İçeriğe Yönlendir

Arabamın Anahtarını Kaybettim

Abdurrahim Çelebi

Recommended Posts

Serkan Toker

Bulan acamasin değil şuan en az maliyetle arabayi calistirmam lazim

Söylemek istedigim daha önce anahtar yaptirdim ama kumandasiz yani arabayi calistirmiyor sadece kaputu açarken kullanıyorum normal anahtarcinin yaptigini okuyacakmi yani mars basarmi

Sadece kapıyı açan anahtar işi bir nebze kolaylaştırır.. İçinde immo çipi yoksa arabayı çalıştırmaz, zaten maliyet tutan kısmı o kodun çözülmesi.. Kumandasız derken üstünde tuş yok diye arabayı çalıştırmaz zannetmiyorsunuz değil mi ? Orjinal yedek anahtarları da kumandasızdır arabanızın ve arabayı çalıştırır..

Yorum bağlantısı
Uğur Gül

Yok cipsiz anahtar sadece kaputu aciyordum ama oda arabanin içinde koldayama ünitesi içinde şuan durum araba kapida yatiyor ruhsat filanda içinde cilingirle actirsak calistiramicam servise gotursek çok pahali napcaz bilmiyom kafayi yedim

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Bir oto anahtarcıya gidin durumunuzu anlatın, arabanın içinde çipsiz bir anahtarın olduğunuda söyleyin. Makul bir fiyata hallolur inşallah.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Çift kilit yapiyorum kapatirken ondan heralde

Çift kilit yapıyorsanız hiç uğraşmasın.. Telle kapı açma kolundan açmaya çalışıyorsa başaramaz..

Yorum bağlantısı
Uğur Gül

Anahtar deliginden ugrasiyor yanliz kullanilmadigi için oksileniyomus herhalde zamanla

Yorum bağlantısı
Uğur Gül

Kapiyi esnetip içerdeki cip siz anahtari aldik kaputu aciyo ama kapiyi acmadi kilit dönmüyor ne biçim iştir ya korna calmaya basladi 4 luler yaniyor korna sustu 4 luler de soner insallah

Kapiyi esnetip icerdeki cip siz anahtari aldik motor u aciyor ama kapiyi acmiyor kilit dönmüyor korna 4 luler çalmaya başladı korna sustu inşallah 4 lulerde soner

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...