Çağlar Bayur 2 Ekim 2011 Yazar Paylaş 2 Ekim 2011 Sakin kullanımda kaç lt yakıyor bu çok başarılı ama iflas etmiş Opel grubunun motoru? Bu motor yüzünde mi iflas ettiler yoksa, arkaya binenin böğrüne çarpan kapı sonrası kafayı gömdüğü arka tavan mı. Çok başarılı bir tasarım, bu tasarım için çalışnalara maaş vermişler midir? Vesile ile kullanamayıp 700km yani 3 depo fulledikten sonra satan ilk sahibi ne almış acaba nefis bir kahvaltı kaçırdın, açık büfe önüne sandalye bile attık. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Vaay.. bir tane ZK 6700 gördüm sanki Mehmet Abi, önce allaha sonra sana emanet bu canavar Evraklardakinden daha şık değil mi ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ekim 2011 Yazar Paylaş 2 Ekim 2011 Vaay.. bir tane ZK 6700 gördüm sanki sol önden tıkladığı an pert: beyin+sigorta kutusu+turbo+katalitik+radyatörler , kuzu kuz, yan yana omuz omuza bekliyor. Turbo ve kat yan yana, alt tarafta, tam katlanan bölgede Yorum bağlantısı
Ali Elöver 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Ali abi nasıl 1.6 turbo? tjetten sonra büyük geldi gözüme performansı beğendin ki aldın heralde. Valla daha rodajda Mustafacım, sert kalkış zorlama yapmadım hiç. Tabiki GP gibi kalkamaz o 1100 kg bu 1600 kg ama ara hızlanmaları ve son hızı 180 bg olduğunu hissettiriyor Büyük değil resmen transatlantik, zorlanıyorum ş.içi hareketlerde parkta falan alışamadım daha. Kuzenimde var aynısı, Eskişehirden İstanbul a kullandım çok keyifliydi 1 ay sonrada bende aldım, anla memnuyitemi, baya kuvvetli bir araba. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 sol önden tıkladığı an pert: beyin+sigorta kutusu+turbo+katalitik+radyatörler , kuzu kuz, yan yana omuz omuza bekliyor. Turbo ve kat yan yana, alt tarafta, tam katlanan bölgede Arabaya değişik bir açıdan bakmışsın abi ben hiç düşünmemiştim bunu. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 (düzenlendi) Sakin kullanımda kaç lt yakıyor bu çok başarılı ama iflas etmiş Opel grubunun motoru? Bu motor yüzünde mi iflas ettiler yoksa, arkaya binenin böğrüne çarpan kapı sonrası kafayı gömdüğü arka tavan mı. Çok başarılı bir tasarım, bu tasarım için çalışnalara maaş vermişler midir?Vesile ile kullanamayıp 700km yani 3 depo fulledikten sonra satan ilk sahibi ne almış acaba nefis bir kahvaltı kaçırdın, açık büfe önüne sandalye bile attık. Araç henüz rodajda yakıt biraz azalabilir ilerde ama durum şimdilik bu. Sakin kullanımda ş.içi : 10-11 Lt Aracı sıkıştırıp 240-250 basarsan, 180 bg de şiçi bol koşsun dersen : 13-15lt arası Uzun yolda 6 ileri vitesin sayesinde en fazla 6,8 - 7,2 lt ama 110 km hızlarda cc ile Bu arada Adam Opel Gmbh çok başarılı satışlar yapıyor, zarar edip batan GM Amerika ama onu da kurtadılar. Vesile ile sahibi 65 yaşında amca düz vites olduğu için sevmemiş işte satış nedeni. Ama arabayı çok sevmiş aynısının beyaz otomatiğini aldılar sadece 2000cc dizelde otomatik var. Benzililer hep düz. Kıskanmayalım, VW'den motor şanzıman alamasa saksı statüsünden çakma Polo GTi KOLTUK ÇUPRA gelsede Adapazarı TEM yolunda kızartmasını yapsam, yetmez kılçıkarını ayıklasam o ufak balığın Rejimdeyim sol önden tıkladığı an pert: beyin+sigorta kutusu+turbo+katalitik+radyatörler , kuzu kuz, yan yana omuz omuza bekliyor. Turbo ve kat yan yana, alt tarafta, tam katlanan bölgede Eee yaşasın Alianz yaşasın Efdal Sigorta diyelim o zaman Sevmem boyalı değişenli taka, tıklarsa Mehmet Abim bana yenisini verir, can sağlığı olsun alt tarafı biraz boyalı metal biraz kumaş sünger ve elektronik devre. yazılım vs yapacak mısın Yok Mustafa yeter artık bu kadar beygir. 210 oluyormuş box veya yazılımla ama bu standart hali bile fazla. 245-45-18 jant lastik var ona rağmen araba sert kalkışlarda 1. 2. vites asr yakıyor. Kuzenin arabasını baya bi sıkıştırıp deneyip karar kıldım buna. Arabaya değişik bir açıdan bakmışsın abi ben hiç düşünmemiştim bunu. Adam hurdacı, pertçi Başka bakış açısı yok ki Çaylar Boyar Bey'in 2 Ekim 2011 tarihinde Ali El tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Ali hayırlı olsun. Sesin soluğun çıkmıyordu epeydir. Aracın parasını çıkarmak için epey mesaimi yaptım Yorum bağlantısı
Halis Parlak 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Her zamanki gibi güzel bir etkinlik oldu.Keşke Ankara ekibi de aramızda olsaydı.Nice güzel etkinliklerde buluşmak dileğiyle... Yorum bağlantısı
Ali Elöver 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Ali hayırlı olsun. Sesin soluğun çıkmıyordu epeydir. Aracın parasını çıkarmak için epey mesaimi yaptım Saolasın Servet Ağa, baya bir yoğundum 3-4 haftadır h.sonları Eskişehirdeydim vs vs. Aracın parası saolsun sattığım Astra H'nin altın borsasına yatıp 7-8 ayda büyümüş halinden. DHL'de maalesef mesai ücreti yok Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 DHL'de maalesef mesai ücreti yok Nasıl iştir ya. Canınızı çıkarıyorlar... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ekim 2011 Yazar Paylaş 2 Ekim 2011 X6 veya 599 alınca haber ver artık aşağısını kabul etmiyorum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Benden düşüncelisi yok. Naylonuuum Vaay.. bir tane ZK 6700 gördüm sanki Mehmet Abi, önce allaha sonra sana emanet bu canavar Evraklardakinden daha şık değil mi ? Vaay, demek msn'de bahsettiğin 700km de ucuza kapanan insignia buymuuuuş. Ali bey, geldik, göremedik insignia'yı ama neyse trafikte tokatlarım ben bunu Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 sıkma canını Erkan biz hep buluşuyoruz zaten bahane olmuş oldu sen gel gene buluşuruz... Süha hosting in bilgilerini atabilecekmisin bana yüklemeye başlıyım ... Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Çok güzel bir gün olmuş. Sabah kahvaltı akşam dürümler vs yeme içme muhabbet süper olmuş anlaşılan. Bende veli toplantısı olduğundan katılamadım aranıza. İnşallah bir dahaki sefere nasip olur.. Erkan, başın sağolsun öyle günde ev yalnız bırakılmaz tabiki.. Canını sıkma telafi edilir, Ankara dediğin yer şurasıbugün nasip olmadıysa yarın nasip olsun ne yapalım ne deriz hep ölüm kalım olmadıktan sonra inşallah görüşürüz Gönüller bir olsu yeter... Süha, Yeni eklemeler çok güzel olmuş, artık lastik değişim zamanında bir ST jant yakışır. Sonrasında artık görsellik adına yapman gereken başka birşey kalmaz inşallah.. Ali, Hayırlı olsun, gerçek turboyu bulmuşsun hadi hayırlısı. Opel'e dönüş yapmışsın güle güle kullan inşallah.. Sefa, Arka difüzör çok güzel duruyor, konunda bahsettiğim ince detay çalışması şart ama. Estetik bir operasyon yapılacaktır diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Mehmet Abi, önce allaha sonra sana emanet bu canavar Evraklardakinden daha şık değil mi ? Kesinlikle Arabaya değişik bir açıdan bakmışsın abi ben hiç düşünmemiştim bunu. O'nun başka bakış açısı mı var ki Teknik Adam işte. Eee yaşasın Alianz yaşasın Efdal Sigorta diyelim o zaman Sevmem boyalı değişenli taka, tıklarsa Mehmet Abim bana yenisini verir, can sağlığı olsun alt tarafı biraz boyalı metal biraz kumaş sünger ve elektronik devre. Valla boyalı araba istemiyorsan, iyi çarpacaksın.. ucundan acıcık dokundurupta yeni araba isteme benden Vaay, demek msn'de bahsettiğin 700km de ucuza kapanan insignia buymuuuuş.Ali bey, geldik, göremedik insignia'yı ama neyse trafikte tokatlarım ben bunu Bi sen biliyordun ama sen de kim olduğunu bilmiyordun Değil mi Sani.. ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ekim 2011 Yazar Paylaş 2 Ekim 2011 Ruhsata rengi bile yanlış yazılmış, Tüvturke girmeden satılmalı, ağır kusur. Maviye benzer neresi var bunun? Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 fotolar yüklenmeye başlandı ... 1,44 gb hadi hayırlı tıraşlar ... Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 fotolar yüklenmeye başlandı ... 1,44 gb hadi hayırlı tıraşlar ... bekliyoruz merakla. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Başınız sağolsun erkan. Kısmet değilmiş başka bir bahara inşallah. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 breh breh breh... araçlar cilalı boyalı ışıl ışıl ekibin keyifler yerinde daha ne istenir. allah muhabbetinizi artırsın. darısı bizlere Bu arada Erkan Kardeş Başın sağolsun seninde. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 (düzenlendi) hadi nerde fotolar..... Yeni açtı fotoları.Katılan arkadaşların depolarına sağlık. 2 Ekim 2011 tarihinde ?ahin Topalo?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Hüseyin hocam senin arabada çok baba durmuş aralarında. Kaput niye açık değil... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Orada olmak vardı ama geç kaldınız..Ben ağustos böceği gibi yazın saz çalıp geziniyor kışın deli gibi çalışıyorum... Yorum bağlantısı
Recommended Posts