Emrah Eraykaç 3 Ağustos 2011 Paylaş 3 Ağustos 2011 Merhaba İnternetten uzun süredir takip ettiğim ama bir türlü cesaret edemedeğim cam rüzgarlığı bugün sipariş ettirdim size danışacağım konu nasıl olur ? çünkü Mügen tip cam rüzgarlığı Honda Civiclerde gördüm ve güzel araçı farklı gösteriyor siz değerli grup üyelerinin bizim araçlarımıza yakışıp yakışmayacağı ile ilgili görüşlerini merak ediyorum? 1 Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 3 Ağustos 2011 Paylaş 3 Ağustos 2011 Bence yakışmıyor.Tabi genede herkesin zevki farklı.Önemli olan sizin içinize sinecekmi?? Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 3 Ağustos 2011 Paylaş 3 Ağustos 2011 Göksel Yaman'a yalvar yakar taktırtmıştım. Çok hoş bence , Murat Abi'nin arabada da görüyorsunuz zaten. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Ağustos 2011 Paylaş 3 Ağustos 2011 Bencede yakışmış, hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 3 Ağustos 2011 Paylaş 3 Ağustos 2011 EPA' yı canlı canlı gördüm gerçekten yakışmıştı. Tavsiye edilir, takın taktırın, ekonomiye can katın Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 3 Ağustos 2011 Paylaş 3 Ağustos 2011 EPA' yı canlı canlı gördüm gerçekten yakışmıştı. Tavsiye edilir, takın taktırın, ekonomiye can katın Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2011 Paylaş 3 Ağustos 2011 Yakışmış, benim arabada da var.Araç değiştirdiğimde yaptığım ilk işlerden biridir.Rüzgarlık bir hayli işe yarıyor.Özellikle yağmurlu havalarda... Yorum bağlantısı
Akan Belen 4 Ağustos 2011 Paylaş 4 Ağustos 2011 Benimde karar veremediğim bir ürün canlı görmem lazım.Göksel de olması lazım Bolu'ya gelirse orda görürüm artık. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 4 Ağustos 2011 Paylaş 4 Ağustos 2011 Ben bir arkadaşın arabasında canlı canlı gördüm gerçekten çok beğendim bence her focusta olması gereken bir şey. Yorum bağlantısı
Selçuk Özmen 4 Ağustos 2011 Paylaş 4 Ağustos 2011 (düzenlendi) bence de hoş olmuş, ben de düşünüyorum böyle bir şeyi; özellikle uzun yolda rüzgar sesi için (camlar kapalıyken de rüzgar sesi duyuyorum!) gerçekten rüzgar sesine faydası oluyor mu ya da olur mu? bir de klima açmadan cam çok az açıldığında (aracın havalanması için) tozun girmemesine ya da yine rüzgarın sesine de faydası olur mu? 4 Ağustos 2011 tarihinde Sel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Ağustos 2011 Paylaş 4 Ağustos 2011 Yüksek Hızlarda ses yaptığı doğrudur. şehir içinde ve yağmurlu günlerde çok iyi yarar sağlıyor içerideki hava akımına yardımcı oluyor. görselllik olarak araca çok şeyler katıyor. Yorum bağlantısı
Guest Erc 4 Ağustos 2011 Paylaş 4 Ağustos 2011 Arkadaşlar merhaba bende bu rüzğarlıktan arıyorum ama henüz yeni cmax için hiç biryerde yok acaba araca özel yapılıyormu bilen varmı Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Ağustos 2011 Paylaş 4 Ağustos 2011 Arkadaşlar merhaba bende bu rüzğarlıktan arıyorum ama henüz yeni cmax için hiç biryerde yok acaba araca özel yapılıyormu bilen varmı Yeni C-Max için piyasada yok. Özel olarakta yapılmıyor Maalesef genellikle Megane-Civic-Focus-Leon-Corolla için yaygın Yorum bağlantısı
Guest Erc 5 Ağustos 2011 Paylaş 5 Ağustos 2011 Yeni C-Max için piyasada yok. Özel olarakta yapılmıyor Maalesef genellikle Megane-Civic-Focus-Leon-Corolla için yaygın Teşekkürler Göksel bey Yorum bağlantısı
Yücel Tuğluoğlu 5 Ağustos 2011 Paylaş 5 Ağustos 2011 2008 sedan coll.aracımda altı ay gibi bir süredir kullanıyorum. Oldukça memnunum. Hem estetik olarak hemde hava sirkülasyonu sağlaması açısından çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Hepsi burada sitesinden bagaj havuzu ile birlikte almıştım. Tek kötü yanı altındaki yapıştırıcının yetersiz olması. Şeffaf silikon çift taraflı bant la bu sorunun üstesinden geldim. Yalnız köselerden japonla tutturmanızı özellikle tavsiye ederim. Selamlar Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 5 Ağustos 2011 Paylaş 5 Ağustos 2011 Renkte rüzgarlıkta çok hoş. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 5 Ağustos 2011 Paylaş 5 Ağustos 2011 Renkte rüzgarlıkta çok hoş. Güle güle kullanın. Teşekkür ederim. Ücretleri nedir bunların link vs. var mı? Bir tane de bizim peder beye alalım. 50-90Tl arasında değişiyor. Ben sanırım 55 TL ye almıştım sanırım. Linkini bulunca gönderirim. Yorum bağlantısı
Akan Belen 5 Ağustos 2011 Paylaş 5 Ağustos 2011 Ücretleri nedir bunların link vs. var mı? Bir tane de bizim peder beye alalım. Göksel ile irtibata geçmeni tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Ağustos 2011 Paylaş 5 Ağustos 2011 Şirinevler Mah Karaoğlanoğlu Cad No : 13 - 15 Bahçelievler / ISTANBUL / TURKIYE Telefon : + 90 ( 212 ) 441 63 63 Link piyasadaki China malı Mugen Tipi rüzgarlıklardan kesinlikle uzak durunuz. 1 ay sonra renginde ve şeklinde bozukluklar meydana geliyor. Ayrıca Rengi çok siyah olduğundan iyi bir görünüm sağlamayıyor Adresini verdiğim yerden gönül rahatlığı ile alın SUNFLEX'in malını satıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts