Okan Kılıçoğlu 16 Şubat 2012 Paylaş 16 Şubat 2012 bu sorun sadece siyah tabanlılarda mı oluyor acaba ? krom tabalılarda gormedim bu sorunda yada raslamadım bendede aynı sorun var cok kotu bir goruntu Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2012 Paylaş 16 Şubat 2012 (düzenlendi) Kromdan dolayı belli olmuyor olabilirmi? 16 Şubat 2012 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Edip Aydın 16 Şubat 2012 Paylaş 16 Şubat 2012 2008-2011 karartmalı, karartmasız, mercekli farların hepsinde oluyor Yorum bağlantısı
Okan Kılıçoğlu 18 Şubat 2012 Paylaş 18 Şubat 2012 fabrika bunun farkına varamamışmıdır defalarca değişim oluyor yada çözüm olarak artık park ampülünü taktırmamayı düşünüyorum değişimden sonra Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Şubat 2012 Paylaş 18 Şubat 2012 Ledli ampül takın, problemsiz, vesile ile camı sökmek için ısıtmak/kanırtmak gerekli, sonra da yeni izolasyon. Yorum bağlantısı
Erhan Karaman 20 Şubat 2012 Paylaş 20 Şubat 2012 Ledli ampül takın, problemsiz, vesile ile camı sökmek için ısıtmak/kanırtmak gerekli, sonra da yeni izolasyon. cevap için teşekkürler. ledleri taktırdım ancak içeride buğu varmış gibi görüntü hoş durmuyor diye çare arıyordum fakat dediğiniz gibi zahmetli ise farların bu haline katlanacağız artık mecburen Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Şubat 2012 Paylaş 21 Şubat 2012 aynı sorun bende de varsağl farda bu yanık izi.2 gün önce pazar günü bostancı sanayide 8 liraya 2 adat led ampul alıp elektrikçiye değiştirttim.kendim değişmek için sağ farı söktüm fakat park ampulü artık ne kadar ısındıysa,duyu da eritip farın içine yapışmış,sökemedim.elektrikçi 2 farı da söküp halletti fakat bu kez da park ampulünün arkasındaki,toz girmeyi önleyici plastik tıpayı kaybetti yerine uyduruk bi kapak taktı ama çözüm olmaz.onun taktığı kapağı folyo ile kaplıyacağım,yoksa toz girecek. Yorum bağlantısı
Sercan Sarıkaya 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 Aynı problem Bende de vardı. Fakat değiştimeyeceklerini düşündüğümden dolayı uzun zamandır pek umursamıyordum. Evren Abi nin destekleri ile bugün Ford Tan Oto ya gittim. Değiştirme onayını aldım. Fakat ellerinde parça olmadığı için salı günü montajını yapcaklarını söylediler. Form dan aldığım bilgileri garantideki arkadaşa söyledim 5 vat değil 3.5 vat olması gerekiyormuş diye. Bu sıkıntının tüm Focus' larda olduğunu söyledi. Ford mühendisleri buna bir çözüm buldular aynı sıkıntıyı yaşamazsınız dedi. Her ne kadar doğru bilemem ama farlar takıldığında led yada başka bi çözüm bulmaya çalışacağım. Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 Aynı problem bende de var.Aracım 2009 aralık çıkışlı 40000 km de garantisi devam ediyor.Ama 50.yıl kampanyasından 50 ay garantili.Şu an uzatılmış garantidemidir.Eğer oyle ise değişmezler farlarımı. Yorum bağlantısı
Edip Aydın 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 (düzenlendi) far değişiminde yine 5w'lık ampülleri takarlarsa yeni takılan farlarda da 5ay civarında buğulanma oluyor. ben direk led ampül takmıştım o nedenle farlarda sorun yaşamadım. benim bir arkadaşın 2010 model aracına 3. takım farları taktılar, ancak 3. takımda 3w'lık ampül takmak akıllarına geldi. 24 Şubat 2012 tarihinde Edip Avşar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Levent Eksen 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 3 wattlık ampulde çok sönük kalmıyor mu? Yine en iyisi led takmak galiba, benim arabada şu anda başlangıç evresinde.. Kaliteli Led ampul'ü internette nerden bulabilriz? 2-3 ayda bir bide bunlarla uğraşmayalım.. Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya 27 Şubat 2012 Paylaş 27 Şubat 2012 Ford güvence kapsamındaki garantiye sokmadılar.Aracın normal garantiside 2 ay önce dolduğu için değiştirmiyorlar.Bu durum aracı aldıktan hemen sonra ortaya çıktı.Zamanında belirtseymişim değişirlermiş.Ford güvence garanti kapsamı sözleşmesinde farlar için sadece camı bir dış etken nedeniyle kırılırsa kapsam dışıdır diyor.Yani farlar komple kapsam dışıdır demiyor. Uğraşsam sonuç alırmıyım acaba. Not: Cumartesi Musluoglu Tuzla da rot ayarı yapıldı.Hafif sağa ceken araba şu an daha çok sola çekiyor Yorum bağlantısı
Edip Aydın 27 Şubat 2012 Paylaş 27 Şubat 2012 bence biraz sıkıştırın, hemen vazgeçmeyin. zaten tüm farlarda sorun olduğu belli, araç garantiliyken siz nokta tespit yapmadan bir vida değiştirmiyorlar malesef. farketmezseniz de garanti biter bitmez böyle oluyor. Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya 27 Şubat 2012 Paylaş 27 Şubat 2012 Az önce Musluoğlu aradı Otosan far değişimini kabul etmiş.Değişeceklermiş.Sevindim ha, siz otosana basvurun illa diye ısrar etmesem garantidışı deyip yolluyorlardı beni cumartesi günü. Yorum bağlantısı
Erhan Karaman 27 Şubat 2012 Paylaş 27 Şubat 2012 sizin adınıza sevindim güzel bir haber hayırlı olsun.güzel memleketimde işinin peşine düşüp sıkıştırmazsan hiç bir iş hallolmuyor zaten,olacağı varsa bile illa üstüne düşerek yaptırılabiliyor. Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Arkadaşlar herkese merhaba. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. 2 hafta önce hiçbirşey olmayan sağ ön farımda zamanla plastik yanması gibi bir beyazlama oluştu yakında baktığımda ise farın içinde beyaz tozlar olduğunu gördüm. başına böyle bir sorun gelen var mı varsa çözümü nedir yardımcı olabilirse çok sevinirim saygılar.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Arkadaşlar herkese merhaba. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. 2 hafta önce hiçbirşey olmayan sağ ön farımda zamanla plastik yanması gibi bir beyazlama oluştu yakında baktığımda ise farın içinde beyaz tozlar olduğunu gördüm. başına böyle bir sorun gelen var mı varsa çözümü nedir yardımcı olabilirse çok sevinirim saygılar.. Geç kalmışsınız, değişim harici çözümü yok gibi bir şey... Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Yanlış resmi yüklemişim doğrusu bu farları değiştirmekten başka çözüm yok diyorsunuz yani Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 yanlış resmi yüklemişim doğrusu bu farları değiştirmekten başka çözüm yok diyosunuz yani İçi açılabilir ama silince geçer mi bilemem, tahmin edersem geçmez... Ampül değişikliği falan mı yaptınız, bu farlar bu hale nasıl geldi ? Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 En ucuz çözüm bu ! Cam değişimi işinizi görür. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-focus-sag-far-cikma-orjinal-bacaklari-kirik-cami-komple-saglam-146490659/detay Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Park ampulü kısmı için İçi açılıp doğru ellerde güzelce silinice tertemiz oluyor.Bizzat denemesi yapıldı.Ön camı yakacak derecede bir ısısı yok.Sadece sürekli oluşan is cama yapışıyor. Far üzerindeki kısım için resimden anlaşılan aynı islenme gibi fakat kesin konuşmayayım. Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 çok teşekkür ederim haftasonu bi ustayla söküp temizleyelim bakalım sonucu burdan yazarım bu arada ampul değişimi olmadı Yorum bağlantısı
Recommended Posts