Ali Gürsoy 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 (düzenlendi) Ahh tam da dişime göre bir rakip var demiştim, 3000 cc V6 Accord ama maalesef beklediğimden yavaşmış, uzun yolda üstünden atlarım 208 km son hızı olan bu yavaş uzak doğulunun Ama test şart, videolu kayıt altına alırız. Abi hayal dünyana hayranım :p Ama affetmem, bizim yüzümüzden satma bu ufaklığıda EDİT : imla 3 Ekim 2011 tarihinde Ali G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Abi hayal dünyana hayranım :) Ama affetmem, bizim yüzümüzden satma bu ufaklığıda EDİT : imla Yorum bağlantısı
Ali Elöver 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Nasıl iştir ya. Canınızı çıkarıyorlar... Eee özel sektör Mavi yakalılara depolara var, beyaz yaka ofis çalışanına yok mesai. X6 veya 599 alınca haber ver artık aşağısını kabul etmiyorum ay çok komik, çakma Polo GTi'cı Sn. Ne bulsa Boyar Bey. GP'yi geç önce derim, sırf bg değil olay direksiyon da lazım Vaay, demek msn'de bahsettiğin 700km de ucuza kapanan insignia buymuuuuş.Ali bey, geldik, göremedik insignia'yı ama neyse trafikte tokatlarım ben bunu Mehmet Abi gizledi saolsun. Ali,Hayırlı olsun, gerçek turboyu bulmuşsun hadi hayırlısı. Opel'e dönüş yapmışsın güle güle kullan inşallah.. Saolasın Mehmet, evet 4. Opelimi alarak yuvaya döndüm. Ford 3 de kaldı. Daha da almam bu paralara Ford Zort, kafayı yemişler. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 (düzenlendi) Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Çok güzel bir etkinlik oldu. Aspirini öğrendim hemde tüm detaylarıyla uzun bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. 3 Ekim 2011 tarihinde Tamer Topa tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Valla boyalı araba istemiyorsan, iyi çarpacaksın.. ucundan acıcık dokundurupta yeni araba isteme benden Yaparsın be Mehmet Abi bi dost işi değişim Ruhsata rengi bile yanlış yazılmış, Tüvturke girmeden satılmalı, ağır kusur. Maviye benzer neresi var bunun? Rengi Opel Insignia lansman rengi Metro Mavi, kıskanmayalım buzdolabı beyazı boyalı Çupra sahibi. Ali abi , alem adamsın valla Biz kahvaltıya giderken sözde sende gidiyordun , biz gidince arabaların yanında resimleri çekmişsin . Unutmadan , opeline o kadar güvenme . Alırım anahtarını Birde o kaputun altında kibrit kutusu vardı . O motormu Süha'cım Ali abiyi aramıza alalım bi ara bir sen geç bir ben hahahaha Opel'e güvenirim, ben kuzenimin Insignia ile Eskişehirden bir döndüm ki, zaten dedim bu araba alınmalı. Youtube da ufak bir gezinti yapın, Insignia 1600 Turbo 180 Bg videolarını seyredin , nasıl 257 basıyorlar görün Anahtar alamazsın 3000cc ama 208 Km son hızınla sen atmoseferik eski kasa 1999 Vectrayı biel geçemezsin keza onun son hızı 215 idi Sühanın yüklü traktörü anca fark yedi durdu GP'den, Insignia ile geri viteste geçerim tek kapı traktörü. Ali abi yeni aracın hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kazasız belasız cezasız kullan inşallah. Artık kimse Alman teknolojisine sahip bu aracına laf edemez herhalde. wir laben autos Saolasın gözüm, daha iyileri senin olsun, aynen viı liebın ağutos Abi aracın her ne kadar 180hp de olsa benim için fark yapmaz 0-100km bir drag yaparız görürüz olayı Nasıl olsa senin aracın teknik verisi 8.9sn ee sen üstünde iken o olur 9.5sn ee bende tokatı atarım nihaha bence hiç denemeye kalkma benle Ali abi daha 800km deki aracını sonra satmak zorunda kalırsın traktör motorlu mazotlu aracım TOKAT ı atınca. Dragtada geçerim merak etme devir çevire çevire geçerim. Hoş ben drag dememiştim uzun yol demiştim burdan kopalım Adapazrına fark km ile ölçülür. Ben ıslama köfte siparişimi verip yemeye başlarım sen sonra girersin il sınırına o kadar yani. Ya ben seni kaç kere tokatladım unuttum, videoları izle Senin ilacın bende GP Turbo-Jet onunla sana tekrar fark atıp öyle satacam. Oradaki Opel logolu, çok yakan az giden kağıt üstü canavarı Ali Abi'nin mi. Tüüü, abi senin performans anlayışın bu mu. Ben bunu maymun ediyorum yolda haberin olsun. Evet çok yaktığı doğru ama 12 lt çok sayılmaz 1600 Kg 180 Bg araba için. Valla senönce bozuk olmayan bir Insignia'ya bin sonra konuşalım Ahmetim Jitemim. Gel deneyelim ama alırım anahtırını Diyarbekir'e Tatlıses Turizm ile yollarım demedi deme. Aç Youtube da videoları bak, Insignia uzun ylda güzel gidiyor. Kardeşim bu forumda sana karşı koyabilecek kimsenin gücü yok Sen rahat ol nasılsa her türlü tokatlarız. 90hp lik tdci turbo su var zaten araçta 2 gaza bastın mı hemen şişecek Hahaha, GP bile tokatlar bu Hondayı kalkışta, aynı 2500 cc Mondeoyu 130 Km hıza kadar tokatladığı gibi. bide bu otomatik allah fark ataım ben GP ile buna Abi hayal dünyana hayranım :D Ama affetmem, bizim yüzümüzden satma bu ufaklığıda Ufaklık mı Ali seninki benim arabanın yanında 97 model Toyota Corolla kadar kaldı resimlere dikkatli bak hangisi ufaklık Seninkinden hem ağrğım hemde daha hızlıyım inan bana. Atmosferik verimsiz motorların devri bitti, artık küçük hacim turbolar konuşuyor. Ali bu arada senin tekerler oyuncak araba tekeri kadar kalıyor 14 jant mı bu Accord. Dip Not: GP'yi satmadım ki... Tokatlamadığı araba var mı ? Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Tekrar diyorum hayal dünyana hayranım abi , ben ufaklık derken kaputunun altındaki corsa motoruna benzeyen şeyden bahsetmiştim . Motor dediğin böyle olur ... Abi şaka bir yana da gerçekten üzerim seni yolda Geçen yeni kasa 5.30 ile kalktım kafa kafaya gelebildi sonlara doğru . Senin fındık motor benim segmentim değil Dediğin gibi 99 model dandik arabam ile , 50 Bin tl ye aldığın arabanı geçerim sonrada üzülürsün Yorum bağlantısı
Ali Elöver 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Abicim, Allah kaza bela vermesin, nazarlardan esirgesin. İyi yapmışsın, konserve kutusundan iyidir. Aman deyim, performansın tadını çıkaracağım diye ani yüklenmeler yapma gaza. 5000 km dolmadan baskı balatayı alırsın eline haberin olsun. Yaşanmış olaydır, uyarımı yabana atma. Saolasın Ahmet kardeşim, daha iyileri senin olsun. Valla GP'nin ş.içinde verdiği zevki veremedi, Mehmet Abiye dedim GP'nin yeri bambaşka. Ama kalite olarak tabiki karşılaştırılmaz. Yok bunu basmak için almadım, efendi efendi gezicem kısmetse. Baskı balata yakan acemiliğinden yakar Bana olmaz merak etme kavraması güzel arabanın, birde Opelin vitesi debriyajı değişiktir, alışık olmak lazım. Uyarılarını dikkate alıyorum, bişey olursa sen çağırdın diye olacaktır, faturayı adresine yollarım. Gel İstanbul'a inşallah da gezeriz bakarız deneriz allahın izniyle. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Motoru ufak olsada , içi güzeldi arabanın . Hakkını yememek lazım şimdi Düğün, davet oldumu gidilecek araba almışsın Ali abi Tam şekil Bu arada ilk sahibi ile görüştüm , 208 km olayını ilk aldıklarında serviste sildirmişler . Ben o süratlere çıkmam ama 250 ve üstü süratlere rahatlıkla çıkıyormuş . Yorum bağlantısı
Ali Elöver 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Tekrar diyorum hayal dünyana hayranım abi , ben ufaklık derken kaputunun altındaki corsa motoruna benzeyen şeyden bahsetmiştim .Motor dediğin böyle olur ... Abi şaka bir yana da gerçekten üzerim seni yolda Geçen yeni kasa 5.30 ile kalktım kafa kafaya gelebildi sonlara doğru . Senin fındık motor benim segmentim değil Dediğin gibi 99 model dandik arabam ile , 50 Bin tl ye aldığın arabanı geçerim sonrada üzülürsün Bak şimdi Alicim, teknoloji diye bişey var , senin kara düzen atmosferik verimsiz motorunundan 17 Km daha yüksek son hıza sahip son teknoloji turbo motor bu, büyüklük önemli değil, işlevi-verimi önemli Uzun yolda en ufak bir şansın yok bak ciddiyim. EN UFAK şansın yok, neden dersen aç bak youtube'a, keza ben kuzenimin araba ile 240'ı güle oynaya yaptım, daha da gideri vardı trafik oldu ama. Sen önce kalkışta GP T-JET'i geçebil, bak ciddi diyorum sonra bununla deneriz. 5.30 lar hoşaf oldu temizine denk gelmemişsin sen. Dandik demedim arabana, sadece verimsiz dedim. İstanbul a geldiğimde denemelik bir çok araba olacak anlaşıldı Bu arada Ali abi hayırlı olsun İnsignia güzel araçtır Gözümüz yollarda kaldı, gel satılmadan T-JET deneyelim. Bu araba uzun yolda gider, ş.içi T-JET tadı vermez. Saolasın Cancım, daha iyileri senin olsun. Evet bende beyendim şimdilik tanıma aşamasındayım. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Bak şimdi Alicim, teknoloji diye bişey var , senin kara düzen atmosferik verimsiz motorunundan 17 Km daha yüksek son hıza sahip son teknoloji turbo motor bu, büyüklük önemli değil, işlevi-verimi önemli Uzun yolda en ufak bir şansın yok bak ciddiyim. EN UFAK şansın yok, neden dersen aç bak youtube'a, keza ben kuzenimin araba ile 240'ı güle oynaya yaptım, daha da gideri vardı trafik oldu ama. Sen önce kalkışta GP T-JET'i geçebil, bak ciddi diyorum sonra bununla deneriz. 5.30 lar hoşaf oldu temizine denk gelmemişsin sen. Dandik demedim arabana, sadece verimsiz dedim. Gözümüz yollarda kaldı, gel satılmadan T-JET deneyelim. Bu araba uzun yolda gider, ş.içi T-JET tadı vermez. Saolasın Cancım, daha iyileri senin olsun. Evet bende beyendim şimdilik tanıma aşamasındayım. Tamam abi doru diyorsun , senin aldığın tüm arabalarda . F1 ruhu var Ben geçerim diyorum . Neyse o dediğin süratlere her zaman çıkamıyacağına göre sıkıntı yok benim için . Şimdi ben senin karşına eniştemin 2.8lt a6 bi turbo ile gelsem ona da bir şey dersin . Oyüzden ben birşey demiyorum . Bu arada unutmadan abi , kahvaltıdayken aradın konuştuk Gökselin telefondan geleceksin sandıydım , gelmedin . Yorum bağlantısı
Ali Elöver 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 12 litreyi ben LPG ile yakıyorum. Daha büyük hacim, ağırlıklar yakın.Bizzat tecrübe ettim. 0-100 de geçersin ama yüksek hızda roll yapalım dersek tozunu alırım abi. Bir gelemedik karşı karşıya. Bozuk senin LPG de ondan az yakıyor, fakir karışım var. Her şekil geçerim kardeşcazım, bak GP'ye bunu diyem her bir allahın kulunu asfalta gömdüm. Al sana Insignia son hız, bak bakalım bunu yapan Mondeo 2000cc var mı ? Veya Accord ? He işte, hala eski sınıfında sanıyor kendini. Bilmiyor ki bu sınıfta onu üzecek ne rakipleri var karşısında. Abi en güzeli zaten. Bunun gücü ihtiyaç anında kullanmak için, bunlar basmak için pek değil aslında. Bazen ben de Mondeo ile sanki ufak arabaymış gibi gidiyorum ama yanlış. Baskı balata konusunda ciddiyim abi. Opel bu arabaya 180 bg'i kaldırabilecek baskı balata koymamış. Biraz yüklenince gidiyor. 3 kez üst üste 5000 km görmeden baskı balata yemiş araba biliyorum. Bizimkisi işin latifesi abi. Bir gelemedik karşı karşıya. Haayyt kolaydı o . Kim üzmüş benim GP'yi 1 örnek verin. Ya hemen çamur at izi kalsın yapıyorsun bombacı Ahmet Bişey olmaz garantiden değiştiririz bozulursa. Benim kuzen 20.000 km yaptı 1 sene de en ufak sıkıntıda yok, ortalama tüketimde 10,8 Lt aman aman yakmıyor. Senin arkadaş amatörmüş bozmuş baskıyı Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Erkancım başınız sağolsun kardeşim.. Bu acayip görünümlü araç kimindir bilmiyorum ama ben geldiğimde yoktu kendileri ve sahibi.. Benim Q7 ve 5.0 motor görünümlü aracımdan korkmuş olmalıki erken kaçmış demekki, neyse kendisi ile başka bir zaman diliminde ilgilenicem artık.. Hayırlı olsun canım, Gözümüz yok ama niye olsun.. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Vidoo dakinin aynısı bende yapıyorum Abi tamam geçemesende kafaya baya bi gideriz , sonra sen geçersin çünkü ben çıkmam o süratlere maksimimum 160 dahada çıkmam 1 ay sonra düğünüm var, 28 yaşındayım , kısmetse 5 veya 10 sene sonra görüşelim bu konuları diyecem ama o zamanda yaşlanacaksın sen ( Abi şaka yapıyorum , kızma sakın ) Yorum bağlantısı
Arda Merve 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 kayıp adamdan selamlar ali abi hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullan güzel buluşma olmuş :glare: Yorum bağlantısı
Ali Elöver 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Tamam abi doru diyorsun , senin aldığın tüm arabalarda . F1 ruhu var :glare: Ben geçerim diyorum . Neyse o dediğin süratlere her zaman çıkamıyacağına göre sıkıntı yok benim için .Şimdi ben senin karşına eniştemin 2.8lt a6 bi turbo ile gelsem ona da bir şey dersin . Oyüzden ben birşey demiyorum . Bu arada unutmadan abi , kahvaltıdayken aradın konuştuk Gökselin telefondan geleceksin sandıydım , gelmedin . Yoo F1 alakası yok, ama hadi sen geçersin diyelim arabandan soğuma Yolda sana denk gelirsem üzerim ama haberin olsun. GP'yi satmadan kaldıralım bakalım sonuç ne oluyor, ne dersin :lol2: Yok Audi geçer tabi, abartma sende. Gelemdim kahvaltıya evde misafir vardı ya, kısmet Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Vidoo dakinin aynısı bende yapıyorum :lol2: Abi tamam geçemesende kafaya baya bi gideriz , sonra sen geçersin çünkü ben çıkmam o süratlere maksimimum 160 dahada çıkmam :glare: 1 ay sonra düğünüm var, 28 yaşındayım , kısmetse 5 veya 10 sene sonra görüşelim bu konuları diyecem ama o zamanda yaşlanacaksın sen ( Abi şaka yapıyorum , kızma sakın ) Alicim sen girme bu işe, ileri yaş biri olarak ben ilgilenirim bu arkadaşla. O videoda gözüken katrandaki hızı hiç dikkate almıyorum çünkü ben özel turbo benzinli aracımla o hızı rahat yapıyorum da ben o aracın suspansiyon sistemine taktım biraz, dandikmidir nedir o kadar çok titremişki adam videoyu zor çekmiş, bu hızlara çıktıktan sonra sahipleri bi servise uğraması gerekiyor kanımca malum titremeden dolayı birsürü civata neyin gevşemiştir... Yorum bağlantısı
Ali Elöver 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 T-Jet değilde abicim Opel e yazılım yap onla deniyelim Bu pazar aslında bende gelecektim Göksel ve Erkan biliyordu birtek süpriz yapacaktım ama hafta içi gelişmelerden dolayı malasef gelemedim Yok artık bıraktım bu işlri Can, 210 Bg oluyor ama artık ben basmıyorum, boşa masraf olur. Kısmet ya, çok iyi olurdu gelebilseydin. Bi dahaki sefere. Bu acayip görünümlü araç kimindir bilmiyorum ama ben geldiğimde yoktu kendileri ve sahibi..Benim Q7 ve 5.0 motor görünümlü aracımdan korkmuş olmalıki erken kaçmış demekki, neyse kendisi ile başka bir zaman diliminde ilgilenicem artık.. :glare: Hayırlı olsun canım, Gözümüz yok ama niye olsun.. Cebit Eğe kurban olsun sana dandik Opel, ağamsın sen ne dersen odur :lol2: Görüşemedik kısmet bi dahaki sefere inşallah. Seninki daha güzel Cavit Abi arkalar kampana, tam klasik araç statüsünde, antika 5 sene sonra. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Vidoo dakinin aynısı bende yapıyorum Abi tamam geçemesende kafaya baya bi gideriz , sonra sen geçersin çünkü ben çıkmam o süratlere maksimimum 160 dahada çıkmam 1 ay sonra düğünüm var, 28 yaşındayım , kısmetse 5 veya 10 sene sonra görüşelim bu konuları diyecem ama o zamanda yaşlanacaksın sen :D ( Abi şaka yapıyorum , kızma sakın ) Yok be bende basmam, gördüm videoyu, işte seni geçtim say aynı araba nasılsa Benim artık hızla işim olmaz. Zaten Tokat kariyerime devam etmeyi planlasaydım 35.000 TL'ye Megane 2 RS alıyordum az kalsın 225 Bg son anda zorla caydırıldım. Hehehe niye kızayım ben Alicim, sen azıcık gaza gelde Göztepe Parkında alayım 3000cc'nin havasını GP ile diye uğraşıyorum. Piii, bu mu senin yere göğe sığdıramadığın araba. :glare: Benim arabanın LPG ile, klima açık ve yüklüyken yaptıklarını forum ahalisi biliyor. Adam bulmuş rampa aşağı dümdüz yolu bastıkça basmış. Öyle yol bulsam ben de çıkarım o hızlara. Ben virajlı yollarda çıkıyorum yaptığım hızlara. Neyse konuyu dağıtmayım. Vesile ile tekrardan hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin abicim. Hehehe, dikkat et pistonların erimesin LPG ile gazlarken Forum ahalisi biliyor ben bilmiyorum gel banada kanıtla kardeşcağızım. Yoksa inanmam valla billa. Çık o hızlara kaydet 258 yaparken o Mondiyi sana İphone 5 alacam söz, ama yapamzsan sen bana alıcan OK ? Ne rampa aşağısı düz yol orası, rampa aşağı 280 yapıyor :lol2: Saolasın Ahmetcim daha iyileri senin olsun, amin cümlemize allah kaza bela vermesin. Araba bahane maksat muhabbet olsun. ali abi hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullan Saolasın komşum amin. Alicim sen girme bu işe, ileri yaş biri olarak ben ilgilenirim bu arkadaşla. O videoda gözüken katrandaki hızı hiç dikkate almıyorum çünkü ben özel turbo benzinli aracımla o hızı rahat yapıyorum da ben o aracın suspansiyon sistemine taktım biraz, dandikmidir nedir o kadar çok titremişki adam videoyu zor çekmiş, bu hızlara çıktıktan sonra sahipleri bi servise uğraması gerekiyor kanımca malum titremeden dolayı birsürü civata neyin gevşemiştir... Cavit Ağbi hallet şu taze damadı beni uğraştırma GP ile atıcam tokadı bak gelemiyor denemeye Göztepeye. E titrer be araba o dandik yamalı bozuk asfaltta, şükür ki üçmamış baya sağalm gidiyor hiç iz kaybetmeden gezmeden o hızlarda zıpkın gibi. Ama bu asfalt kalitesi varken basılmaz 250-260, çok riskli. Bişey olmaz Opele çok sağlam odun gibi arabadır. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Tam gelin arabası olacak araba hee :glare: Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Bu Konu'dan bir bulusma daha cıkar. Demedi demeyin :glare: Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Ali ben denemem diyorsan sen makineyi bana ver İtina ile tokatlarım tofaşı tek korkum en son Mondeo'dan yedigi tokat sonrası 2 ay foruma ugramamıstı. Bu sefer gene bi osmanlı tokatı yerse üyeligini iptal ettirir. Kıyamam :glare: Yorum bağlantısı
Ali Elöver 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Tam gelin arabası olacak araba hee :glare: Hee gelin arabası, 257 basan gelin arabası :lol2: Sarsıntı falan da yok ok gibi gidiyor düzgün asfaltta. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Buluşma buluşmayı doğururmuş :glare: İkinci "buluşma" mutlaka pistte olsun lütfen. :lol2: Yorum bağlantısı
Ali Elöver 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Ali ben denemem diyorsan sen makineyi bana ver İtina ile tokatlarım tofaşı tek korkum en son Mondeo'dan yedigi tokat sonrası 2 ay foruma ugramamıstı. Bu sefer gene bi osmanlı tokatı yerse üyeligini iptal ettirir. Kıyamam :lol2: Bak video yok ya konuşun bakalım V6 MOndeoyu ben her seferinde kalkışta rahat geçtim, sadece 130 dan sonra yanıma geldi ve yol olsaydı geçecekti. yani o gece Mondeo GP'yi hiç geçemedi, nedeni yol kısaydı, zaten bende demiştm V6 geçer diye ama 150 ye kadar yanıma beklemiyordum, 130 gibi geldi. Elma ile armut karışmasın lütfen. O gece her kalkışta GP geçti. O zaman çok ağır hastaydım len 15 gün işe bile gidemedim. Değil foruma salona gitmedim. Bana burada GP varken ş.içinde TOKAT adacak adam daha yok allahın izniyle Kim geldiyse dövdüm yolladım. Başta sen İlteber :glare: Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Okulda bir hafta sonu basket ya da voleybol maçı yapabilecek şekilde organizasyon yapabiliriz Yorum bağlantısı
Recommended Posts