Yunus Kağan Turan 3 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2011 evet çok güzel önerileriniz var ama okurken koptum ya ama galiba mantıklı bir iş yapıp otomatik araba almışım valla oruçlu oruçluda yemiyor sanırım bizim iş bayramdan sonraya kalcak Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 3 Ağustos 2011 Paylaş 3 Ağustos 2011 aynen en son geçenlerde geçtim önünden hala duruyor Nerede yav?Google mapstenn falan gostersene Arda nerede pist? Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Ağustos 2011 Paylaş 3 Ağustos 2011 "Hanıma araba kullanma öğretileceğine,hazır öğrenmişini bulup onunla evlenmek daha iyidir" demişti bir büyüğüm:)) Yorum bağlantısı
Akan Belen 4 Ağustos 2011 Paylaş 4 Ağustos 2011 "Hanıma araba kullanma öğretileceğine,hazır öğrenmişini bulup onunla evlenmek daha iyidir" demişti bir büyüğüm:)) Bekarlar için ideal bir öneri.Ama bize sökmez Bende busüreci yaşıyorum halen.Bir sürücü kursunun pistinde çalışıyoruz ara ara.Ama alan dar dön allah dön dolap beygiri gibi.Ufak tefek tartışmalar oluyor doğal olarak Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 4 Ağustos 2011 Paylaş 4 Ağustos 2011 (düzenlendi) "Hanıma araba kullanma öğretileceğine,hazır öğrenmişini bulup onunla evlenmek daha iyidir" demişti bir büyüğüm:)) Onun da başka eksiği çıkar. Mesala aynısı yemek için de geçerli. Değil mi? 4 Ağustos 2011 tarihinde Arma?an Pekatik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts