Mehmet Kayralı 18 Kasım 2011 Paylaş 18 Kasım 2011 Ben İstanbul/levent deyim Çağlar Bey'in dergahı nerededir acaba Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Kasım 2011 Paylaş 18 Kasım 2011 http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/223690-osman-ve-fatih-maslakta/ buralardayım Yorum bağlantısı
Mehmet Kayralı 18 Kasım 2011 Paylaş 18 Kasım 2011 Yer bana yakın Yarın gelsem müsait midir acaba, (en azından düzeltme için) ? İşlemler tahmini ne kadar sürer ? Birde sizden fiyatları alabilir miyim ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Kasım 2011 Paylaş 18 Kasım 2011 düzeltmeyi bilemem ama hasarlı jant tamir ettirdiğimiz yer mevcut, 30-40 arasına onarıyor, boyasına bakmak lazım, maliyeti kurtarsın yeterli Yorum bağlantısı
Mehmet Kayralı 18 Kasım 2011 Paylaş 18 Kasım 2011 Teşekkürler Çağlar Bey Yarın uygun olursa uğramaya çalışacağım. Görüşmek üzere Yorum bağlantısı
Akan Belen 18 Kasım 2011 Paylaş 18 Kasım 2011 Çağlar abi sıyrık şeklinde olan jantlara yapacak birşey varmı.İllaki fazlalıklar alınıp macun sonrasında boya şeklindemi oluyor işlemler.Jantımın birinde bir kolunda kaldırıma sürtmeden dolayı biraz sıyrık var da Yorum bağlantısı
Mehmet Kayralı 21 Kasım 2011 Paylaş 21 Kasım 2011 Çağlar Bey, haftasonu yerinize uğradım, sizi göremedim ama sağolsun arkadaşlar ilgilendiler. Özellikle Can arkadaşım. Jantdaki yamukluk için başka bir yere yönlendirdiler ve sorunum halloldu. 1 jant düzeltme ve balans 20Tl ödedim. Jant boyama uzun süreceği için pek üstünde durmadım. Bi dahaki gelişimde ayrıntılı konuşmak istiyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Akan Belen 21 Kasım 2011 Paylaş 21 Kasım 2011 Çağlar abi haftasonu bıyıklı ziyaretindeydi Yorum bağlantısı
Yasin Karadağ 27 Aralık 2011 Paylaş 27 Aralık 2011 iyiymiş ya yaptıranının var mı ? Ankara'da nerede yaptırırız bu jant gençleştirme operasyonunu ve tahmini kaça patlar? Yorum bağlantısı
Recep Batuhan Basar 21 Ocak 2012 Paylaş 21 Ocak 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar merhaba. Ford focus titanium janlarımı siyah yada füme rengine boyatsam yada piano black rengine boyatsam nasıl olur bi fikir edinmek istiyorum sizlerden yardımcı olur musunuz..teşekkürler. Çok mu boğar aracı yoksa kötü mü durur .. 21 Ocak 2012 tarihinde Ersen Tapan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recep Batuhan Basar 21 Ocak 2012 Paylaş 21 Ocak 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-18-inch-piano-black-ford-rs-5x108-62108367/detay Bkz:burdaki jant ta mesela piano black rs jant'ı..bu renge boyatsam boğar mı sonuçta oda orj. rs jantı .. Yorum bağlantısı
Recep Batuhan Basar 21 Ocak 2012 Paylaş 21 Ocak 2012 (düzenlendi) Merak ettiğim şey çok mu kötü durur photo shop falan yapabilen varsa (: Mesela bir fotoğraf daha bu sitede rs 500 jantları siyah çokta tatlı durmuş sizce ? http://www.taylanbey...s-otomobil.html 21 Ocak 2012 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi YAZI KARAKTERLERİNİ DEĞİŞTİRMEYİNİZ... Yorum bağlantısı
Recep Batuhan Basar 21 Ocak 2012 Paylaş 21 Ocak 2012 Teşekkür ederim peki o sitedeki rs 500'ün jantı siyah mı yoksa piano black midir Yorum bağlantısı
Ali Eren 21 Ocak 2012 Paylaş 21 Ocak 2012 Ben de yakışmayacağını düşünüyorum ama arkadaşların dediği gibi zevk meselesi. Bu arada gerekmedikçe mesajlarımız da yazı fontu veya boyutunu vs. değiştirmiyoruz. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 21 Ocak 2012 Paylaş 21 Ocak 2012 Bana göre de yakışmaz.Ama yinede zevk meselesi... Yorum bağlantısı
Aytaç Emre 21 Ocak 2012 Paylaş 21 Ocak 2012 Boyamayı düşünürsen plasti dip diye bir ürün var onu deneyin.Siyah mat rengi gayet güzel,2 şişesi 4 janta yeter,profesyonellik istemeyen istediğiniz zaman janttan sökebiliceğiniz bir ürün. Beğenmezseniz sökersiniz enazından jantınıza yazık olmaz.Orjinal jantı boyamak akıl işi değil bence,geri dönüşü olmaz çünkü. Yorum bağlantısı
Çağın Özdemir 21 Ocak 2012 Paylaş 21 Ocak 2012 (düzenlendi) http://www.sahibinde...-62108367/detay Bkz:burdaki jant ta mesela piano black rs jant'ı..bu renge boyatsam boğar mı sonuçta oda orj. rs jantı .. Piano black dediğiniz zaten ''parlak siyah'' olan renk bu ilandaki jant piano black değil. 2. attığınız fotoğraftaki siyah focusun üzerinde olan jant ise piano black.Bence füme araca beyaz bir deneyin derim Kesinlikle açacaktır aracı,benim fikrimce siyah boğar 21 Ocak 2012 tarihinde Çağın Özdemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adem Üzüm 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 (düzenlendi) Selam arkadaşlar,bende 2006 focus sedan ghia var. geçen hafta lastiklerimi değiştirdim. Jantlarımda önceden de çizikler vardı fakat lastikleri yenileyince beni rahatsız etmeye başladı. Malum yeni jant fiyatları baya yüksek.Bir arkadaşım boyattır orjinal gibi oluyor dedi ama içimde şüphe var. Daha önce boyattıran varmı,varsa öncesi ve sonrası diye foto ekleyebilirmi?Bu arada 4 jant boyamaya 250 tl dediler,fiyat nasıl?? http://www.yedekparca.com/21517.html resimdeki jantlardan.. 6 Eylül 2012 tarihinde Adem Üzüm tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 Maslakta füme jantları beyaza boyatmıştım ve 200 tl ye mal olmuştu gayet güzel ve sorunsuzdu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 bu jantlar parlaktır, boya ile aynı görünüm elde etmek imkansız Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 Selam arkadaşlar,bende 2006 focus sedan ghia var. geçen hafta lastiklerimi değiştirdim. Jantlarımda önceden de çizikler vardı fakat lastikleri yenileyince beni rahatsız etmeye başladı. Malum yeni jant fiyatları baya yüksek.Bir arkadaşım boyattır orjinal gibi oluyor dedi ama içimde şüphe var. Daha önce boyattıran varmı,varsa öncesi ve sonrası diye foto ekleyebilirmi?Bu arada 4 jant boyamaya 250 tl dediler,fiyat nasıl?? http://www.yedekparca.com/21517.html resimdeki jantlardan.. Niye arama yapmadan konu açtınız Adem Bey.. Konu açtığınız yerdeki şu yazı dikkatinizi çekmedi mi ? *** Yeni Konu Açmadan Önce Forumda Arama Yapınız, Varsa Daha Önce Açılmış Konuya Devam Ediniz *** Cevabınıza göre yeni tedbirler alacağım, onun için soruyorum.. Yorum bağlantısı
Adem Üzüm 8 Eylül 2012 Paylaş 8 Eylül 2012 (düzenlendi) Niye arama yapmadan konu açtınız Adem Bey.. Konu açtığınız yerdeki şu yazı dikkatinizi çekmedi mi ? *** Yeni Konu Açmadan Önce Forumda Arama Yapınız, Varsa Daha Önce Açılmış Konuya Devam Ediniz *** Cevabınıza göre yeni tedbirler alacağım, onun için soruyorum.. Arama yaptırdım fakat birebir aynı jant ve aynı işleme (fotoğraflı olarak) rastlayamadım.... 8 Eylül 2012 tarihinde Adem Üzüm tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts