Emrah Abalı 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 haftosonu üzücü biir kaza yaptım pikabın biri geri geri yanaşırken arabaya vurdu ve kaputu ezdi. yarın servise götüreceğim.ankara tan forda. panjur kırıldı ve kaputun ön kısımdan 30-35 cm kadar ezildi ve cam tatrfından bükülmeden dolayı boya attı. ben boyatma taraftarıyım.sizin fikirleriniz nedir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 Geçmiş olsun, kaputtur değişir , önemli olan iş bitimindeki görünümün güzel olması Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 Öncelikle geçmiş olsun. Her ne işlem yapılırsa yapılsın. Kaputun hasarlı halini araç üzerinde resimlerini alın ve saklayın. Araç satılırken çok lazım olur. Yorum bağlantısı
Emrah Abalı 30 Ekim 2011 Yazar Paylaş 30 Ekim 2011 kamu aracı olmasından dolayı kesinlikle trafik polisi yada jandarma trafik(bölge kiminse) müdahale etmesi gerekiyor. gerisi zaten servilerin işi sigortalar gerisini halledecektir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 Ne kaput, ne de Transitin arka demiri düzelir. Sadece kaput değil, arka demir bu hale gelmişse,focusun ön panel + radyatörler de zarar görmüş olmalı. Yorum bağlantısı
Emrah Abalı 30 Ekim 2011 Yazar Paylaş 30 Ekim 2011 Ne kaput, ne de Transitin arka demiri düzelir. Sadece kaput değil, arka demir bu hale gelmişse,focusun ön panel + radyatörler de zarar görmüş olmalı. radyoterde sıkıntı yok tamponda felan hi,çbirşey yok sol far kırıldı panjur ve ford amblemi vede kaputt o kadar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 Bu focustan 5000 lira hasar çıkar... Yorum bağlantısı
Emrah Abalı 30 Ekim 2011 Yazar Paylaş 30 Ekim 2011 Bu focustan 5000 lira hasar çıkar... hocam şak yaptınız galiba. tek hasar dedğim kaputta ama kaput işlemi konusunda kararsızım.araba yürür vaziyette diğer resim başka bir resim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 Tamam son fotoğraf işi düzeltti ama bir de kaput açık fotoğraf görelim.. Yorum bağlantısı
Emrah Abalı 30 Ekim 2011 Yazar Paylaş 30 Ekim 2011 onu daha çekmedim çekince yüklerim sizin kanınız nedir şu durumda satarken değişme parça olmsı işimi zorlaştırır ama boyalı olması demek ağır hasar olmadığı anlamına gelirki bu benim fikrim szice Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 Bu kaput bence düzelmez.. Her halukarda değişmeli.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 Ağır hasar demek şaseler yamulmuş, motor incek binecek demek, galericilerin parça boya hesabına bilnçli tüketici olarak takılmayın. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 Bu kaput kız gibi olur. Ama süreç nasıl işler,kim yapar,nasıl yapar bilinmez. Kaput değişip boyansa,panjur değişse ve bunlar orjinal parça liste fiyatları üzerinden yapılsa 1200-1500 lira maksimum tutarı olur. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 Ön ara şaşe nasıl benim tahminim onda da kırılmalar olmuştur kaput kilit durumuda sorun çıkaracaktır. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 DEğişmeli tabi. Daha sonra macunlar uzun vadede atabilir işçiliğe göre. Yorum bağlantısı
Guest Hasan Ekici 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 focus 1'e en çok yakışan renk. Yazık olmuş, geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Emrah Abalı 31 Ekim 2011 Yazar Paylaş 31 Ekim 2011 bugün servise gittim bayramdan sonraya kalır dediler bırakmadım izne ayrılacağım diye adana forda bıraskırım düşüncesiyle.sonra şaşmazda şen otoda ustam var arabanın ustası( 4-5 yıllık) fetihusta onu aradım . kendilerinin yaptığını söyleyince akşam uğradım cumaya kadar halledecek. şaselarde problem yok,radyotöre dokunmamış. değişmeden bunun yapılabileceğini söyledi. bakalım son hali ne olacak çıkınca resimleri yüklerim bilgileriniz için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ekim 2011 Paylaş 31 Ekim 2011 Macun öncesi fotoğraf görmek isterim.. Yorum bağlantısı
Emrah Abalı 31 Ekim 2011 Yazar Paylaş 31 Ekim 2011 kaskodan sonra karşı tarafın sigortadan rucu yapılacak kaskom bozulmayayacak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ekim 2011 Paylaş 31 Ekim 2011 Macun öncesi fotoğraf görmek isterim.. Bayram öncesi, Cumaya kadar kaskodan yapabilirse, gerçekten mucize olur, tam bir bayram hediyesi olur size. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ekim 2011 Paylaş 31 Ekim 2011 Kaskodan yapılacaksa değiştirseydiniz.. Yazık olacak.. Değiştiğini kim anlayacakki.. İyi boyansa boyandığı bile anlaşılmazdı.. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 (düzenlendi) oldu mu şimdi mehmet abi ?? kim alnıyacak olur mu değiştiyse değişti boyandıysa boyandı..ford club'e üye olupta aracındaki kusuru gizleyecek bir üye tanımam tanımakta istemem.. bence güzel bir işçilikle düzeltme ve boyama yapılabilir değişmesine gerek yok gibi. Galiba Mehmet Bey nasıl olsa boyanacak bari yenisi takılsın o boyansın demek istedi. (Yanlış anladıysam affola uykum geldi. ) 3 Kasım 2011 tarihinde Hasan Tahsin ?ipit tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Sırf parça değişti denmesin diye kaputlar düzeltiliyor... Geçen gün bir kaputu boya ölçüm cihazıyla incelediğimde bir köşesindeki macunun kalınlığı yarım santime yakındı... Seneye çatlayacaktır... Şahsen ben değişmiş olanını tercih ederdim.. Ama piyasa öyle demiyor işte.. öcü görmüş gibi kaçılıyor... Kaputta da perçin yok, kaynak yok, vidasını sıkıp bırakıyorsun.. bitti.. Bu sebeple kim anlayacak demiştim... Yorum bağlantısı
Recommended Posts