İçeriğe Yönlendir

2 Ekim Pazar İstanbul Buluşması

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Ali Gürsoy

O süper benimde çok önemli işlerim var , davetiye seçicez :good1::)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Ali biz Ekvatordayız Akşama 5'i Biryerde Hafta içi sadece 15 tl Olmeca :)

dur hacı reklam etme bizi. Sonra akşam ford grup toplantısı olur :good1:

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Vay be , iyi tamam bende içkiler benden diyecektim . Kalbimi kırdın :(

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

vay trip he ayıp ayıp ağa ya. Akşam 22 gibi ararım o zaman seni bir durum olursa ama sakın gelemiyorum deme sonra :(

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
Ne yapıyorsunuz siz hasta hasta evde kafayı çektireceksiniz bana.

Geçmiş olsun forum toplantısından sonra hasta olma bari yenge bizden bilecek sonra :rolleyes: yarın iş yerindeysen geleyim öğle yemeğine kaçarız

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Fatih geçmiş olsun abim, bendede biraz halsizlik oldu o günden sonra, şimdi iyiyim ucuz atlattım galiba ;)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Geçmişler olsun.

Bende o gün döndüm, akşamında bir yere davetliydik, gittik ama robot gibi. Boynum bir tutuldu nedense, daha yeni yeni açılıyor.

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
Geçmiş olsun forum toplantısından sonra hasta olma bari yenge bizden bilecek sonra :nazar: yarın iş yerindeysen geleyim öğle yemeğine kaçarız

Kardeşim yeni gördüm bugün geçti ama ne zaman istersen saat 12:00 de yemekte şirketteyim.

Pazartesi sabahından beri yatıyorum işe bugün başladım içtiğim antibiyotik in haddi hesabı yok.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Güzel bi organizasyon olmuş, ocak ayında denk gelirse böyle bi organizasyon bende katılırım bi aksilik çıkmazsa ama arabasız :( İstanbula connect'le gelmem hem pahalıya patlar bana hende burda araba lazım babamlara..

Bu arada Focus'ların difüzör'ü connect'e uydurulabilirmi acaba :)

img3432ip.jpg

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Rize de iseniz uyar, İstanbul da iseniz uymaz diyip sıvışayım :D uydurulsa da , güzel olur mu bilemem?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...