İçeriğe Yönlendir

2 Ekim Pazar İstanbul Buluşması

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu

15 hp için rakam az Süha, gerçi ağamın hp ile işi olmaz ;)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Anıl Eline Sağlık yakaladığın açıya hayran oldum.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
15 hp için rakam az Süha, gerçi ağamın hp ile işi olmaz :nazar:

Ağanın eli tutulmaz abim gönlünden kopanı göndersin o halde :D

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal
Anıl Eline Sağlık yakaladığın açıya hayran oldum.

Rica ederim :flowers: affettirmişimdir heralde kendimi :flowers:

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

Avatara verdim ayarı ,olmuş mu Sani Bey

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Süha açıya hayran olmuş kanka :( Gazlayanı görüyor Tam benlik diyor Fotorafcıyı beğeniyor Dün gece Jaguarlı kızıda görse herhalde direk Hüseyin MATUR'a giderdik Hüseyin kanka kalk nikaha geldik :)

ah ah jaguarcı hayatıma girdiği o günden beri aklımdan çıkmıyor, isyanımda hayalimde feryadımda rüyamda hep o var :nazar:

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
Gürpınarda obd üzerinden arabanın 15hp ni çaldığımı sölemek zorunda kaldım ağam kusura bakma. Eğer geri yüklenmesini istiyorsan hesabıma 2500TL göndereceksin :nazar:
Ağanın eli tutulmaz abim gönlünden kopanı göndersin o halde :)

Ben sana 15 tane beygir göndercem canım merak etme.. :(

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
ah ah jaguarcı hayatıma girdiği o günden beri aklımdan çıkmıyor, isyanımda hayalimde feryadımda rüyamda hep o var :nazar:

Ümit besen in Son şarkı adlı parçasını dinle ozaman kanka :(:)

(Esnaf parçadır , aslında bir yandan da otoban parçasıdır benim için seyrek trafikte güzel dinleniyor :nazar: )

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Rica ederim :) affettirmişimdir heralde kendimi :)

yok kardesim bir foto ile kurtulamassin o tatlını yiyecegim :D ne oldu Aksam beni arıcaktın ?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
ah ah jaguarcı hayatıma girdiği o günden beri aklımdan çıkmıyor, isyanımda hayalimde feryadımda rüyamda hep o var :D

Issız adamı izle. Tekraar tekrar. :)

Süha açıya hayran olmuş kanka :) Gazlayanı görüyor Tam benlik diyor Fotorafcıyı beğeniyor Dün gece Jaguarlı kızıda görse herhalde direk Hüseyin MATUR'a giderdik Hüseyin kanka kalk nikaha geldik :)

Nikahta keramet vardır :)

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Yaparız kanka , siz gelin yeterki Sarıyer tarafına . Yoldan haberi verin ben bir şekilde gelirim :D Anladın sen onu :wub:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Avatara verdim ayarı ,olmuş mu Sani Bey

Olma mı be ya :D

Yakışmış :wub:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Ben sana 15 tane beygir göndercem canım merak etme.. :D

Abi beygir=AT biliyorsun :wub: neyse gerisini sölemiyeyim hehe

Israrla bekliyorum ;)

Ümit besen in Son şarkı adlı parçasını dinle ozaman kanka :):good1:

(Esnaf parçadır , aslında bir yandan da otoban parçasıdır benim için seyrek trafikte güzel dinleniyor :D )

http://www.youtube.com/watch?v=WRmMdAXJ7Fo

Aşkımı kalbime gömmeyeceğim bütün İstanbul'da arıyacağım onu bu sırada teyp de yine Ümit Besen'den Islak mendil çalacak.

Nasıl unuturum sevgilim seni ölüme götürür hasretin beni

İzle

Issız adamı izle. Tekraar tekrar. :)

Nikahta keramet vardır :)

Issız adam sendromu var zaten hocam bende, hep sabah olsunda işe gidesim geliyor :)

Hüseyin Karnım ağrıdı yaa gülmekten Alem adamsın ısız adam mantara bağlarda İncir reçelini izlerse heryerde Jaguarlı Kızı ararız :)

Dün gece nerdeydi bu şarkı kanka yaa Ahh ahh :) Çırçırdan sonra bütün pisikolojiyi bozdun zaten ışıklarda yanımızda durdun , dönüp tekrar baba bir 70 lik getir diyesimiz geldi :)

Havalar bozmadan bir atraksiyon yapabiliriz ;) Tarabyada uşaklarla takılır, Etilerde emo lar ile geceyi bitiririz.

Yaparız kanka , siz gelin yeterki sarıyer tarafına . Yoldan haberi verin ben bir şekilde gelirim :D Anladın sen onu :p

Sen Tarabya da Cengiz'i ayarlasana kanka gidip içelim canlı kanlı ;)

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

:D:wub:

Artık Cengiz Kurtoğlu sadece Tarabya'ya balık yemeye kıyı restoranta gelir . Taverna kalmadı ki Tarabya'da bitirdiler hepsini .

Kumkapı'da Ümit Besen çıkıyor onu biliyorum ama .

Ben bu şarkı ve video'nun hastasıyım ...

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Valla ben bir şey yapmadım , Ümit Besen'in bir filminde de kendisi evin şöförü oluyor ve patronun kızına aşık . Kardeşi de o kızla çıkıyor durumu öğrenince parçayı patlatıyor tabii ...

Nasıl ama ? :):p

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

BBM in varsa eklesene kanka beni,atılmaktan iyidir , ben oradan Ümit Besen moduna geçerim :):p

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Ne yapıyorsunuz siz hasta hasta evde kafayı çektireceksiniz bana.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Geçmiş olsun abi ,soğuk algınlığıysa iyi gelirdi aslında :)

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Son bir şarkısı var Ümit Besen'in onunda linkini koyuyorum daha da koymayacağım

Günah işlerim , bu Şarkı süperdir dinleyin mutlaka :)

A hasta hasta evde yatılırmı işten izinliysen çıkıcan Laylon ile gezicen tüm güzellikleri görücen Biz Süha ile bu akşam dünya güzelleri ileyiz (Rakı ,vodka, viski vb)

Nerede mevkii ve kordinat lütfen ?

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Yazın kordinatı bakalım kaçar gelirim sonra bırakırsınız eve ama yolu bulamam falan.

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Bugün 3.gün iyileştim artık dışarı çıkmanın zamanı geldi.

Yorum bağlantısı
Misafir
Valla ben bir şey yapmadım , Ümit besen in bir filminde de kendisi evin şöförü oluyor ve patronun kızına aşık . Kardeşi de o kızla çıkıyor durumu öğrenince parça yı patlatıyor tabi ...

http://www.youtube.com/watch?v=PhstxKJq70g

Nasıl ama ? :good1::)

akşam olsa ıslatsakk:D:D

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Aman çarpılma kardeşim :good1: Ümit Besen'le ıslatınca sağlam çarpıyor :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...