İçeriğe Yönlendir

2 Ekim Pazar İstanbul Buluşması

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Anil Berke Kavraal

Ben denedim downloada başlıyor flashget tarzı birşeyle deneyin isterseniz ... yada açıksa flashget kapatıp deneyin ....

Ali abi şimdi benim arabayla senin yeni arabanın durumu ne olur :i-ih:

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent
estagfurullah kardesim bu seferlik acemiligine geldi sayalım neyin nasıl oldugunu uygulamalı gosterdim.Bidahaki toplantıda kontrol edicem eger ki gene aynı goruntuyle karsılasırsam bak ozaman kapısırız :)

Bak birdahakine nasıl çiçek gibi yapıyorum ben o motoru falan,abi nemli sünger arap sabunuyla gireceğim direk bütün örümcek ağlarını temizleyeceğim :) 1haftaya o dediğin hava filtresinide istiyorum abi iletişime geçeceğim seninle :)

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

en temizi ıslak bebe mendilleri :) mis gibi yapıyor motoru :)

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Sen bizimkini görmedin heralde,Mehmet abi hava filtresini sökerken akü kutusunu çıkardım çıkarmaz olaydım içi kum dolmuş üstünde örümcek ağı vardı tam fotoğraflıktı efsane olurdu hele hava filtrem aman diyorum :) :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Islak mendil filan hikaye fırça ile bile girsen temizlenmez o araba, şaka bir yana aracı temizlersen iyi olur, hava filtreni kesin değiştir. Aracın biraz nefes alsın yoksa birdahaki buluşmada sana bizim fabrikada boya yapan arkadaşların toz maskesinden getiricem en kirli olanından nefes almanın ne kadar zor olduğunu görürsün o zaman.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
Ali hayırlı uğurlu olsun abim, Allah kaza bela vermesin. Maşallah :police: c-max ten önce dört opel aracım oldu, 1960 opel rekord, 1976 opel ascona, 1997 opel vectra 2.0 gls. 2004 1.6 vectra comford bu son arabadan sonra opel benim için bitti. senin aracın durumunu bilmiyorum 180 hb mutlaka hakkını veriyordur.

Murat Servet kıskansın değilmi :D kıskanmıştır zaten.

esas konu buluşma sırasında baştan sona kadar ses kayıtları tutulmuş ve basına sızmak üzereyken son anda ele geçirdim bilginiz olsun :seytan: ses kayıtları şimdi bende yakında emmiye teslim ederim :p

Ses kayıtlarının failini biliyorum. Çekim yapan böcek sağa sola dönüyordu. Özellikle Can'ın koptuğu anlarda. doğrumu?

En üste de bir kuş mu konmış ne :D

Yok abi sadece atıklarını bırakmış. Ama haklısın hava çok güzelmiş. :good1:

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
O kadar km. yaptık bir şu meseleyi öğrenemeden döndük. :p

Aspirin işte hocam. Kanı sulandırır, cildi güzelleştirir, selüliti önler, dökülen saçları tekrar çıkartır vs.vs. :good1::seytan: Yorgunluğu da alır hele de güç verir :police:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Bak video yok ya konuşun bakalım :p

V6 MOndeoyu ben her seferinde kalkışta rahat geçtim, sadece 130 dan sonra yanıma geldi ve yol olsaydı geçecekti.

yani o gece Mondeo GP'yi hiç geçemedi, nedeni yol kısaydı, zaten bende demiştm V6 geçer diye ama 150 ye kadar yanıma beklemiyordum, 130 gibi geldi. Elma ile armut karışmasın lütfen. O gece her kalkışta GP geçti.

O zaman çok ağır hastaydım len 15 gün işe bile gidemedim. Değil foruma salona gitmedim.

Bana burada GP varken ş.içinde TOKAT adacak adam daha yok allahın izniyle :D Kim geldiyse dövdüm yolladım.

Başta sen İlteber :police:

Bir hatayı düzeltelim V6 mondeo 115km gibi tokatı çaktı ve devam etti biz orada 10 kişi şahidiz hemde LPG de geçmiş :seytan:

Buraya video koyup duruyorsun abi bende bir şey var sandım, Emmi silmişti benim konuda var GPS Speed 239.57 km yeterli mi ? 1.6 Traktör :good1:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
Aspirin işte hocam. Kanı sulandırır, cildi güzelleştirir, selüliti önler, dökülen saçları tekrar çıkartır vs.vs. :lol2: :lol2: Yorgunluğu da alır hele de güç verir :koskos:

Mesele az çok anlaşıldı. :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Adamlar yapıyor bee, şu binadaki estetiğe bak helal olsun.. :koskos:

Olur canım.. :lol2:

Cavit abi benim janttan bu yav :lol2: yakışmış ama he

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
Ses kayıtlarının failini biliyorum. Çekim yapan böcek sağa sola dönüyordu. Özellikle Can'ın koptuğu anlarda. doğrumu?

:) ben en iyisi tv kanallarına satayım bunu :)

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent
ıslak mendil filan hikaye fırça ile bile girsen temizlenmez o araba. şaka bir yana aracı temizlersen iyi olur, hava filtreni kesin değiştir. aracın biraz nefes alsın yoksa birdahaki buluşmada sana bizim fabrikada boya yapan arkadaşların toz maskesinden getiricem en kirli olanından nefes almanın nekadar zor olduğunu görürsün ozaman.

temizlicem abi gitmiyor araba artık tıkanmış iyice değiştirticem hava filtresini falanda hep :)

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
Aman abi video da ben varsam bence telefonu denize at kurtul :)

Lokman abi cnn international a vermiş bile kayıtları artık siz düşünün.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Ellerine sağlık harika olmuş.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
Hüseyin'ciğim Senin Transit gönlümüzde zaten yer etti :lol2:

Eyvallah. :elindetesbihiilesevgisinielinibağrınabasarakifadeedenadamsmylesi: :lol2:

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk
Ayhan harika olmuş :nazar: Bu şarkının adı ne?

Oceana-cry cry

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Bunu kısa öz yaptım, birdahakine artık :nazar: Geçişleri ve efekleri şarkının ritmine göre ayarlamaya çalışınca bu şekilde denk geldi.

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
Adamlar yapıyor bee, şu binadaki estetiğe bak helal olsun.. :)
cavit abı benım janttan bu yaww :Dyakısmıs ama hea

Bina ve jantta güzelmiş.. :rolleyes:

Sühacım indiremiyorum :(
Aynen :(

Bende indiremedim..

Aslında hiç denemedim ama Sühaya gıcıklık olsun işte.. :blink:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Gürpınar'da obd üzerinden arabanın 15hp'ni çaldığımı söylemek zorunda kaldım ağam kusura bakma. Eğer geri yüklenmesini istiyorsan hesabıma 2500TL göndereceksin :lol2:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...