İçeriğe Yönlendir

Uydunetin Terbiyesizliği

Uğur Çelik

Recommended Posts

Uğur Çelik

Yaklaşık 10 gün önce 7 yıllık ttnet aboneliğimi sonlandırarak uydunet abonesi oldum.Kampanya dahilinde aldığım wireless modem arızalı çıktı.Yenisi ile değiştirdiler.Şimdide 4 gündür internetim yok.Müşteri hizmetlerini aradığımda ''şu an sistemlerimizde güncelleme var,bilgilerinize ulaşamıyoruz;ilerleyen saatlerde tekrar arayınız''cevabını alıyorum.Ve sonuç olarak hala internetim yok ve ne zaman gelecek bilmiyorum.Ah ttnet niye bıraktım seni...

Kocaeli-gölcük-değirmenderede bulunan üyelerimizde bağlantısı olan varmı?

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Allah Allah, bu ttnetten bir tek ben mi memnunum :bambam: Denizlinin 7. abonesi olaraktan kaç seneden beri kullanıyorum, ama sadece datasını :good1:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Kocaeli-gölcük-değirmenderede bulunan üyelerimizde bağlantısı olan varmı?

Pek bi sayın Uğur bey kardeşim. Şimdi söyle bakayım tam olarak nerdesin ?

Ha niyemi sordum ; Her pazar ya Nihavet'teyim yada Kavaklı sahilde :blink: Yarında Karamürsel sahilde...

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
(düzenlendi)

Ha niyemi sordum ; Her pazar ya Nihavet'teyim yada Kavaklı sahilde :) Yarında Karamürsel sahilde...

Servet Abi heryere gidiyosun buralara gelmiyor musun? Hayır şartsa bozalım fortif gece çaktırmadan hallederiz sen neresinden bozulur onu söyle :blink:

tarihinde Tahir ?lter tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
Allah Allah, bu ttnetten bir tek ben mi memnunum :) Denizlinin 7. abonesi olaraktan kaç seneden beri kullanıyorum, ama sadece datasını ;)

Ben de memnunum abicim. Bir de ben herşeyini kullanıyorum :p

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ha niyemi sordum ; Her pazar ya Nihavet'teyim yada Kavaklı sahilde :flowers: Yarında Karamürsel sahilde...

dci motor almış olsan, bu kadar gezmeye, 1 yılda amorti ederdin...

Yorum bağlantısı
Akın Konuk

bende zonguldaktaki evimde kullanıyorum süper çalışıyor size böyle denk gelmiştir evet müşteri hizmetleri çok sorumsuz ama internetleri mükemmel

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...