İçeriğe Yönlendir

Mondeo Kaç Beygir Güç üretir

Harun Şen

Recommended Posts

Ümit Kocabaş
EECV beyinlidir bunlar, yalnız 2 tipi vardır, birisinde ateşleme modülü dışardadıri beyinde değildir (beyin ısınmadığı için çok azrıza yapan bu tiptir) 136 Ps tir, sonra egzıs emisyonu gereği 130 Ps e düşmüştür. Bu 6 Ps lik fark kullanımda hissedilmez denebilir (ilk gaza basma hariç) Emmi nin ki gibi yumurta (arkalı) Mondeolar 130 Ps tir, bendeki kılıç/sülün/yakışıklı/maço gibi bagajı olanlar 136 Ps :D

Çağlar Bey, benim resmini eklediğim bizim motorlar sizin tarif ettiğiniz ateşleme modülü dışarıda olan yani çok arıza yapan model değildir doğru anlamış mıyım?

Yorum bağlantısı
Harun Şen

Sayın Emre Çetin benim 97 mondeo ile aynı motor. Bazı motorlarda hava filtresi üzerindeki yazıda 130ps veya 136 ps yazıyor diye söyleniyor. Bendeki motorda 16V Zetec-e 2-OL yazıyor.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Seni Kazıklamışlar 97 ghia Mondi Ahmetin makina aynı şekilde 2.0 136 yazardı muhaha kazık yemişiniz siz süha :tirs:

kanka biz zaten 130ps diye aldık problem yokda şu 136hp yazanı bir görse idik rahatlasa idik :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Çağlar Bey, benim resmini eklediğim bizim motorlar sizin tarif ettiğiniz ateşleme modülü dışarıda olan yani çok arıza yapan model değildir doğru anlamış mıyım?

99 da EDIS dışarda değildi? Beyin içindedir.

Yorum bağlantısı
Emre Cetin
Buda 202 BG LİK MOTOR :)

qsq.jpg

Can bey amortisörleri birleştiren parçanın işlevi nedir acaba ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Can bey amortisörleri birleştiren parçanın işlevi nedir acaba ?

Can şimdi kule gergisinin tarihini anlatır size ;)

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Forumu kilitleyin , ya da bu soruyu silelim seçeneğini öneriyorum. ;) Ama şu da var , kule gergisi ile ilgili akılda hiç soru işareti kalmayacak. :)

Yorum bağlantısı
Emre Cetin
(düzenlendi)
Forumu kilitleyin , ya da bu soruyu silelim seçeneğini öneriyorum. :D Ama şu da var , kule gergisi ile ilgili akılda hiç soru işareti kalmayacak. :lol2:

Fena mı olur resimli anlatım işte benim gibi bilmeyenler faydalanır :good1: Bu arada isminin ne olduğunu öğrenince baktım virajlarda çekiş ve yol tutuşunu iyileştirmeye yarıyormuş sanırım temel olarak .

tarihinde Emre Cetin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yakın zamanda konuşuldu forumda, hatta animasyonlar falan da yüklenmişti.. güzel bir konu idi..

Arama yapın..

Yorum bağlantısı
Emre Cetin
Yakın zamanda konuşuldu forumda, hatta animasyonlar falan da yüklenmişti.. güzel bir konu idi..

Arama yapın..

Hemen hergün giriyorum ama gözüme çarpmadı bakayım bir saol Mehmet abi .

Yorum bağlantısı
Harun Şen
(düzenlendi)
işte bizdeki ilk çıkandan etis ten baktığıma göre 96 yılının 10. ayında çıkmış üretim bandından. Varsa 136hp mk2 kasa mondeo resmini koysun merakla bekliyorum öğrenmek iyidir ;)
tarihinde Harun ?en tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Harun Şen
2002 yılından beri 97 model GLX mondeo kullanmaktayım. Gayet de memnunum. (LPG) yok.

bu aracın 136 beygir gücünde olduğunu biliyordum.

Kısa zaman önce beyin ile ilgili bir arıza tespit ettik ve arıza işi bilen bir arkadaşımız tarafından tamir edilerek giderildi. Beyin arızası olanlar için bu arkadaşı önerebilirim. Bu tamirat esnasında bir şeyi öğrenmiş oldum. Mondeo daki gerçek gücün 185 beygir olduğu, yol şartları, yakıt artışı, hızlı aşınma şartları göz önünde tutularak, beyinin talimatı ile 136 beygir gücünün kullandırıldığı söyleniyor.

Konu ile ilgili olarak uzman arkadaşların görüşünü bilmek isterim.

Yorum bağlantısı
  • 4 yıl sonra...
Mehmet Ozyurek

2001 mk2 ghia. Otomatik. Kaç beygir. Sahibinden.com da. 145 yaziyorda.

130 Beygir.
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sagolun. Gerci 15 senede beygirlerin yarisi ölmüştür ama. :-))))))))

Bakıma bağlı. Ölmeyebilir :)
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Sagolun. Gerci 15 senede beygirlerin yarisi ölmüştür ama. :-))))))))

mondeonun beygirler ölmez kolay kolay canavar canavar[emoji41]
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...