Sani Gerşon 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Bi sen biliyordun ama sen de kim olduğunu bilmiyordun Değil mi Sani.. ? Yoo, tokat delisi biri demiştin ama çıkaramamıştım Bilmiyordum valla, bi arkadaş demiştin Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Hüseyin hoca sen ne ara çıktın yukarı da çektin o resimleri. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Hüseyin Hocam.. Bugün pazardı.. yine resmi giyinmişsin Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 (düzenlendi) Hüseyin Hocam.. Bugün pazardı.. yine resmi giyinmişsin Bi de, konvoy halinde geçtiğim dolapdere'de yine herkes bize baktı. O kadar hoşuma gidiyorki Süha, egzos sesine bayıldım, bir sonraki arabamda kesinlikle bu ses olacak bu arada. Gerçekten çok hoşuma gitti 2 Ekim 2011 tarihinde Sani Ger?on tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 haydi bakalımmm bütün fotoğrafların yüklenme durumu %43 Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 çok fazla fotoğraf var... bunlar tadımlıklar kalan kısmı incelemek isteyenler birazdan gelecek olan linkten bütün toplantı fotoğraflarını indirebilirler... %61,8 yüklenme durumu.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 erkan başınız sağolsun, teyzemize allahtan rahmet geride kalanlara sabır dilerim çok güzel bir organizasyondu. bu topluluğun içinde olduğum için çok mutluyum. katılan bütün arkadaşların ayaklarına sağlık. bu günü organize eden ilteber ve halis hocama çok teşekkür ederim. çok güzel bir gün geçirdik ben çok eğlendim. günün bombasını kimse patlatmamış ben patlatayım bari her kes ayrılırken karşı binada oturan bir ablamız geldi. okulun bahçesinde ikinci el oto pazarı varmış diye araçlara bakıcaktık ama gidiyorsunuz dedi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Benim araba ile Ali'nin arabası farklı olunca 2. el sandı tabe. Yoksa ford pazarı olduğunu anlardı. Çok güldüm ya, keşke gitmeseydik, iyi eğlenirdik Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 hahaa otomatik araba arıyan bayan vardı bi tane o heralde Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Çok güzel kareler, kıskanmadım desem yalan olur , keşke gelebilseydim, kısmet değilmiş ne yapalım. Bir dahakine gelebilirim inşaAllah... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Abla ayıp oluyor, ikinci el FORD pazarı deseydin murat abi ile gülmekten bir şey söyleyemedik ki, murat abi bana sen satıyormusun aracı dedi bende neden olmasın satarım hemen dedim. hahaa otomatik araba arıyan bayan vardı bi tane o heralde evet mustafa o abladan bahsediyorum Yorum bağlantısı
Halis Parlak 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Demek ablamız İstanbul'un en temiz ve hepsi sahibinden araçları bir arada görünce damlamış hemen :lol2: Bu bayan aynı zamanda bizim velimiz.Anlamadığım 5 tane araçları var zaten okula bıraktıkları için biliyorum 6. yı ne yapacaklar merak ediyorum. :lol2: Bu arada kimin aracına talip olduysa şanslı diyeyim para sıkıntıları yoktur.Muhitin en zenginlerinden birileridir ailece. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 bi günde araba pazarı toplantısı yapalım :lol2: herkes pazara çeksin iyi para verene arabaları veririz gider :lol2: Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Evet bir dahaki toplantıyı Altunizade oto pazarında yapalım fiyatları yüksek yüksek yazalım komple boyalı falan turbo bitik değişmeyen yok diye en kötü saç kavurma yer geliriz çok güzel yapıyorlar.;:lol2: Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Bu bayan aynı zamanda bizim velimiz.Anlamadığım 5 tane araçları var zaten okula bıraktıkları için biliyorum 6. yı ne yapacaklar merak ediyorum. :lol2: Bu arada kimin aracına talip olduysa şanslı diyeyim para sıkıntıları yoktur.Muhitin en zenginlerinden birileridir ailece. En son çocuğuyla gelen ablamız mıydı? Yorum bağlantısı
Halis Parlak 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 En son çocuğuyla gelen ablamız mıydı? Evet Sani,biz ayrılırken çocuğuyla gelen bayan. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Çok güzel kareler ve tam yerinde basılmış deklanşöre... Ellerinize sağlık Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Hüseyin hocam senin arabada çok baba durmuş aralarında. :lol2: Kaput niye açık değil... :lol2: Sağol abi eksik olma. Focusçuklara babalık yaptı işte. Kaput bir ara açıktı, o ara resim çekilmemeiş anlaşılan. Kulüp üyesi olmuşum ya ben Hayırlı olsun. mavi boncuğumun resimlerini merak ediyorum anıl nerdesin bu arada aracıma nazar deydi heralde donuşte debriyaj pedalından yağ gelmeye başladı O kadar okuduk halbuki. Hüseyin hocam ilteberin araca nazar duası okurken Çok nazar vardı çook. Üstüne tutkal serpiştirdik te geçti. Hüseyin hoca sen ne ara çıktın yukarı da çektin o resimleri. Namaz molası verdik abi. Eeer haliyle namaz kılınca biraz havalanıyor insan. Müridler uçurmuştur Sağolsunlar ayağımı yerden kesiyorlar. Hüseyin Hocam.. Bugün pazardı.. yine resmi giyinmişsin Abi asıl vazife bugündü. Onur duydum. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 (düzenlendi) Bu bayan aynı zamanda bizim velimiz.Anlamadığım 5 tane araçları var zaten okula bıraktıkları için biliyorum 6. yı ne yapacaklar merak ediyorum. :lol2: Bu arada kimin aracına talip olduysa şanslı diyeyim para sıkıntıları yoktur.Muhitin en zenginlerinden birileridir ailece. abi otomatik araç arıyormuş ablamız benim aracı göstermişler 2 Ekim 2011 tarihinde Mehmet Kazanc?o?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Fotolar harika. fotoğraflar gerçekten çok iyi ama devamınıda isteriz :lol2: Çağlar abi ve Fatih abi ben size ne yaptım ya ... niye bana öyle bakıyosunuz :lol2: resimlerin geri kalanı nerde Süha nın makineye hepsini yükledim Emre ama sanırım server restart falan attı şimdi ulaşamıyorum Süha geldiğinde bütün fotoların linkini paylaşır burada... Bu arada Süha paylaşmadan kendi makinende rar ı açsana sağlamsa paylaşalım... Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Bravo tebrik ederim çok iyi yakalamışsın,biz Çağlar abi ile kötü baksak İlteber le Ersel abi ye bakarız kötü yendiler basket de bizi. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 abi otomatik araç arıyormuş ablamız benim aracı göstermişler Senin araba otomatikmiydi abi. :lol2: Bravo tebrik ederim çok iyi yakalamışsın,biz Çağlar abi ile kötü baksak İlteber le Ersel abi ye bakarız kötü yendiler basket de bizi. Basketi ne zaman oynadınız? :lol2: Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Senin araba otomatikmiydi abi. evet hüseyin benim araç otomatik Yorum bağlantısı
Recommended Posts