Ersin Ceyhan 4 Ekim 2011 Paylaş 4 Ekim 2011 herkese iyi günler...aracımın merkezi kilit sistemi tam randımanlı değil.kumandanın açma düğmesine 1 defa basıyorum.ön sol normal olarak açılıyor.ama bazen aynı anda arka solda açılıyor.ikinci basışımda hepsi açılyor.bu da normal.ama kilitlerken ilk basmada hepsinin kilitlenmesi gerekiyor ama bazen sağ arka kapanmıyor veya sol arka kapanmıyor.2. defa kilitlemeye bastığımda hepsi kilitliyor.ama bu seferde alarm kuruluyor.bende alarmı kurmak istemiyorum.aklıma şu geliyor;daha önceki arabam olan 2004 focusta cam otomatikleri bazen ayarsız oluyordu.cam düğmelerinden basarak ve ya basılı tutarak resetleniyordu.bu araçtada acaba böyle reset olayı varmı.bilgisi olan varsa paylaşırlarsa sevinirim.aracım 1998 mondeo chia teşekkürler.... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ekim 2011 Paylaş 4 Ekim 2011 O kasada bir resetleme işlemi olduğunu duymadım hiç.. İşe yarayacağını sanmıyorum ama, kilit sisteminin sigortasını bulun ve sökün.. Geri takınca resetlenmiş olur.. Yorum bağlantısı
Ersin Ceyhan 4 Ekim 2011 Yazar Paylaş 4 Ekim 2011 O kasada bir resetleme işlemi olduğunu duymadım hiç.. İşe yarayacağını sanmıyorum ama, kilit sisteminin sigortasını bulun ve sökün.. Geri takınca resetlenmiş olur.. denemekte fayda var abi teşekkürler Yorum bağlantısı
İlker Selimoğlu 4 Ekim 2011 Paylaş 4 Ekim 2011 Resetleme var, torpidonun altından yapılıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim 2011 Paylaş 4 Ekim 2011 Var, torpido arkasındaki merkezi kilit modülü soketi sökülecek 30 dak. beklenip takılacak, kutup başı değil, o soket şimdiden söliim. Yorum bağlantısı
Ersin Ceyhan 5 Ekim 2011 Yazar Paylaş 5 Ekim 2011 Var, torpido arkasındaki merkezi kilit modülü soketi sökülecek 30 dak. beklenip takılacak, kutup başı değil, o soket şimdiden söliim. teşekkürler abi.hemen deneyeceğim.zaten bu arabaları çözmek için ömür yetmez.hergün değişik bir özellik. Yorum bağlantısı
Ersin Ceyhan 5 Ekim 2011 Yazar Paylaş 5 Ekim 2011 Var, torpido arkasındaki merkezi kilit modülü soketi sökülecek 30 dak. beklenip takılacak, kutup başı değil, o soket şimdiden söliim. abi torpidonun oralara baktım göremedim.tam olarak neresindedir.ve bu soketi görmek için torpidonun çıkması gerekiyormu. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 Torpidonun altında tam dipte altlı üstlü 2 tane ecu var üstteki kapı için alttaki araç ecu'sü önünde beyaz plastik vardı sanırım saglamca vidalıydı.Işıksız zor görürsün.Soketi kolayca çıkar tırnagı var bastır çek. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2011 Paylaş 6 Ekim 2011 2 işlem bence farklı,birinde komple her şey sıfırlanıyor birinde sadece o ecu sıfırlanıyor.Başka fonksiyon var ise bilmiyorum.Evet 3 soketli ortadaki ana soket ama bu 3 soketide bence sök Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ekim 2011 Paylaş 7 Ekim 2011 Sigortasını sökmek de aynı şey değil midir.. ? (Varsa tabi) Yorum bağlantısı
Ersin Ceyhan 7 Ekim 2011 Yazar Paylaş 7 Ekim 2011 Var, torpido arkasındaki merkezi kilit modülü soketi sökülecek 30 dak. beklenip takılacak, kutup başı değil, o soket şimdiden söliim. çağlar abi kutup başından söksek rest olayı olmazmı acaba Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ekim 2011 Paylaş 7 Ekim 2011 Olmaz, eski bir TSB dir, yani Ford servis bülteninde açıkça yazılmıştır, soketi sök 30 dak bekle, diğer tüm girişimler sonuçsuz kalır (bu işe yarayacak ise tabii) denenmiş onaylanmış tır. Yorum bağlantısı
Ersin Ceyhan 10 Ekim 2011 Yazar Paylaş 10 Ekim 2011 Olmaz, eski bir TSB dir, yani Ford servis bülteninde açıkça yazılmıştır, soketi sök 30 dak bekle, diğer tüm girişimler sonuçsuz kalır (bu işe yarayacak ise tabii) denenmiş onaylanmış tır. çağlar abi bu soket sürücü tarafındamı yoksa yolcu tarafındaki torpidoda mı. Yorum bağlantısı
Tolga Eray 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 bende de 97 2.0 glx var,merkezi kilit kumanda dan açıyor ama kapatmıyor,sebebi ne olabilir üstadlar..anahtarla daha önce açıp kapatıyordu merkezi kilit şimdi anahtarla da kapatmıyor,içerden inmeden mandalları kapatmak zorunda kalıyorum..gitmediğim kilitçi kalmadı,en sonunda bana merkezi kilit beyni değişecek dendi,bu beyin nerede bulunur,ya da tamit edilir mi..şimdiden teşekkür ederim.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts