İçeriğe Yönlendir

Elektrikli Bisiklet

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Mehmet Göktürk

http://www.elektriklibisiklet.gen.tr/bianchi-eco-folding/

şu bisiklet alındığı takdirde evet diğer juki ler için felan A1 istiyorlar ama bu linkteki için ehliyet ve kask sorunu sizce olur mu? Ayrıca bu alet hakkında ne düşünürsünüz? Çünkü vitesli. ağırlık 16 kilo. katlanır bagaja konur. menzil 50 km. pil lityum. marka bianchi. (fiyat tuzlu ama değebilir)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Katlanma özelliği güzel.. Vitesli olması güzel ama biraz küçük mü ne.. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Yatlarda limana çıkınca ulaşım aracı olarak sıkça bu kullanılıyor benim bildiğim, eskimiş ama hala çalışanı görmüştüm dayanıklı diyebilirz.

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
http://www.elektriklibisiklet.gen.tr/bianchi-eco-folding/

şu bisiklet alındığı takdirde evet diğer juki ler için felan A1 istiyorlar ama bu linkteki için ehliyet ve kask sorunu sizce olur mu? Ayrıca bu alet hakkında ne düşünürsünüz? Çünkü vitesli. ağırlık 16 kilo. katlanır bagaja konur. menzil 50 km. pil lityum. marka bianchi. (fiyat tuzlu ama değebilir)

Kask olursa sizin için iyi olur.. ehliyet olmazsa da problem yok ceza yazamıyorlar..

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Yatlarda limana çıkınca ulaşım aracı olarak sıkça bu kullanılıyor benim bildiğim, eskimiş ama hala çalışanı görmüştüm dayanıklı diyebilirz.

Yatı nasıl alıcaz peki?

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Abdussamed Acar

Mehmet hocam aldın mı bu haceti, geçen yıl niyetlendim adam akıllı bişey bulamadım, geçen gün bisan ın sitesindeki e-Time City modeline baktım ama ne Kayseri'de ne Sivas'ta ürünü bulamadım. göstermelik siteye koymuşlar... Bu yıl ciddi niyetliyim cadde de aracı park edecek yer bulamaz olduk, hem pratik olur hem de hareket etmiş oluruz diye bu yaz niyetliyim ama

Böyle hafif pratik şehir içinde hem pedalla hem elektrikle kullanılan bir hacet arıyorum, benzer bir model elektrikli bisiklet alan, kullanan, gören, duyan, önerecek olan var mı? :)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Hocanın jettanin bagajında var bir tane :)

Hocanın Passatı yok mu :p

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Jettayı kim uydurdu öyle her akla gelen tırt araç markası yazmayın kardeşim

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Jettayı kim uydurdu öyle her akla gelen tırt araç markası yazmayın kardeşim

Gizli hayranlık bence sendeki :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

Bende bından alacaam :) hocanın telefonunu aliim dur emmiden :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Abdüssamed ile görüştük bugün. 20KG elektrikliler 12 KG normal aynı boy olanlar. kg farkı dışında farklar elektrikli ile çok uzağa rahat gidebilmek, yokuş çıkabilmek, karizma yaratmak, "len bu elektrikli bişiy olur" diye biraz pimpirik yapmak bir de fazla bedel ödemek gibi şeyler. Ben memnunum. Tavsiye ederim ama fiyat hala yüksek. Muadili elektriksiz olanlar 600-700 liralarda idi ben 2000 e alırken ona göre hesabınızı yapın.

LAstikler dağ bisikleti gibi kalın değil bozuk yolda insan üzülüyor. taşlı felan yol varsa stabilize dağ bayır buna dikkat. 

passat'ın bagaja giriyor çok güzel. ben gerçi üstüne de koyyabiliyorum üst taşıyıcım var. hem çocuğun hem benimki ancak birlikte üste konuyor aynı anda çünkü onunki katlanmıyor. 

Telefonda söyledim vitesin dışına koruyucu demir lazım araçta yatırınca altına ezca çantası koymak gerekiyor lastiğe gelecek şekilde yoksa şimano nun tam göbeğine biniyor ağırlık.

şundan lazım (satılıyor var)

NEW-Bicycle-one-font-b-protector-b-font-

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar
(düzenlendi)

Bugün sizle konuştuktan bi kaç saat sonra müsait olunca Kayseri'de Sayan Motosiklet e gidip biraz pazarlık ile sipariş ettim hocam; Goccia City Zero hem de siyah olanından :)

Distrübütörün eline ürünler yeni gelmiş, en geç 1 haftaya kadarda benim elime geçecek, zaten bu yağmurlarda 1 hafta sürecek gibi yağıyor... Emin değilim ama sanırım bu model ithal ediliyor. Haftaya İzmir 'e bir iş seyahati planlıyorum gözüm yolu keserse bende pederin Passat'ın bagaja bu bisikleti atıp İzmir'e oradan İstanbul'a araçla geçmeyi planlıyorum :) Havalar müsaade ederse bisiklet ile İzmir'i gezmeyi deneyeceğim... Passat'taki 220 V priz bu konuda da iyi iş göreceğe benzer, tabi amperi watt ı kurtarırsa... :)

Bu arada bugün bilgilendirmen için tekrar teşekkürler hocam, görme şansımın olmadığı bisikleti görmeden alabilmemi sağladın...  :)

Selamlar...

tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...