İ.Göksel Yaman 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Ali abi su ophell'in rodajını tamamlada, bakalım benim beygirlermi daha hızlı senin beygirlermi yolda hep 50 yaş üstünde amcalar kullandıgı icin insignia'yı anlıyamıyorum :glare: Yorum bağlantısı
Ali Elöver 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Ali abi su ophell'in rodajını tamamlada, bakalım benim beygirlermi daha hızlı senin beygirlermi yolda hep 50 yaş üstünde amcalar kullandıgı icin insignia'yı anlıyamıyorum Ayıp ettin gözüm tamamlansın alırım ifadeni düzde rampada kalkışta. Ama GP gibi seri kalkamaz o kesin. Yok ya dede arabası değil çok, ben bir dolu orta yaşta gördüm, 35 yaş üstüne giden sportif bir tipi var. Hele kit de takarsan. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Ali abi, Nedir senin bu beygirlerle alıp veremediğin? Nedir bu tokat sevdan? Benim naylonu hediye edeyim de, beygirlerin bastırılsın biraz Bu arada; Fatih, acil avatarını değiştirmen lazım, çizgi gözlerin olmasa valla toplantıda tanıyamazdım seni Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Ali hayırlı uğurlu olsun abim, Allah kaza bela vermesin. Maşallah c-max ten önce dört opel aracım oldu, 1960 opel rekord, 1976 opel ascona, 1997 opel vectra 2.0 gls. 2004 1.6 vectra comford bu son arabadan sonra opel benim için bitti. senin aracın durumunu bilmiyorum 180 hb mutlaka hakkını veriyordur. Murat Servet kıskansın değilmi kıskanmıştır zaten. esas konu buluşma sırasında baştan sona kadar ses kayıtları tutulmuş ve basına sızmak üzereyken son anda ele geçirdim bilginiz olsun ses kayıtları şimdi bende yakında emmiye teslim ederim Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Karşısı değilde , tarabya yokuşu var , kalkış için meydan dan başlayıp ilk ışıklara kadar kim geçeçek acaba . 1,5 km mesafesi yokuş yukarı . Ali abim tarabya tarafına gelirsen önce bi o yokuş ta yukarı doğru aracını dene sonra beraber kalkarız Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Ali, hacı osman bayırından bahsediyorsan radar var oralarda. Ayrıca lütfen trafiksiz alanlarda deneyin ya da en azından ifşa etmeyin. Çok karşıyım buna. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ekim 2011 Yazar Paylaş 3 Ekim 2011 Okulda bir hafta sonu basket ya da voleybol maçı yapabilecek şekilde organizasyon yapabiliriz Kesin yapalım, hamlamışız, 2 basket attık 2 gün yatağa düşeceğiz Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Ali abi,Nedir senin bu beygirlerle alıp veremediğin? Nedir bu tokat sevdan? Benim naylonu hediye edeyim de, beygirlerin bastırılsın biraz Bu arada; Fatih, acil avatarını değiştirmen lazım, çizgi gözlerin olmasa valla toplantıda tanıyamazdım seni Hangi Fatih ben miyim ? Kesin yapalım, hamlamışız, 2 basket attık 2 gün yatağa düşeceğiz Steps steps dediğimizde kızan Cavit Ağamızda gelsin Onsuz tadı olmaz Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Hangi Fatih ben miyim ? Tam üstüne bastın Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Ali, hacı osman bayırından bahsediyorsan radar var oralarda.Ayrıca lütfen trafiksiz alanlarda deneyin ya da en azından ifşa etmeyin. Çok karşıyım buna. Tarabya yokuşu başka , hacı osman başka Bu arada dün akşam ilk defa gördüm gezici radar vardı hacı osman yokuşunda , albea polis arabası sağ şeritten 50 km ile gidiyordu Bence de Sani kurallara uymak lazım , ama Ali abiyle yazışırken kural felan uçup gidiyor insanın aklından Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Seneye ne toplantılar yaparız erkan, hayırlısıyla ben bi geleyim. Ama bi gızılcıhamam toplantısı yapmak lazım, şöle sıcak suların içinde, Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Adamlar yapıyor bee, şu binadaki estetiğe bak helal olsun.. Steps steps dediğimizde kızan Cavit Ağamızda gelsin Onsuz tadı olmaz Olur canım.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Adamlar yapıyor bee, şu binadaki estetiğe bak helal olsun.. Hava da çok güzelmiş Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Adamlar yapıyor bee, şu binadaki estetiğe bak helal olsun.. Az ileride ufuk çizgisine doğru denizi de gördüm, hiç fena değil Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Az ileride ufuk çizgisine doğru denizi de gördüm, hiç fena değil En üste de bir kuş mu konmış ne Yorum bağlantısı
Ali Elöver 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Hepinizi tokatlarım arabamla uğraşmayın bakiim Sizi gidi 100 bgciler sizi. Resim de arabada asfaltta 10 numara Fotoğraf çekerken makinanın önünden geçenlere uyuz olurum. VUR bence. Arabanın üstündeki siyah kuşumu diyorsun abi.. Sende uyma bu adamlara. Ali abi,Nedir senin bu beygirlerle alıp veremediğin? Nedir bu tokat sevdan? Benim naylonu hediye edeyim de, beygirlerin bastırılsın biraz E tabi sen anlamazsın Sanicim, 65 bg e bine bine hızlanma, serilik sürat kavramlarını yitirmişsin 8 sn'nin altında 100'e çıkan bir araba al ne demek istediğimi anlarsın ve vaz geçemezsin. Kısaca adrenalin diyelim, dünyada yüzmilyonlarca erkek bu bg olayına takık, yoksa bu kadar modifiyeci, spor araba tuning sektörü olmazdı. Ali hayırlı uğurlu olsun abim, Allah kaza bela vermesin. Maşallah c-max ten önce dört opel aracım oldu, 1960 opel rekord, 1976 opel ascona, 1997 opel vectra 2.0 gls. 2004 1.6 vectra comford bu son arabadan sonra opel benim için bitti. senin aracın durumunu bilmiyorum 180 hb mutlaka hakkını veriyordur. Saolasın Lokman Abim, amin cümlemize. Benimde 4. Opel'im ve hepsini keyifle sorunsuz dertsiz arızasız kullandım sattım. Bu yüzden düşünmeden yeniden Opel aldım. Daha rodajda zorlamadım ama kuzende var aynısı, kalkışta olmada da 40-50 km den sonra deliriyor araba yüksek hızlara çok kolay çıkıyor. Hava da çok güzelmiş Sende mi Bürütüs Emmi Araba da olmasaymış güzel fotoğrafmış. Seni özel tokalayıp asfalta gömeceğim Tüpçü Ahmet Bu arada ne oldu senin Mondeoya takdırdığın bozuk Aygaz sistemin ? Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Tam üstüne bastın Çizgi göz nasıl oluyor,Japon gözü gibi mi ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 E tabi sen anlamazsın Sanicim, 65 bg e bine bine hızlanma, serilik sürat kavramlarını yitirmişsin 8 sn'nin altında 100'e çıkan bir araba al ne demek istediğimi anlarsın ve vaz geçemezsin. Kısaca adrenalin diyelim, dünyada yüzmilyonlarca erkek bu bg olayına takık, yoksa bu kadar modifiyeci, spor araba tuning sektörü olmazdı. 11sn olacak kısmetse, 3sn'nin hesabını yapmayalım Araç dediğin 4 teker, götürsün yeter Çizgi göz nasıl oluyor,Japon gözü gibi mi ? Abi gülünce gözlerin çizgi çizgi oluyor, japon gözü gibi Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 11sn olacak kısmetse, 3sn'nin hesabını yapmayalım Araç dediğin 4 teker, götürsün yeter Abi gülünce gözlerin çizgi çizgi oluyor, japon gözü gibi teessüf ederim Sani Bey , onca zaman forum toplantılarında boy gösterdim,nasıl oldu karşılaşmadık,ilginç akşam bir el atalım avatar olayına o zaman Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Güzel toplantı olmuş,katılmak isterdim şahsen de Ankara da idim Ali hayırlı olsun yeni araban Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Sani senin naylon 1.25 fiestadan bile tokat yiyeceği için bu konulara fazla ortak olamıyorsun Ama yakıt konusunda,tüm foruma tokat çekersin heralde... 1.25'i tokatlarım, ona şüphe yok. 1.4 tdci stock'u da tokatlarım muhtemelen. 1.4tdci 100'den sonra falan geçer muhtemelen. Tork farkımız var bildiğim kadarı ile... teessüf ederim Sani Bey , onca zaman forum toplantılarında boy gösterdim,nasıl oldu karşılaşmadık,ilginç akşam bir el atalım avatar olayına o zaman Abi valla anlamadım, o kadar katıldım bende son zamanlarda, hiç karşılaşmadık. Avatarda senin saçlar bile kısa Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Ben Onu bunu bilmem ama Ben hep derdim İmam gazlarsa Cemaat yanlar diye Birbaktım transit journey Gazlıyor dedim virajda güzel bir yanlıyayım stres atayım Emmi kızma Tamamen problem niyetten : Hoca dediki Niyet edin bana göre eyvallah hocam dedik Uydum hazır olan İmama dedim ve Herşey bir anda oldu Uymazsan çarpılırsın. aynen öyle bir benim aracı kullanmadın galiba. anladın bu araba tırt gitmez yanlamaz bağırmaz yanaşmadın tabi benim araca Yok be abi. Onuda öttürürdük biz. 3 dk.da, 5 aracı denedim. İmam gazladıysa, yapacak bişey yok Can.. Uyacaksın imama Abi niyet olmazsa namaz bile olmuyor. Uyduk abi uyduk Niyeti ettik Gerekeni Yaptıkta Hocayım diyor Ama içinde başka birşeyler var Bizim Hüseyin Matur Hocanın Aldığı anahtarla gazlıor deniyor geliyor Bahce içinde bile olsa deniyor Yolda iyi gidior Muhabbete geliyor Grup Toplantıları hakkında Çok engin bilgiye sahip oldu bugün bizi tanıdı Yeter 1 Ay Hüseyin hocaya ya bir kaç ay sonra biz gideriz yanına Biz Yalova'da haftada 2 kez yapıyoruz toplantıları. Hadi uzak mesafe falan derken bu toplantı 1 hafta yeter bize. Haftaya 9 ekimde Bursa'da buluşmak düzenlemek lazım. Yalova'ya mutlaka bekliyorum şaka maka değil. Hüseyin hoca yı sanayide transit e yay bakarken görmüşler yapmışsınız yapacağınızı. Abi bakma. Onlar giderken biz geliyorduk. 10.Numara Hüseyin hoca yaa Çok Beğendim Hüseyin hocayı'ya Kankim yaa . İnsan kendi güzel olunca etrafını da öyle görüyor tabi. Halis Hoca'nın yardımıyla beraber güzel bir organizasyonu tamamladık. En uzak mesafeden katılan Hüseyin Hoca bence bu toplantıya damgasını vurdu.Bizim cami imamlarından cok farklıydı espri desen var action desen var Teknoloji desen oda var yok yok yani Hocam Yalova'ya ekibi toplayıp gelicez. Bize guzel bir vaaz ver. Ama vaazdan sonra Action yok yahu yapmayın şöyle. Utanırım bak. İnsan gezmeyi tozmayı, yemeyi içmeyi, gülmeyi ağlamayı hep yapıyor, hepimiz hayatı dolu dolu yaşıyoruz çok şükür. Arada bir insana vaazu nasihatta lazım. Şöyle bir deşarj olmak gerek. Bir gün mutlaka gelin, masraf yapmazsınız gemi ile geçersiniz. Gzel güzel sohbetimizi ederiz Yalova sütlümüzü yeriz İnşallah. Ayrıca Hüseyin Hoca'nın Transit'e yazılım yaptırcaz Haftaya bak görün Hüseyin Hocamı siz Hem İlim hem Bilim adamı nasıl olurmus Yazılım işi hala düşündüyor beni. Parasında değilim de aracı bozarım diye korkuyorum. Bakalım Süha konuşacak fırsatını bulunca. burda abi GG Vallahi Anıl bu kadar kişiye foto dijital hizmet ettin. Çok sevaba girdin. Allah kabul etsin. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 1.25'i tokatlarım, ona şüphe yok. 1.4 tdci stock'u da tokatlarım muhtemelen. 1.4tdci 100'den sonra falan geçer muhtemelen. Tork farkımız var bildiğim kadarı ile...Abi valla anlamadım, o kadar katıldım bende son zamanlarda, hiç karşılaşmadık. Avatarda senin saçlar bile kısa O zaman en yakın zamanda avatarlık güzel bir resim ayarlayalım Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Çok sinirliydim, sabah sabah transit'in gazladığını hatırlayınca moralim yerine geldi sayılır.Ben bile naylonuma kıç attırdım sayesinde, sağolasın hocam 120 ps arkanda gidiyordu vallahi maşallahın vardı öyle 65 falan değildi 110'du sanki. Radar'dan falan bahsettiler inşallah yoktur öyle bişey. Bu sefer yakarım arabayı. Yine güzel bir toplantı oldu. Hüseyin Hoca dün'e damga vurdu diyebilirim. Beni araçtan indiğim gibi sıcak bir hava ile ilk karşılayan kişisin Rıfat. Vallahi gönlümde ayrı bir yerin var. Şahitlik olayını unutma sakın. Can yeni kankin hayırlı olsun,hocamız zehiride hemen almış anlaşılan,yalnız Hüseyin hocada sizin tişörtlerden giymez umarım Onlara vereceğiz osmanlı motifli tişörtlerden kısmetse. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Çok güzel bir etkinlik oldu. Aspirini öğrendim hemde tüm detaylarıyla uzun bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. O kadar km. yaptık bir şu meseleyi öğrenemeden döndük. KEsin yapalım, hamlaöışız, 2 basket attık 2 gün yatağa düşeceğiz Abi sanki başka buluşma da oynanmış gibi, ben niye hiç farkedemedim bu basket oynadığınızı hala anlayamadım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts