Çağlar Bayur 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Fotoğraf yanıltabilir ama, bu kaputu düzeltiyosa (çıkma alıp boyanmıyor ise), bayram öncesi pazartesiden cumaya da ruculu dosyayı yetiştiriyorsa, Fetih ustaya tebrikler, tebrik de yemez, gelip ziyaret etmeyi isterim doğrusu. Bu hafta pazartesi açtırdığım dosyaya, çarşamba günü eksper gelebildi anca.... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Fotoğraf yanıltabilir ama, bu kaputu düzeltiyosa (çıkma alıp boyanmıyor ise), bayram öncesi pazartesiden cumaya da ruculu dosyayı yetiştiriyorsa, Fetih ustaya tebrikler, tebrik de yemez, gelip ziyaret etmeyi isterim doğrusu. Bu hafta pazartesi açtırdığım dosyaya, çarşamba günü eksper gelebildi anca.... Eksper buna kaput verir bence... Yorum bağlantısı
Aydın Karadağ 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Bir aracin direklerinde darbe yoksa sasede hasar yoksa bence degisen parca her zaman iyidir yani yok camurluk degismis falan bu arabanin degeri yok bunlar bana gore bos seyler degisen parca tabi agir bir kaza yoksa her zaman gerek boya dusmesi gerek kullanilabilirlik acisindan daha iyi olur mehmet abi bu arada foto fena olmus Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 11 Kasım 2011 Paylaş 11 Kasım 2011 DEğişmeli tabi. Daha sonra macunlar uzun vadede atabilir işçiliğe göre. aynen benim araçta olduğu gibi..aynı tip bir kaza..sadece kaput hasar görmüş..kamyon sahibi ile araç sahibi tanıdık olduğu için hiç sigorta şu bu işine girmemişler..kaputu düzeltmeye çalışmışlar..şu anda kaput berbat görünüyor..macunlar resmen belli ..hele üstüne güneş vurunca arabayı uçurumdan atasım geliyor...bende en yakın zamanda kaput alıp değiştiricem..ve satarkende durumu söyleyecem.. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 11 Kasım 2011 Paylaş 11 Kasım 2011 Çok geçmiş olsun.Bende buna benzer bi kaza atlattım.Önümde duran araç bir anda geri geri gelmeye başladı.Bende ne olduğunu anlayamadım.Son anda farkettim.Hemen geri vitese taktım.Geri geri kaçtım.Son anda ucuz kurtuldum.Az kalsın benim arabada böyle olacaktı.Rengi de aynı zaten. Yorum bağlantısı
Emrah Abalı 13 Kasım 2011 Yazar Paylaş 13 Kasım 2011 izinde olduüum için uzun süredir aranızda yoktum. fetih ustam arabayı bayram öncesi cuma günü bana teslim etti. kaputu değiştirmedim boyattım ve bana göre çok güzel yapmış. ellerine sağlık. eksper aracı teslim ettiktemn hemen sonra geldi..resimleri ekleyeceğim bakalım size göre nasıl omuş işte son hali nasıl olmuş Yorum bağlantısı
Emrah Abalı 14 Kasım 2011 Yazar Paylaş 14 Kasım 2011 teşekkür ederim beğendiğinize sevindim Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 17 Kasım 2011 Paylaş 17 Kasım 2011 Hasar resimleri saklandıkça o kadar sorun olmuyor. Güzel olmuş. Yorum bağlantısı
Emrah Abalı 17 Kasım 2011 Yazar Paylaş 17 Kasım 2011 teşekkür ederim ustamın eline sağlık Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 18 Kasım 2011 Paylaş 18 Kasım 2011 emrah bey,kaput güzel olmuş..bende kaputtaki macun kabarmaları yüzünden değiştirecektim kaputu..en iyisi sizin ustaya bir uğramak..Allah bir daha kaza göstermesin.. Yorum bağlantısı
Emrah Abalı 23 Kasım 2011 Yazar Paylaş 23 Kasım 2011 emrah bey,kaput güzel olmuş..bende kaputtaki macun kabarmaları yüzünden değiştirecektim kaputu..en iyisi sizin ustaya bir uğramak..Allah bir daha kaza göstermesin.. teşekkür ederim gitmek istrsen,iz görüşürüz Yorum bağlantısı
Emrah Abalı 3 Aralık 2011 Yazar Paylaş 3 Aralık 2011 Fotoğraf yanıltabilir ama, bu kaputu düzeltiyosa (çıkma alıp boyanmıyor ise), bayram öncesi pazartesiden cumaya da ruculu dosyayı yetiştiriyorsa, Fetih ustaya tebrikler, tebrik de yemez, gelip ziyaret etmeyi isterim doğrusu. Bu hafta pazartesi açtırdığım dosyaya, çarşamba günü eksper gelebildi anca.... son fotoları yükledim incelerseniz sevinirim Yorum bağlantısı
Recommended Posts