İçeriğe Yönlendir

Lada Niva

Süha Demirtaş

Recommended Posts

Süha Demirtaş
Şu linkte ithalatçının araç ile ilgili teknik detaylarını verdiği bilgiler mevcut. Bu aracı bilenler varmıdır acaba almaya değer mi ? Kronik sorunları vb.. şeyleri varmıdır acaba ?
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

1 metrelik duvara çıkışını canlı görünce pes dediğim araç. Harbi 4x4. Ancak deli yakıt tüketimi varmış.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Parasına göre altarnatifi olmayan oldukça sağlam bir araç. Şehiriçi kullanımda yakıtı gayet normal ancak arazide bu değişiyor ki, bu da normal. Parçası vs. oldukça uygun. Bu aracı kullanıpta şikayet edip memnun kalmayanı şu ana kadar görmedim.

www.ladakulubu.com

Siteden daha geniş detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Geçtiğimiz kış çok bakmıştım ; enjeksiyonlu olanları ; lpg ile az yakıyormuş..

Şehir içinde kullananlar genelde 2 çekere düşürmüşler yakıt ekonomisi için.

Bunlardan alıp yarı belime kadar kara, çamura batmaya epey niyetliydim..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bizzat arazide test ettiğim uçuk bir araç.. Arazi içn yapılmış.. Bu amaç için alınacaksa, tek geçerim..

Yorum bağlantısı
Korhan Orkun

Arazide çok kullandım, arazi için çok çok iyi bir araçtır. Benzin tüketimi çok

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Bolca elektronik aygıta sahip şehirli ciplerle arazide dalga geçer. Çamur lastiği ile her yere çıkar.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Aksesuar olarak iç ve dış dikiz aynasıyla kumaş koltuk döşemesini yazmışlar. :)

Daha ne olsun :lol2:

Yorum bağlantısı
Korhan Orkun

Yeni modellerinde jvc teyp'te vardı ama yazmamış sanırım onu:)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Özel Opel serivsi olan arkadaşımda var. Geçenlerde satıyordu. 4000 tl 'ye. Motoru gidikmiş. Aslında alıp elektrikli yapılabilinir.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Şeker gibi araçdır. Düz duvara vursan çıkar :) aşırı derecede dik yarma ve tepelerde offroad şansım olmuştu hobi olarak alınıp kullanılası araç. :p

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
(düzenlendi)

Forum'da hafiften sözlük tarzına dönüyor yorumlardan dolayı hani :)

tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

focusu satıp bunu alsam mı diye düşünüyorum dağ bayır neresini istersem giderim artık LPG ile. :nazar: Araştırmalarım devam ediyor. Kuvvetli olduğuna hem fikiriz galiba, yorumlar için teşekkürler

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Focus'u niye satıyorsun. :flowers:

Dalga mı geçiyorsun anlamadım. :nazar:

Sopa istiyor sopa...

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
focusu satıp bunu alsam mı diye düşünüyorum dağ bayır neresini istersem giderim artık LPG ile. :nazar: Araştırmalarım devam ediyor. Kuvvetli olduğuna hem fikiriz galiba, yorumlar için teşekkürler
Focus'u niye satıyorsun. :)

Dalga mı geçiyorsun anlamadım. :flowers:

Sopa istiyor sopa...

ya niye kızıyorsunuz adamamın kafasına oruç vurmuş sağlıklı düşünemiyor. akşam olsun şöyle bir karnını doyursun konuyu kapatır.

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar
:nazar: Yok yok sağlıklı halini de biliyorum. 2.0 dizel Dobla ile ilgileniyordu bir ara şimdi Niva'ya sarmış. :flowers:
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Focus'u niye satıyorsun. :s

Dalga mı geçiyorsun anlamadım. :blink:

4x4 sevdam yüzünden abi, subaru imprezayı almadık bari bunun sıfırını alalım 25 bin TL ye :wub:

Sopa istiyor sopa...

Atmosferik 1.7i abi ne dereceli egzantrik takılır ama buna 300 dereceyi kaldırır D

ya niye kızıyorsunuz adamamın kafasına oruç vurmuş sağlıklı düşünemiyor. akşam olsun şöyle bir karnını doyursun konuyu kapatır.

Hatalı bir işlem diyorsun yani abi sende öle mi ? :)

:) Yok yok sağlıklı halini de biliyorum. 2.0 dizel Dobla ile ilgileniyordu bir ara şimdi Niva'ya sarmış. :D

ama kardeşim 2.0 multijet te ne gider yahu, Rıfat niva yı alırsam ilk seni bindirecem. C.tesi gidip bir inceliyeyim bakalım şunu yerinde.

Focusu satmak??? Oruc tutma abi sen fenalaşıyorsun... :) :)

acaba git-geller mi yaşıyorum yahu :)

Şimdiki Niva'lar teknolojik. Arka camları bile rezistanslı mesela :)

kararan dikiz aynasını unutma Sani ;)

Bende bugün 78 renault 12 alıyordum ramazan sonuna kadar bakalım daha neler olacak.

Fatih abi hayırıdr 2.0 hdi a ne oldu :D

:)

;):keyifli:

:O

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Evet bence de gidip bakalım. Süha Kaptan bu kadar ilgilendiğine göre var bu makina da bişeyler. Bakalım bakalım. :keyifli:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Evet bence de gidip bakalım. Süha Kaptan bu kadar ilgilendiğine göre var bu makina da bişeyler. Bakalım bakalım. :)

tüm camlar film çekilecek kardeşim, ondan sonra dağ bayır gezicem ;) kimsenin olmadığı yerlere gidecem :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...