Serkan Toker 30 Mayıs 2015 Paylaş 30 Mayıs 2015 Bulan acamasin değil şuan en az maliyetle arabayi calistirmam lazim Söylemek istedigim daha önce anahtar yaptirdim ama kumandasiz yani arabayi calistirmiyor sadece kaputu açarken kullanıyorum normal anahtarcinin yaptigini okuyacakmi yani mars basarmi Sadece kapıyı açan anahtar işi bir nebze kolaylaştırır.. İçinde immo çipi yoksa arabayı çalıştırmaz, zaten maliyet tutan kısmı o kodun çözülmesi.. Kumandasız derken üstünde tuş yok diye arabayı çalıştırmaz zannetmiyorsunuz değil mi ? Orjinal yedek anahtarları da kumandasızdır arabanızın ve arabayı çalıştırır.. Yorum bağlantısı
Uğur Gül 30 Mayıs 2015 Paylaş 30 Mayıs 2015 Yok cipsiz anahtar sadece kaputu aciyordum ama oda arabanin içinde koldayama ünitesi içinde şuan durum araba kapida yatiyor ruhsat filanda içinde cilingirle actirsak calistiramicam servise gotursek çok pahali napcaz bilmiyom kafayi yedim Yorum bağlantısı
Serkan Toker 30 Mayıs 2015 Paylaş 30 Mayıs 2015 Anahtarcı çağırın, daha ekonomik olur.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 30 Mayıs 2015 Paylaş 30 Mayıs 2015 Bir oto anahtarcıya gidin durumunuzu anlatın, arabanın içinde çipsiz bir anahtarın olduğunuda söyleyin. Makul bir fiyata hallolur inşallah. Yorum bağlantısı
Uğur Gül 30 Mayıs 2015 Paylaş 30 Mayıs 2015 Bir saat oldu acamadi daha ugrasiyor anahtarci Yorum bağlantısı
Uğur Gül 30 Mayıs 2015 Paylaş 30 Mayıs 2015 Çift kilit yapiyorum kapatirken ondan heralde Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 30 Mayıs 2015 Paylaş 30 Mayıs 2015 Bir saat oldu acamadi daha ugrasiyor anahtarci Kaskonuz varmı ? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 30 Mayıs 2015 Paylaş 30 Mayıs 2015 Çift kilit yapiyorum kapatirken ondan heralde Çift kilit yapıyorsanız hiç uğraşmasın.. Telle kapı açma kolundan açmaya çalışıyorsa başaramaz.. Yorum bağlantısı
Uğur Gül 30 Mayıs 2015 Paylaş 30 Mayıs 2015 Anahtar deliginden ugrasiyor yanliz kullanilmadigi için oksileniyomus herhalde zamanla Yorum bağlantısı
Uğur Gül 30 Mayıs 2015 Paylaş 30 Mayıs 2015 Kapiyi esnetip içerdeki cip siz anahtari aldik kaputu aciyo ama kapiyi acmadi kilit dönmüyor ne biçim iştir ya korna calmaya basladi 4 luler yaniyor korna sustu 4 luler de soner insallah Kapiyi esnetip icerdeki cip siz anahtari aldik motor u aciyor ama kapiyi acmiyor kilit dönmüyor korna 4 luler çalmaya başladı korna sustu inşallah 4 lulerde soner Yorum bağlantısı
Recommended Posts