İçeriğe Yönlendir

Focus'u Satıp Corolla Almakla İyi Mi Ettim Acaba?


Hakan Yağlı

Recommended Posts

Hakan Yağlı

Merhaba.. focusumu sattım şimdi araç kredisi kullanarak 2. el 2009 toyota corolla dizel aldım araç 88binde 36 bin tl ye aldık sizce iyi bir seçim mi .. sanki pahalı almış gibi bir his var içimde arabada boya falan yok gerçi ama km nasıl arkadaşlar bu fiyata iyimi .. yorum yaparsanız çok sevinirim bu arada araba otomatik dizel .. ford larada çok baktık ama nasip olmadı ford ların dizel otomatiğinde sıkıntı olduğunu söylediler .. benzin lpg li almaktansa biraz daha fazla verip dizel aldım teşekkür ederim yorumlarınız için..

Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman

Alınmış alınmıştır. Bu saatten sonra bizlere hayırlı olsun demek düşer.. Hayırlı olsun..

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Sizin içinize sindikten sonra sorun yok. Güzel arabadır corolla dizel. Güle güle binin.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
(düzenlendi)

Bu konuyu bence aracı almadan önce açacaktınız biraz geç kaldınız...

Bu saatten sonra olumlu veya olumsuz yorumlar sizi mutlu etmek veya üzmek dışında başka bi işe yaramaz :)

tarihinde U?ur Kamil tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Corolla Dizel, sınıfının en az yakan araçlarındandır. Motoru özellikle Ford Focus tdci a göre oldukça sessizdir. Kullananlar, araçtan ve servislerinden memnun kaldıklarını sık sık belirtirler. Fiyat hakkında her hangi bir yorumum yok, ancak bu ara 2. el piyasası anormal artmış durumda. İyi günlerde kullanın.

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu
Hayırlı olsun Güle güle kullanın..:good1:

Yalnız 2 senelik arabaya 88 bin km çok geldi bana...:kafa:

:D

Kilometre fazla geldi.. :police:

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Güle güle kullanın ..

Km fazla ama en azından orjinal olduğuna eminsiniz.. :good1:

Yorum bağlantısı
Mutlu Kanter

Hayırlı olsun kazasız cezasız belasız sürüşler

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Hayırlı olsun , güzel seçim . En sessiz dizel bence . Ama otomati şanzımanı nı ben beğenmedim , neden diye soracak olursanız . Manuel vitesin üzerine beyin koyup otomatiğe çevrilmiş bir şanzıman . Alışana kadar arabanın önü yukarı aşşağı gidiyor vites geçişlerinde :lol2:

Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Taşdelen

d-4d motorların kronik yağ yakma (0,7-1,0 lt/1000 km) gibi bir sorunlarının olduğunu ve servisler tarafından bunun normal karşılanması gereken bir durum olduğunu duydum. İnternet üzerinde şikayetlerin dile getirildiği bir sitede de bolca bu tarz şik

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal
(düzenlendi)

2009 model 1,6 benzinli corolla elegantım var 43 bin km de... satmaya pek niyetim yok ama bu gün isteseler 40 bin tl den aşağıya vermem... :good1: bence fiyat normal fakat kilommetre biraz yüksek... aracınız hayırlı uğurlu olsun :)

tarihinde Erkut Uysal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hakan Yağlı

aracımı bugün teslim aldım eksbertiz di bankadan haber gelmesi kaskosu noteri anca muradıma erdim .. evet km banada fazla geldi sonradan kafama çok takıldı çünki araba bende 150 binlere gelecek.. vazgeçme kararı bile alıyrodum ama daha sonradan bana dizelde km nin çok fazla önemli olmadıını söylediler bende hefeslendim biran önce almak için öylelikle almış olduk .. totota clup e mesaj yadım 2 gündür bekliyo onaylanacakmış daha .... ford clup türkiye nin gözünü seveyim..

mesajlarınız için ayrıca çook teşekkürederim ..

Yorum bağlantısı
Gökhan Aybars Çağlarca
(düzenlendi)

2008 Corolla d4-d comfort dizel manuel ve 2008 Focus HB TDCİ titx sahibi olarak diyebilirim ki bence hata yapmamışsınız.

Bu iki aracın birbirine göre farklı üstünlükleri var ama biri diğerinden iyi diyemem zaten onun için ikisinden de birer tane aldım .

Eğer aracınızda hata yoksa fiyat normal.

Toyota için çok kilometre kavramı yoktur periyodik bakımlarını yaptırıp düzgün kullanırsanız gider o hep gider .

Ford focus u o km de almazdım ama corollanın manuelini geçmişi temizse düşünmeden alırım.

tarihinde G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Fiyatı normal hayırlı olsun japonlar sade araba yapıyorlar. Bende focusu satıp honda aldım focusumdaki dolu özelliklerin çoğu honda da yok yavaş yavaş alışıyorum...:)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...