Fatih Keskin 4 Ağustos 2011 Paylaş 4 Ağustos 2011 babamın 83 renault 12 ts si var satmayı düşünüyor.oldukça diri ve motoru gayet sağlam.ufak tefek çürükleri hariç.Tavsiye ederim 83-84 model gts lerden çok aradım ön camları otomatik olanlardan ama düzgün bulamadım ist yaylada bi tane 84 var sahibi rahmetli olmuş araç en az 5 senedir garajda duruyor ama eşi yaşlı teyze satmamakta kararlı yakında teyzeyi tekrar ziyaret edeceğim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Ağustos 2011 Paylaş 4 Ağustos 2011 süha bence vaz geç bu sevdadan dağ bayır gezmek derken, seviyorsan o tür organizasyonları lafım yok. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Ağustos 2011 Paylaş 4 Ağustos 2011 83-84 model gts lerden çok aradım ön camları otomatik olanlardan ama düzgün bulamadım ist yaylada bi tane 84 var sahibi rahmetli olmuş araç en az 5 senedir garajda duruyor ama eşi yaşlı teyze satmamakta kararlı yakında teyzeyi tekrar ziyaret edeceğim. abi ona reddemiyeceği bir teklifte bulunalım. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Ağustos 2011 Paylaş 4 Ağustos 2011 Bende bugün bu Serçeye yazılacaktım neredeyse...Akşamları falan gezerdim şöyle lpgli lpgli... Yorum bağlantısı
Gürkan Özcan 4 Ağustos 2011 Paylaş 4 Ağustos 2011 hazır konu varken bende sorıyım jeep cjler için ne düşünüyorsunuz aşık oldugum araçlardan biridir Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Ağustos 2011 Paylaş 4 Ağustos 2011 hazır konu varken bende sorıyım jeep cjler için ne düşünüyorsunuz aşık oldugum araçlardan biridir Vereyim 52 model var, boncuk mavisi...Hurdaya gideceğine işe yarasın... Yorum bağlantısı
Guest Erc 4 Ağustos 2011 Paylaş 4 Ağustos 2011 işim gereği yıllarca arazide çalıştım nissan ve ford pilkapların çamurda çıkamadığı zorlu yerlerde ladaların umursamadan çıkışına hep hayran kaldım arazi için mükemmel fiyat düşük ama yakıt konusundada arazide fazla yaktığına katılıyorum Yorum bağlantısı
Gürkan Özcan 4 Ağustos 2011 Paylaş 4 Ağustos 2011 Vereyim 52 model var, boncuk mavisi...Hurdaya gideceğine işe yarasın... Şu an amcamda var bu ciplerden,2.aracı olarak köyde kullanıyor ve arada sırada bende kullanıyorum,yıllardır doğru dürüst bir arıza vermedi ve dere tepe giderken inanılmaz zevk aldığım bir araç... modern 4x4 lere göre nedense benim gözüme çok daha güçlü görünüyor ama sanırım fullorjinallerini bulmak biraz zor nette biraz baktım 1.6. anadol motoru takanlar var Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Ağustos 2011 Paylaş 4 Ağustos 2011 Makbul olanı 2,5 litre Nissan dizeli takılı olanlar.. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 Ağustos 2011 Paylaş 5 Ağustos 2011 abi ona reddemiyeceği bir teklifte bulunalım. Mustafa ne diyelim teyzeye nuh diyor peygamber demiyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 şu ilan nasıl? http://www.sahibinden.com/154834060 Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Şubat 2014 Paylaş 24 Şubat 2014 23.000'e el sıkışılırsa, keyifli bir arazi canavarı çıkar ortaya. Gerçi Liberty nin piyasası 25-26.000 tl civarındayken niva alınır mı o da tartışma konusu.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Şubat 2014 Paylaş 24 Şubat 2014 lada bana çok şirin güzel tam 4x4 ama bir o kadar da dağılır paslanır duygusu veriyor. orası burası yağ akıtır vs. doğru muyum? o araca 20 teklif edebilirim. liberty masraf açabilir bu sanki açarsa bile ucuz olur hissi var. yoksa yanlış mıyım. buna şehiriçi felan pek binilmesi zor, düz yolda rahatsız. Yorum bağlantısı
Ali Tütün 24 Şubat 2014 Paylaş 24 Şubat 2014 Arazi ve takviye kismi arizasi kroniktir normalde 4 çekerde birakilip gidildiği için şanzumanı sorunu cikarir dikkat edin olanlarda arazisi ve takviyesi calismaktadir yaziyor. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 24 Şubat 2014 Paylaş 24 Şubat 2014 lada bana çok şirin güzel tam 4x4 ama bir o kadar da dağılır paslanır duygusu veriyor. orası burası yağ akıtır vs. doğru muyum? o araca 20 teklif edebilirim. liberty masraf açabilir bu sanki açarsa bile ucuz olur hissi var. yoksa yanlış mıyım. buna şehiriçi felan pek binilmesi zor, düz yolda rahatsız. arazi için çok iyi derler, ama bu fiyat fazla gibi geldi bana. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Şubat 2014 Paylaş 24 Şubat 2014 "sade araç" kavramına en iyi ne gidiyor? muhtemelen bu. ama biraz dökülüyor olması üzücü. yetkili disribütör vesaire de toz olmuş. Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 (düzenlendi) lada bana çok şirin güzel tam 4x4 ama bir o kadar da dağılır paslanır duygusu veriyor. orası burası yağ akıtır vs. doğru muyum? o araca 20 teklif edebilirim. liberty masraf açabilir bu sanki açarsa bile ucuz olur hissi var. yoksa yanlış mıyım. buna şehiriçi felan pek binilmesi zor, düz yolda rahatsız. Daha önce sahip olmuş biri olarak :Kullanım ömrü az ,arazi yetenekleri bir çok arazi aracına göre iyidir. 25 Şubat 2014 tarihinde Cavit Çırakoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 şu ilan nasıl? http://www.sahibinden.com/154834060 cık cık..yanı başında aslanlar gibi libety varken 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts