İçeriğe Yönlendir

Bagaja Su D&#246külürse

Özkan Avcı

Recommended Posts

Özkan Avcı

Bugün gece 23:45 civarı su doldurmuştuk bidonlara. Bir tanesi su kaçırmış meğerse. Yaklaşık olarak 2-4 Litre arası su bagaja dökülmüş. Sohbete dalınca tabi duymamışız. (bidon dik bir şekilde koyuldu. Fakat açtığımızda yerdeydi) Kancayı aradık bulamadık. Her işte bir hayır var. Bagajı açtık ki stepnenin şekli kadar heryere su dökülmüş. Daha iyi bir örnekle aklınıza Yarım daire şeklini getirin. Açtık stepneyi çıkardık her tarafı kuruttuk fakat kafamda soru işaretleri var?

Bu su sızması bagajdaki herhangi bir sisteme veya arabaya zararı olur mu? Olursa ne gibi zararları olur?

Teşekkürler...

Kadir gecesinin hayrı diyelim :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kurutamazsanız koku yapar.. boyasız kısımlar varsa pas yapar.. Bunun dışında zarar vereceği bir yer yok..

Yorum bağlantısı
Özkan Avcı

Ustam sağolasın. Bende bunları düşündüm, ama bir yandan da tırsmadım değil :D Cevabınız için tekrar teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Bagaj halısı iyice kuruyana ve güzelce hava alana kadar araca koymayın.Güneşin olduğu saatlerde aracın arkasını güneşe çevirip bagaj kapağını açın.Eğer gözünüze çarpan boyasız kısımlar var ise wd-40 ile temizliğini yapın korozyona karşı koruyucu olur.Muhtemelen koltuğunuzun arkasıda ıslanmıştır bunuda kontrol edin.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
(düzenlendi)
Bugün gece 23:45 civarı su doldurmuştuk bidonlara. Bir tanesi su kaçırmış meğerse. Yaklaşık olarak 2-4 Litre arası su bagaja dökülmüş. Sohbete dalınca tabi duymamışız. (bidon dik bir şekilde koyuldu. Fakat açtığımızda yerdeydi) Kancayı aradık bulamadık. Her işte bir hayır var. Bagajı açtık ki stepnenin şekli kadar heryere su dökülmüş. Daha iyi bir örnekle aklınıza Yarım daire şeklini getirin. Açtık stepneyi çıkardık her tarafı kuruttuk fakat kafamda soru işaretleri var?

Bu su sızması bagajdaki herhangi bir sisteme veya arabaya zararı olur mu? Olursa ne gibi zararları olur?

Teşekkürler...

Kadir gecesinin hayrı diyelim :p

İnşaAllah bidonu sen yerleştirmedin bagaja :D , eğer öyle ise babanın sana saydığı cümlelerin hepsini ezbere biliyorum :D

eğer kendi yerleştirmişse de

- ulen nasıl farketmedik hay Allah.

:D

Neyse yarın inşaAllah ordayım hallederiz...

tarihinde Furkan Avc? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tunç Tunçdemir

Gençliğimizde bagaja bir şişe rakı dökülmüştü.hiç unutmam o kokuyu , aylarca boğulduk içinde. Birde Allah esirgedi o dönem polis durdurmadı.

Ne diyecektik adama ,' yok abi valla alkol almadım' :nazar: desem neye yarar :nazar:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bagajda sakladığım silecek suyum benimde geçen hafta kapağı çatlayarak kaçırmış. Yaklaşık 1lt kadar dökülmiş. Her yeri sildim, halısını çıkardım eve getirdim ve hemen güneşe koydum. Akşama egzosun sıcaklığıyla herşey kurumuştu, ertesi günde halıyı serdim, sonuç mükemmel :)

Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak

Bizim eski arabada da bir defasında alabalık unutmuşuz, çok uzun süre kalmış bagajda..Tüm siteyi saran koku tarif edilemez :)

Yorum bağlantısı
Murat Yıldırım

Aynı olay benim başımdanda geçti.stepnenin konulduğu iç kısmı iyice kuruladıktan sonra bagaj halısını çıkarıp birkaçgün balkonda kuruttum.herhangi bir problem çıkmadı.

Yorum bağlantısı
Özkan Avcı

Bagaj halısı bütün gece dışarıdaydı. Bagajı iyice kuruttuk. Stepneyi taktık. Her yeri iyice temizledik, tekrar tekrar baktım bende. Islaklık gitmiş. Biraz sonra arabayı yıkayacağım, yıkamadan önce dediğiniz olayı, yani bagajı güneşe karşı açık bırakacağım. Cevaplarınız için teşekkürler.

Abi, haklısın ;) Çözüm basit, sadece cevap vermeyeceksin :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Bagajda izalasyon keçesi varsa kurutmanız gerekli, yoksa koku yapar.

Stepneyi çıkartıp o kısımı birkaç gün açık bırakın havalansın. Araca zarar vermez. İçinde bazı heryer astarlıdır. Astarsız olsa dahi malzeme kolay kolay paslanmaz.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Arda Calak

otobüslerde içini yıkadıktan sonra tahliye delikleri var . keşke bizede yapsalardı.. bi yıkamadığım o kalırdı ya?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...