Hüseyin Matur 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Hiç dikkat etmedim. Farketseydim onuda kullanırdım. ZAten bir o kaldı galiba. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Hiç dikkat etmedim. Farketseydim onuda kullanırdım. ZAten bir o kaldı galiba. aynen öyle bir benim aracı kullanmadın galiba. anladın bu araba tırt gitmez yanlamaz bağırmaz yanaşmadın tabi benim araca Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Ben Onu bunu bilmem ama Ben hep derdim İmam gazlarsa Cemaat yanlar diye Birbaktım transit journey Gazlıyor dedim virajda güzel bir yanlıyayım stres atayım Emmi kızma Tamamen problem niyetten : Hoca dediki Niyet edin bana göre eyvallah hocam dedik Uydum hazır olan İmama dedim ve Herşey bir anda oldu İmam gazladıysa, yapacak bişey yok Can.. Uyacaksın imama Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 resimlerin geri kalanı nerde RS İmam gazladıysa, yapacak bişey yok Can.. Uyacaksın imama abi bende uydum bir ara Sani de uydu yapıcak birşey cidden yoktu Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Hüseyin hoca yı sanayide transit e yay bakarken görmüşler yapmışsınız yapacağınızı. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 RS anıl bizim resimler nerede bende istiyom benim aracın resimlerini Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Halis Hoca'nın yardımıyla beraber güzel bir organizasyonu tamamladık. En uzak mesafeden katılan Hüseyin Hoca bence bu toplantıya damgasını vurdu.Bizim cami imamlarından cok farklıydı espri desen var action desen var Teknoloji desen oda var yok yok yani Hocam Yalova'ya ekibi toplayıp gelicez. Bize guzel bir vaaz ver. Ama vaazdan sonra Action yok Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Ayrıca Hüseyin Hoca'nın Transit'e yazılım yaptırcaz Haftaya bak görün Hüseyin Hocamı siz Hem İlim hem Bilim adamı nasıl olurmus Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 anıl bizim resimler nerede bende istiyom benim aracın resimlerini burda abi :lol2: GG Ya şu Anıl'a bi benim aracın fotolarını çektirmek nasip olmadı..:lol2: o da olur kanka rahat ol Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Harika etkinlik olmuş ayaklarınıza deponuza sağlık. :lol2: :lol2: Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 sonunda bende sticker'landımm :lol2: ilteber abiye kaputu açınca rezil oldum biraz ama yinede çok güzel bi gündüü :lol2: Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Lokman abi Servet Abi ye nisbet olsun diyemi Kngonun başında resim çektin? :lol2: :lol2: Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 burda abi :lol2: GG anıl ellerine sağlık çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Alparslan Erdin 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Emeği geçenlerin eline koluna sağlık valla güzel buluşma olmuş bir dahaki sefere buluşmalara siftah yapmak nasip olur inş. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Çok güzel bir etkinlikti emeği geçen herkese teşekkürler. Katılan herkesin ayaklarına sağlık yeni arkadaşlar ilede tanışmış olduk ayrıca sevindim. Anılın çektiği tüm resimleri ufaltıp koyuyorum orjinal boyutlarını koyarsak download süresi inanılmaz uzun olurdu http://www.sdemirtas.com/anilford.rar Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Herşeyiyle istanbul takımı olarak gene bize yakışanı , en güzelini yaptık . Çok eğlendim kahvaltı süperdi . Bendeki resimleri birazdan paylaşıcam . Ali abi , alem adamsın valla Biz kahvaltıya giderken sözde sende gidiyordun , biz gidince arabaların yanında resimleri çekmişsin . Unutmadan , opeline o kadar güvenme . Alırım anahtarını Birde o kaputun altında kibrit kutusu vardı . O motormu Süha'cım Ali abiyi aramıza alalım bi ara bir sen geç bir ben hahahaha Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Erkan'ım başın sağolsun.. Yine bize okulun ve öğretmenevinin tüm imkanlarını kullanmamıza vesile olan Halis hocama çok teşekkürler.. Herşeyiyle güzel bir pazardı,herkese teşekkürler.. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 sonunda bende sticker'landımm ilteber abiye kaputu açınca rezil oldum biraz ama yinede çok güzel bi gündüü estagfurullah kardesim bu seferlik acemiligine geldi sayalım neyin nasıl oldugunu uygulamalı gosterdim.Bidahaki toplantıda kontrol edicem eger ki gene aynı goruntuyle karsılasırsam bak ozaman kapısırız Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Kahvaltıdan resimler . Süha , 2 tabağına başlamak için mutluluk içinde hazırlık yaparken :) Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Çok sinirliydim, sabah sabah transit'in gazladığını hatırlayınca moralim yerine geldi sayılır. Ben bile naylonuma kıç attırdım sayesinde, sağolasın hocam Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Yine güzel bir toplantı oldu. Hüseyin Hoca dün'e damga vurdu diyebilirim. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Çok güzel buluşma olmuş, benim şehir dışından misafirim olduğu için kahvaltıya kalamadım ama geldim forumdaşları gördüm.Erkan'ın tekrar başı sağolsun, okula geldiğimde öğrendim Ankara'nın gelemediğini. Gelen arkadaşlara, Halis Hocama ve emeği olanların eline sağlık tşkler ama ben bişey anlamadım resimler harici, bir dahaki sefere artık. Yeni TOKATÇI zayıf rakipleri modifiyeli Focusların önünde yerini aldı, 180 adet beygiri ile bol bol çift eksozunu seyrettirir. Ahh tam da dişime göre bir rakip var demiştim, 3000 cc V6 Accord ama maalesef beklediğimden yavaşmış, uzun yolda üstünden atlarım 208 km son hızı olan bu yavaş uzak doğulunun Ama test şart, videolu kayıt altına alırız. Süha kardeşim hala 180 Bg'lik benzinli araba kafa tutuyorsun ya helal olsun medeni cesaretine. Sen doyamadın bir türlü sana sayısız kez fark atmama, artık bununla fark 5-6 araba değil 5-6 km olur demedi deme... Ali abi yeni aracın hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kazasız belasız cezasız kullan inşallah. Artık kimse Alman teknolojisine sahip bu aracına laf edemez herhalde. wir laben autos Sıra geldi işin gerçeklerine Abi aracın her ne kadar 180hp de olsa benim için fark yapmaz 0-100km bir drag yaparız görürüz olayı Nasıl olsa senin aracın teknik verisi 8.9sn ee sen üstünde iken o olur 9.5sn ee bende tokatı atarım nihaha bence hiç denemeye kalkma benle Ali abi daha 800km deki aracını sonra satmak zorunda kalırsın traktör motorlu mazotlu aracım TOKAT ı atınca. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Herşeyiyle istanbul takımı olarak gene bize yakışanı , en güzelini yaptık . Çok eğlendim kahvaltı süperdi . Bendeki resimleri birazdan paylaşıcam . Ali abi , alem adamsın valla Biz kahvaltıya giderken sözde sende gidiyordun , biz gidince arabaların yanında resimleri çekmişsin . Unutmadan , opeline o kadar güvenme . Alırım anahtarını Birde o kaputun altında kibrit kutusu vardı . O motormu Süha'cım Ali abiyi aramıza alalım bi ara bir sen geç bir ben hahahaha Kardeşim bu forumda sana karşı koyabilecek kimsenin gücü yok Sen rahat ol nasılsa her türlü tokatlarız. 90hp lik tdci turbo su var zaten araçta 2 gaza bastın mı hemen şişecek Yorum bağlantısı
Recommended Posts