Uğur Çelik 30 Temmuz 2011 Paylaş 30 Temmuz 2011 Yaklaşık 10 gün önce 7 yıllık ttnet aboneliğimi sonlandırarak uydunet abonesi oldum.Kampanya dahilinde aldığım wireless modem arızalı çıktı.Yenisi ile değiştirdiler.Şimdide 4 gündür internetim yok.Müşteri hizmetlerini aradığımda ''şu an sistemlerimizde güncelleme var,bilgilerinize ulaşamıyoruz;ilerleyen saatlerde tekrar arayınız''cevabını alıyorum.Ve sonuç olarak hala internetim yok ve ne zaman gelecek bilmiyorum.Ah ttnet niye bıraktım seni... Kocaeli-gölcük-değirmenderede bulunan üyelerimizde bağlantısı olan varmı? Yorum bağlantısı
Özgen Acar 30 Temmuz 2011 Paylaş 30 Temmuz 2011 merak etmeyin uydunet herşeye rağmen ttnetden iyidir ve insaflıdır... Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 30 Temmuz 2011 Paylaş 30 Temmuz 2011 Allah Allah, bu ttnetten bir tek ben mi memnunum Denizlinin 7. abonesi olaraktan kaç seneden beri kullanıyorum, ama sadece datasını Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Temmuz 2011 Paylaş 30 Temmuz 2011 Kocaeli-gölcük-değirmenderede bulunan üyelerimizde bağlantısı olan varmı? Pek bi sayın Uğur bey kardeşim. Şimdi söyle bakayım tam olarak nerdesin ? Ha niyemi sordum ; Her pazar ya Nihavet'teyim yada Kavaklı sahilde Yarında Karamürsel sahilde... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 30 Temmuz 2011 Paylaş 30 Temmuz 2011 (düzenlendi) Pek bi sayın Uğur bey kardeşim. Şimdi söyle bakayım tam olarak nerdesin ?Ha niyemi sordum ; Her pazar ya Nihavet'teyim yada Kavaklı sahilde Yarında Karamürsel sahilde... Servet Abi heryere gidiyosun buralara gelmiyor musun? Hayır şartsa bozalım fortif gece çaktırmadan hallederiz sen neresinden bozulur onu söyle 30 Temmuz 2011 tarihinde Tahir ?lter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 30 Temmuz 2011 Paylaş 30 Temmuz 2011 Allah Allah, bu ttnetten bir tek ben mi memnunum Denizlinin 7. abonesi olaraktan kaç seneden beri kullanıyorum, ama sadece datasını Ben de memnunum abicim. Bir de ben herşeyini kullanıyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Temmuz 2011 Paylaş 31 Temmuz 2011 Pek bi sayın Uğur bey kardeşim. Şimdi söyle bakayım tam olarak nerdesin ?Ha niyemi sordum ; Her pazar ya Nihavet'teyim yada Kavaklı sahilde Yarında Karamürsel sahilde... dci motor almış olsan, bu kadar gezmeye, 1 yılda amorti ederdin... Yorum bağlantısı
Akın Konuk 31 Temmuz 2011 Paylaş 31 Temmuz 2011 bende zonguldaktaki evimde kullanıyorum süper çalışıyor size böyle denk gelmiştir evet müşteri hizmetleri çok sorumsuz ama internetleri mükemmel Yorum bağlantısı
Recommended Posts