İçeriğe Yönlendir

Karabük Buluşması Fotoğrafları

Mustafa Karaaslan

Recommended Posts

Mustafa Karaaslan
(düzenlendi)

Gerçekten çok güzel bir buluşma oldu. Emeği geçen bizimle beraber olan herkese çok teşekkür ederim. Elimizden geldiği kadar ağırlamaya çalıştık hatamız kusurumuz olduysa da özür dilerim.

tarihinde Mustafa Karaaslan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan
(düzenlendi)
Gerçekten çok güzel bir buluşma oldu. Emeği geçen bizimle beraber olan herkese çok teşekkür ederim. Elimizden geldiği kadar ağırlamaya çalıştık hatamız kusurumuz olduysa da özür dilerim.
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit
(düzenlendi)

Çok sevindim. Tebrik ederim. :)

tarihinde Hasan Tahsin ?ipit tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Tebrikler,oradan buraya doğru gelir bu başarının devamı inşallah. :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

erkan abinin fıstık görsellikte 1. oldu :p fordclub ün gruru erkan abiyi tebrik ediyorum.Karabük'ü resmen salladık Erkan abinin arabadan sonra bizim focusa bakasım bile gelmiyor.Esp Mağduru Erkan Abi'yi tekrar yürekten kutluyorum :tease2:

Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul

Tebriker erkan abim :good1: Orada olmak vardı ya. Neyse.....

erkan abinin fıstık görsellikte 1. oldu :p fordclub ün gruru erkan abiyi tebrik ediyorum.Karabük'ü resmen salladık Erkan abinin arabadan sonra bizim focusa bakasım bile gelmiyor.Esp Mağduru Erkan Abi'yi tekrar yürekten kutluyorum :tease2:

Esp olayı nedir ? Merak ettim şimdi :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Abi kötü mü oldu esp nin nasil bir sistem olduğunu canlı görmüş olduk :p esp'yi kapattıktan sonra st yi gördük lastik kokusunu içimize çektik ama :tease2:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Maşallah. :p Başarıların devamı gelir artık. 1 takım lastik yada ücretsiz yazılım falan yokmu. :tease2:

Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul
Maşallah. :p Başarıların devamı gelir artık. 1 takım lastik yada ücretsiz yazılım falan yokmu. :tap2:

Abi sen karabüğü bilmiyosun, Bilsen kupayı öper başına koyarsın :tease2: İl çapında dereceye giren insanlara genelikle dolma kalem hediye ediyorlar :)

Erkan abi şükran akayın poz verdiği ilk ford olarak tarihe geçecek senin araç :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Erkan valla her açışta firefox kilitleniyor...

Ben linke çeviriyorum bunları..

Yeniden yükler düzeltirsin..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

parlatanların eline sağlık, be resimler ne, mona lisa tablosu gibi :nazar:

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan
(düzenlendi)
Başta Muammer abi olmak üzere Mustafa ve Akan Belen'e ayrııca teşekkürlerimi sunarım City car'a ayrıca teşekkürler güzel ağırladılar bizi...:nazar:

:) bende hepinize teşekkür ederim çok güzel bir ortamdı çok sıcak içten bir ortamdı herkese çok teşekkür ederim :) bir daha inş. görüşmek dileğiyle :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...