunlu olacak herhangi bir bilginiz var mı sayın büyüklerim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...