İçeriğe Yönlendir

H11 Beyaz Ampül

Fatih Ada

Recommended Posts

Fatih Ada

Arkadaşlar,

H11 beyaz ampül alacağım,motora xenon takmaktan vazgeçtim,beyaz ampül alacağım..

Osram nightbreaker mı alsam (%10 daha beyaz %90 fazla aydınlatma diyor) fiyat ve önerilerinizi bekliyorum..

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Fatih Osram nightbreaker al, fiyat konusunda bilgim yok. ömrüde biraz kısa olabilir ancak, aydınlatma mükkemel.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

benimde merak ettğim bir şeydi,

Bu ampüllerin performansı yağmurlu havalarda nasıl?

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
Fatih şimdi osram night breaker plus çıktı,sözde ömrü,normal night breakere göre %50 daha fazlaymış,bende aracımda kullanıyorum ve çok memnunum...

Onur gece fotoğrafı var mı? nasıl aydınlatıyor? motorda kullanacağım için önemli ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Pektaş
Fatih şimdi osram night breaker plus çıktı,sözde ömrü,normal night breakere göre %50 daha fazlaymış,bende aracımda kullanıyorum ve çok memnunum...

Onur Bey, 2010 trendlere olurmu bu ampüller? bir de yağmurlu havalarda performans nasıl?

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Beyazlık arttıkça ömür kısalmak zorunda. Ampülün flamanı daha ince, ısı daha fazla.

Osram N.B.

Philips Power2Night

Bosch Plus90.

Bu sıraya göre kullan.

Motorlubisiklet alternatörü araç kadar yüksek (14.4) volt üretmiyor. Zannederim 13.2-5 aralarında. Bu gerilim ampülün ömrünü iki kat arttırır..

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Servet abi peki xenon mu osram nb mı ;)

Tabiki Xenon ( Allahım neler diyorum ben !!! )

Çift reflektörlü farında biri kısa diğeri uzundu galiba. Kısa olanda xenon ampül üzerinde ufak bir boyama işlemi yapıp, kesilme çizgisini orjinal hale getireceğiz. Balkonları aydınlatmayacak, pürüzsüz aydınlatma olacak. Bu işlem için Beyaz, 800 dereceye dayanan boya gerekecek..

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Servet abi hangi boyayı alacağımı ve ne zaman yanına geleceğimi söylersen çok sevinirim :D

dergah yolları taştan,Servet abi aydınlat farlarımı baştan :D

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
Xenon biraz abartı değil mi Fatih.

Görünmek isterken insanların gözünü almak biraz aşırı bir tepki gibi geliyor bana.

Ama bunun gibi bir ampul gayet mantıklı.

Ahmet Servet abi ampül üzerine boyama ile halledecek göz alma işini :D

sadece kısaya takacağım :D

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
Boyamayla olacaksa eğer, yapın, görelim, biz de yaparız belki. :p

çok kıskanç olduğunu söyleyen olmuşmuydu :D dergaha gelemiyosun diye di mi tüm bunlar :D

Yorum bağlantısı
Hakan Arslaner
Onur gece fotoğrafı var mı? nasıl aydınlatıyor? motorda kullanacağım için önemli :D

Bugün satın aldım ve aracıma taktım.

osram nb plus kesinlikle beyaz ışık beklemeyin çünkü sarı yanıyor ama sarının en güçlü hali diyebilirim.

Yolu ışıl ışıl yapıyor.

Beyaz ışık olsun derseniz Osram Cool Blue, Osram Mega Cool almalısınız. Yalnız xenon benzeri beyaz ışığa yakın ışık veren ampüllerin etrafı mavi oluyor ve buda aydınlatmada biraz olsun zayıflamaya neden oluyor.

Renk önemli değil aydınlık istiyorum derseniz de Bosh Plus 90 almalısınız, Osram NB Plustan 3 kat daha fazla aydınlık sağlar. Normal orjinal ampülden ise nerdeyse 5 kat daha fazla aydınlatma sağlar.

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
(düzenlendi)

Sanırım xenondan vazgeçmek mümkün görünmüyor benim için :)

arabada bi-xenon motorda xenon tutkum oldu yahu :)

motor sıfır olmasa bi-xenon takıcam ama dur bakalım hayırlısı diyorum şimdilik :)

tarihinde Fatih Ada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...