Çağlar Bayur 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Halis hocama sonsuz teşekkürler, otoparkı, rezervasyonu, servis minibüsü, basket sahası vs. vs. vs. Nefis çekimmler var, Anıl ekler. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 (düzenlendi) Çok güzel etkinlik oldu. Güneşli bir İstanbul sabahını güzel bir kahvaltıyla taçlandırdık. Gelenlerin ve organizasyonda emeği geçenlerin başta İlteber Abi, Halis Hocamız ve diğer herkesin ellerine ve emeklerine sağlık. Yeni arkadaşlarla tanışmak çok güzeldi. Gece görevinden çıkmıştım ve haliyle hiç uyumadım, uykusuzluk ve yorgunluk baş gösterince ben ayrılmak durumunda kaldım, arkadaşlar okulun bahçesinde devam ediyorlardı sohbete hala. 2 Ekim 2011 tarihinde Osman Y tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Aranızda olmayı çok isterdim..Kısmet değilmiş.Başka fotolarda isteriz Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Tüh yaa. Foruma 3-4 gündür bakamıyordum. Etkinliği kaçırdım yine. Arkadaşlarla tanışmak isterdim. Hava da süperdi bugün. Bir dahakine nasipse.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Kahvaltı sonrasına katılabildim. Okulda herkesle sohbet sonrası Hürriyet Dürümcü'sünde dürüm patlattık. Sonra benim işim olduğundan şu an eve geldim, üstümü değişip çıkacağım tekrardan, geri kalanlar Süha'nın dükkana geçtiler. Fotoları herkesten bekliyoruz Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Guzel ve eylenceli bir gun yasadik , kahvalti superdi . Suha nin kahvaltida onune 2.kahvalti tabagi kondugu andaki sevinci gormeliydiniz . Yarin goreceksiniz 10 adet resim var telefonda yarin yukliycem resimleri . ( Telefon dan yazdigim icin imla hatasi olabilir , kusura bakmayin ) Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Mükemmel bir gündü Halis hocama çok teşekkürler.Lokman abi ile döndük.Yolda söylediğine göre arabayı çok beğendi c.max i satıp 407 alacakmış. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ekim 2011 Yazar Paylaş 2 Ekim 2011 Mükemmel bir gündü Halis hocama çok teşekkürler.Lokman abi ile döndük.Yolda söylediğine göre arabayı çok beğendi c.max i satıp 407 alacakmış. Hangi C-max i? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Hangi C-max i? Doğru onun artık arabası yok.Çalışmalara başladım onuda artık layloncu yapacağım. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 geç geldik ama iyiydi. Yunusla geldim Hoca ile döndüm Ali abiyi kaçırmışım yeni turbolusu hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Çok güzel bir etkinlik di katılan herkese teşekkürler,ben de de bir kaç resim var onları da ekliyeyim. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 (düzenlendi) Halis hocama ve İltebere çok çok teşekkürler, güzel bir gündü. Halis hocama c-max aldıracaz inşallah ben arabayı Çağlara bıraktım, dönüşte sağolsun Fatihle geldim, 2000 motorun farkı bir kere daha ortaya çıktı. 407 2. araba olarak alacağız sayısaldan para çıkarsa ayrıca katılan tüm arkadaşların ayaklarına sağlık. 2 Ekim 2011 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Emeği geçen herkese teşekküler ,çok güzel bir organizasyon oldu,çok keyifli ve güzel İstanbul manzarası eşliğinde kahvaltımızı yaptık Aspirin muhabbetini de yakından dinleyip öğrenmiş olduk Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 resimler devam devam + bendekiler bu kadar Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Pöh.. Bu muydu o kadar yaygara yapıp toplandığınız etkinlik :katılamadığıiçinkıskançlıkkrizinegirenüyesmileysi: Hüseyin hocam nasıl buldun İstanbul delilerini Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Anıl da vardır muhtemelen ben de yok. Anil In birkac tane resmini cekmistim ben . Yarin bilgisayardan atarim resimleri Yorum bağlantısı
Ali Elöver 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Çok güzel buluşma olmuş, benim şehir dışından misafirim olduğu için kahvaltıya kalamadım ama geldim forumdaşları gördüm. Erkan'ın tekrar başı sağolsun, okula geldiğimde öğrendim Ankara'nın gelemediğini. Gelen arkadaşlara, Halis Hocama ve emeği olanların eline sağlık tşkler ama ben bişey anlamadım resimler harici, bir dahaki sefere artık. Genel Resimler Yeni TOKATÇI zayıf rakipleri modifiyeli Focusların önünde yerini aldı, 180 adet beygiri ile bol bol çift eksozunu seyrettirir. Ahh tam da dişime göre bir rakip var demiştim, 3000 cc V6 Accord ama maalesef beklediğimden yavaşmış, uzun yolda üstünden atlarım 208 km son hızı olan bu yavaş uzak doğulunun Ama test şart, videolu kayıt altına alırız. Süha kardeşim hala 180 Bg'lik benzinli araba kafa tutuyorsun ya helal olsun medeni cesaretine. Sen doyamadın bir türlü sana sayısız kez fark atmama, artık bununla fark 5-6 araba değil 5-6 km olur demedi deme... Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Böyle güzel bir organizasyonun doğum günüme denk gelmeside ayrı bir şans oldu benim için. Andaç da bende çok eğlendik. Başta Halis Hocam olmak üzere emeği geçen herkese çok çok teşekkürler. Ankara ekibinin katılamamsı üzücüydü ama başka sefere inşallah. Erkan; başınız sağolsun allah kalanlara sabır versin. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Ali abi nasıl 1.6 turbo? tjetten sonra büyük geldi gözüme performansı beğendin ki aldın heralde. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Hüseyin hocam nasıl buldun İstanbul delilerini Onlardan farkımız yok ki abi. ---------------- Çok güzel insanlarla tanıştığım son güblerde geçirdiğim en harika günlerden biriydi. Saat 5 gibi bende ayrıldım. Yaklaşık 1 saat önce eve vardım. Organizasyonda emeği geçen arkadaşlara İlteber ve Halis hocama çok teşekkürler.. Bunlarda benden; Benim naylonu çekebilen oldu mu Benden düşüncelisi yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts