Engin Dayı 31 Temmuz 2011 Paylaş 31 Temmuz 2011 şu bir iki hafta içinde arabadan soğudum resmen ben ona güzelce itinalı baktıkca o aksini yapıyor deli ediyor beni 2 hafta önce yolda bıraktığı yetmemiş gibi şimdi yine acayip sesler varya hadi hayırlısı.. her neyse az önce benzinliğe girdim arabayı tam stop edicem, farları kaptmıştım, frene basınca ön park lambalar, içerideki klimanın oradaki ve göstergenin ışıkları yanıyor çekince sönüyor. bekli bi sorun vardır die anahtarı çıkardım geri takıp çalıştırdım aynı şey satmayı düşünüyorum diye küstü mü naptı anlamadım ki arkadaş Yorum bağlantısı
Engin Dayı 31 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2011 son 2 aydır benzin almak ve yıkatmak dışında bişey yapmadım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Temmuz 2011 Paylaş 31 Temmuz 2011 Öncelikle arka stop ampüllerini sökün, sonra frene basın aynısını yapıyor mu kontrol edin. Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez 31 Temmuz 2011 Paylaş 31 Temmuz 2011 Enteresan arızalar hep beni mi bulur derdim, meğersem daha kötüleri de varmış Şimdi bu stop lambasındaki ampül çift tırnaklı ya, yani biri park'a biri stop'a bağlı. Siz orya tek tırnak taktınız, yada ampul tırnakları orda kısadevre yaptı da akım ters yönde mi akıyor acaba? En iyisi çağlar beyin dediği gibi stop ampüllerini söküp deneyin. Kesinlkle... Yorum bağlantısı
Engin Dayı 31 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2011 Enteresan arızalar hep beni mi bulur derdim, meğersem daha kötüleri de varmış Şimdi bu stop lambasındaki ampül çift tırnaklı ya, yani biri park'a biri stop'a bağlı. Siz orya tek tırnak taktınız, yada ampul tırnakları orda kısadevre yaptı da akım ters yönde mi akıyor acaba? En iyisi çağlar beyin dediği gibi stop ampüllerini söküp deneyin. benim sorunların hepsi böyle. nerde yaşanılmıcak sorun var, o bende :lol2: stop lambasının birini 3 ay önce değişmiştim. şimdi mi sorun yapar yani o kadar zaman geçti üstünden kısa devre falan. ayrıca arabalara check-up yaptırmak istesek ne var ne yok diye heryerini kontrol ediyorlar mı? yani bi kere ne varsa hapisi yaptırayım masrafında da değilim, bi araba hergün yeni bişey çıkarır mı ya Yorum bağlantısı
Fatih Kul 1 Ağustos 2011 Paylaş 1 Ağustos 2011 Bende de aynı sorun olmuştu. Stop lambalarının biri kısa devre yapmıştı. Değiştirince düzeldi. Yorum bağlantısı
Murat Gedik 1 Ağustos 2011 Paylaş 1 Ağustos 2011 Bizim 86 model Renault 12 arabamızda da benzer bir sorun olmuştu. Frenlere basınca kısa devre farlar yanıyordu. Dışarıda farkedemedik ama garaja girip duvarın önünde durunca farkediyorduk sonra babam yaptırmış, bilmiyorum nasıl yapıldığını. Yorum bağlantısı
Engin Dayı 1 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2011 bugün yeni bişey daha farkettim ki geri geri yanaşırken diğer arabadan, farlar açıkken sürekli stop lambalarım yanyor. sanki frene basıyormuşum gibi farları kapatınca geçiyor. ama farlar kapalıyken de frene basınca parklar yanıyor. çok özellkli bi araba maşallh Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 1 Ağustos 2011 Paylaş 1 Ağustos 2011 (düzenlendi) Aynı Problem Bende de arada sırada oluyor. Frene BAstığımda Aydınlatma Kapı Açık ve Arka Sis Yanıyor açık uyarısı veren göstergedeki lambayanıyor Stopları kontrol edin kesin ondandır. Benim Patladığında felan oluyor. 1 Ağustos 2011 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Engin Dayı 1 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2011 Aynı Problem Bende de arada sırada oluyor. Frene BAstığımda Aydınlatma Kapı Açık ve Arka Sis Yanıyor açık uyarısı veren göstergedeki lambayanıyor Stopları kontrol edin kesin ondandır. Benim Patladığında felan oluyor. peki bi kontrol ettireyim inş önemli bi problem değildir. sanayiye girmekten sıkıldım artık Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ağustos 2011 Paylaş 2 Ağustos 2011 Fren-park ampülünün biri patlak değiştirin düzelir. Yorum bağlantısı
Engin Dayı 5 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2011 değiştirdik düzeldi çok şükür. saçma sapan şeyler beni buluyor ya Yorum bağlantısı
Berk Üzen 16 Kasım 2014 Paylaş 16 Kasım 2014 değiştirdik düzeldi çok şükür. saçma sapan şeyler beni buluyor ya Aynı sorun bendede mevcut ne yaptınızda düzeldi acaba park ampülümüymüş sorun? Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 Fren yada park ampulünden birinden biri bozuk,yukarıdaki mesajlarda yazıldığı gibi. Ampulleri kontrol edin. Yorum bağlantısı
Berk Üzen 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 Fren ampülü tek duy takmışım, çift olmalıymış Yorum bağlantısı
Recommended Posts