İçeriğe Yönlendir

Focus 1 Hoparl&#246r Kaç Watt ?

Tansu Bayram

Recommended Posts

Tansu Bayram

focus 1 lerdeki ön ve arka kapılardaki orjinal haporlörler kaç watt rms çıkışlı acaba.. ve kaç cm çapında..aracıma 4X50 watt çıkışlı pioneer teyip taktım. bu mevcut haporlerleri büyütürsem (ebat olarak aynı fakat ses gücü bakımından yüksek olan bişeylerle) daha iyi verim alırmıyım..? hangi güç ve markada kolon önerirsiniz..teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Engin Ünal
focus 1 lerdeki ön ve arka kapılardaki orjinal haporlörler kaç watt rms çıkışlı acaba.. ve kaç cm çapında..aracıma 4X50 watt çıkışlı pioneer teyip taktım. bu mevcut haporlerleri büyütürsem (ebat olarak aynı fakat ses gücü bakımından yüksek olan bişeylerle) daha iyi verim alırmıyım..? hangi güç ve markada kolon önerirsiniz..teşekkürler.

Tansu , arka kapılardakini iptal ettirip arka cam altındaki kısma kaliteli ikitana hoparlör taktır.

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
(düzenlendi)

wattını bilmem ama iyi ses veriyor. :fiuw:

tarihinde Osman Y tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
(düzenlendi)

25W Oval tipteler..

Anfi kullanmayacaksanız değiştirmeye değmez.

tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Şu an iyi ses verecek, 3-6 ay (kullanınma bağlı) cızırdayacak yani patlayacak, 5x7 ebadındadır, genelde ovaller 6x9 olarak yaygınca satılır, çifti 100-120 TL arasında ALpine 5x7 bulabilirsiniz sanıyorum. http://www.aktepesound.com/ güvenilir bir firmadır, rakamları makuldür, ben baktığımda.

Yorum bağlantısı
Ercan Çakır

aynı güçte (25w-35w rms) daha kaliteli bir hoparlör takarsanız farkı büyük ölçüde hissedeceğinize inanıyorum. ancak küçük bir uyarı teybinizin rms çıkışı büyük ihtimalle 22wx4 tür , rms i çok yüksek birşey almanıza gerek yok amfi bağlamayacaksanız.

Yorum bağlantısı
Misafir
Şu an iyi ses verecek, 3-6 ay (kullanınma bağlı) cızırdayacak yani patlayacak, 5x7 ebadındadır, genelde ovaller 6x9 olarak yaygınca satılır, çifti 100-120 TL arasında ALpine 5x7 bulabilirsiniz sanıyorum. http://www.aktepesound.com/ güvenilir bir firmadır, rakamları makuldür, ben baktığımda.

+1 :D

Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
ilyas yücel

bana bir adat standart arka kapi içine lazim üzerindeki patlamiş cızırtı yapiyor ne kadardir fazla bir beklentim yok . üzrindekinin aynisindan yada biraz iyisinden olmasi yeterli tek satilirmi çift olarakmi almaliyim . teşekkürler

Yorum bağlantısı
ilyas yücel

30 w bir tane buldum sol arka hoparlörüm patlakti . pc için satilansunny 5.1 ses sisteminin subwofer inin 4ohm 30 w olan hparlörünü taktım ses te en ufak bir problem yok.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...