Oğuzhan Alp 2 Şubat 2011 Paylaş 2 Şubat 2011 Yabancıların tabiriyle tam bir DIY (Do It Yourself) projesi olmuş. Elinize sağlık. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Can bey güzel olmuş elinize sağlık hangi renk bu boyadıgınız renk? Bende jantları satmak ıcın ılan açtım eger satamazsam 1 ay içinde bende boyatacam tekrardan Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Elinize sağlık.Bu tip şeyleri insanın kendisi yapması büyük keyif veriyor... Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Apachi jantlara bu uygulama olmuyor ama. Peah, ben üfürüyorum parıl parıl parlıyorlar be silmeye boyamaya ne hacet Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 boaycı boyasa bundan iyi olmayacaktı. ellerinize sağlık. Yorum bağlantısı
Musa Yüzbaşıoğlu 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Yine güzel iş,yine güzel anlatım.Eline emeğine sağlık. İnsan kendi elleriyle yapınca çizmemeye daha bir özen gösteriyor. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 18 Eylül 2011 Paylaş 18 Eylül 2011 (düzenlendi) Jant boyamasından nasıl bi güvenlik zafiyeti doğacak bilemedim? Kaynak,kırılma vs olsa tamam da. ? Ben 4.kat boyayı attım daha bi güvenlik sorunu yaşamadım. 18 Eylül 2011 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Eylül 2011 Paylaş 18 Eylül 2011 Güvenlik ile ilgisi yoktur, yalnız jantlar fabrikasında sprey ile boyanmaz, yani sonradan boyatınca 1-1,5 senede bir tekrar boya isteyebilir. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 18 Eylül 2011 Paylaş 18 Eylül 2011 İlk olarak solver ile jantlarınızın boyasının sökülmesi gerekiyor, iyice sulu zımpara yapıldıktan sonra jantlar sibop kısımlarından asılmak sureti ile fırın boya ile boyanmalıdır.Boya ustasının boya damlası olmamasına dikkat etmeside gerekiyor.Bu uygulama çerçevesinde yaptırırsanız jantlarınızı yıllarca kullanacağınızdan eminim. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 18 Eylül 2011 Paylaş 18 Eylül 2011 (düzenlendi) Boyamadan olmaz da sıyırıp macun atacak vs.Güvenlikten öte 6 ay sonra eskisinden beter olur mu acaba dedim de olursa bir daha boyatırız artık. Bu şekilde sinirimi bozuyor... Zımpara-macun(eser miktarda ve çok derin çizik varsa)jantın yapısını bozacak şeyler değil. Ancak boyadan önce zemin düzgün hazırlanmazsa(zımpara-astar vs düzgün yapılmazsa),boya fırınlanmadan üzerine vernik atılırsa,kış sonu tekrar boya ister hale gelirler. Jantlar fabrikada toz boya ve elektroliz tekniğiyle boyanıp fırınlandığı için sıkıntı çıkmıyor kolay kolay. Hans ustanın yaptığını Ahmet usta yaparsa sonradan (en fazla) balans yapılınca çıkan fark %0,3-0,5 fazla olacaktır. Zaten balans da bunun gibi işler içindir. Adamlar bunları tamir edip kullanıyor da. 18 Eylül 2011 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 18 Eylül 2011 Paylaş 18 Eylül 2011 Gerektiği şekilde yapılırsa hiçbir sıkıntı olmaz.Hatta kendiniz bile yapabilirsiniz eliniz yatkınsa.Güvendiğiniz biryerde yaptırın. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 18 Eylül 2011 Paylaş 18 Eylül 2011 Yaptıracağım zaman usta tavsiyesi isterim o zaman buradan. Usta kolay. Hatta hemen vereyim ismini: Minici Oğuz Usta ve yamak Gökhan TFK. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 18 Eylül 2011 Paylaş 18 Eylül 2011 Bauhaustan da kağıt tedariki? Yok orayı aştık artık. Baya jantı felan söküp lastikten ayırıp gerekliyse maskeleme yapıp,600-800 su zımpara üstüne yine sulu 1000 zımpara,boya. Verniğe hiç gerek duymadık ama fırın işini çözemedik henüz. Onun için de bi mini fırın alacam bu gidişle. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 18 Eylül 2011 Paylaş 18 Eylül 2011 Yok orayı aştık artık. Baya jantı felan söküp lastikten ayırıp gerekliyse maskeleme yapıp,600-800 su zımpara üstüne yine sulu 1000 zımpara,boya. Verniğe hiç gerek duymadık ama fırın işini çözemedik henüz. Onun için de bi mini fırın alacam bu gidişle. Validenin buzdolabının üstünde Yuvarlak fırın var işine yararmı cihan. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 18 Eylül 2011 Paylaş 18 Eylül 2011 Validenin buzdolabının üstünde Yuvarlak fırın var işine yararmı cihan. Davul fırına 17 jant sığmıyor abi ya. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 18 Eylül 2011 Paylaş 18 Eylül 2011 Temmuz-Ağustos ta boya En son öyle yaptım. Güneşin en tepede olduğu vakitte bıraktım kendi hallerine. Toz felan tutar diye çekindim biraz ama yok toz da tutmadı. Yorum bağlantısı
Hakan Arslaner 18 Eylül 2011 Paylaş 18 Eylül 2011 Bende jantları orjinal rengine boyatmak istiyorum. Ankara'da tavsiye edeceğiniz usta'nın telefonunu bana iletmeniz mümkün mü? Birde bize özel fiyat yapar mı Yorum bağlantısı
Mehmet Kayralı 18 Kasım 2011 Paylaş 18 Kasım 2011 Merhaba arkadaşlar Aracım 35.000km de 2009 1.4 titanium benzinli. Üzerinde 16" titanium jantları var. Bir jantım şu anda yamuk Bir jantım da daha önceden yamulmuştu, fakat düzelten usta sağolsun jantın boyasını kaldırdı. Şu anda Jantın üst kısmı mat gözüküyor. Tekrar aynı yere gitmek istemiyorum. 1. sorum Tek jantı boyatsam, acaba görünüş olarak çok sırıtır mı ? 2. sorum Fiyatlar ne düzeydedir. 3. sorum İstanbul'da Jant boyama ve düzeltme yapan tavsiye edebileceğiniz düzgün yerler var mı ? ( Levent yada Bostancı tarafı tercihimdir ) Teşekkürler Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 18 Kasım 2011 Paylaş 18 Kasım 2011 Jant boyayan yer çok. siz neredesiniz? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Kasım 2011 Paylaş 18 Kasım 2011 Muhtemelen tamir sonrası standart jant spreyi ile boyamıştır, yeniden boyanır, yan yana jantları koymadıkça belli olmaz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts