İçeriğe Yönlendir

Aux Ile Mp3 Bağlantı

Okay Çetinkaya

Recommended Posts

Okay Çetinkaya

herkese selam,bu aux un torpido da ne işi var hadi koydun bari direksiyondan değiştirme imkanı ver koyalım mp3 ü kapatalım kapağını of of neyse forumdaşlar kabloyu sardım sarmaladım ve foto da görülen yerden geçirdim biraz daha düzenli oldu sanki ,ama bu seferde birşey olur mu? acaba diye düşümeye başladım,fotolar aşağıda işte böyle

özellikle burası boşluk vardı kabloyu oradan geçirdim:

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Kablo rahat görünüyor sıkışma durumuda yoksa birşey olmaz hatta biraz daha gizleme inkanınız varsa gayette güzel olur.

Yorum bağlantısı
Okay Çetinkaya
Bişi olmaz, oraya konumlandıran utansın
Kablo rahat görünüyor sıkışma durumuda yoksa birşey olmaz hatta biraz daha gizleme inkanınız varsa gayette güzel olur.

sağolun rahatlattınız

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Az zahmetli olur ama, torpido içine yandan delik açılsa, ordan gözlük kabının bulunduğu yerin üst tarafına da bir delik , kablo oradan çekilse de olur.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Abi, teybi söküp 20 santimlik bir kabloyu doğrudan gözlük kabının oraya indirsekte torpidoyu delmesek diyorum kızmazsan..:lol2:

Yorum bağlantısı
Okay Çetinkaya
Az zahmetli olur ama, torpido içine yandan delik açılsa, ordan gözlük kabının bulunduğu yerin üst tarafına da bir delik , kablo oradan çekilse de olur.

evet olabilir çağlar bey servis de elektrikçiye söyledim aslında sizin dediniz gibi torpidodan kurtarmak için auxu yan boşluğa sonra ,kablo içerden valla yaparız hocam dedi ama kablo dışarda kalır,paspasın altından falan bişeyler dedi ,bende boşver dedim

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Abi, teybi söküp 20 santimlik bir kabloyu doğrudan gözlük kabının oraya indirsekte torpidoyu delmesek diyorum kızmazsan..:lol2:

delmezsem , zımpara boya atmazsam rahat olamam.

Yorum bağlantısı
Okay Çetinkaya

Evet Serkan bey konuya göz attım bunu da sordum ama sorarken de ses kaybından endişelendim o da(servisdeki elektrikçi) tabii ses kaybı olabilir dedi açıkcası bende güvenemedim yaptırmak istemedim,boşver kalsın böyle idare ederim dedim

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Teknisyen ses kaybı oluyor dedi öyle mi ? Nasıl anlamış acaba ? :) Çok sağlam müzik kulağı olmalı..:lol2: Siz bu yöntemi uygulayın bence, ses kaybına ben inanmam hatta kablolarımı bulup bende vites civarına indireyim Aux girişini, pek kullanmasam da... ;)

Yorum bağlantısı
Kaan Aydın

Bunu görünce aklıma şöyle birşey geldi , bu kablo karmaşası yerine uzaktan kumandalı bir mp3 player... Daha önce hiç görmedim ama olsaymış güzel olurmuş...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...