Fırat Şenol 2 Kasım 2011 Paylaş 2 Kasım 2011 (düzenlendi) Haziran ayı gibi 4 adet Lassa İmpetus Revo alarak lastiklerimi yenilemiştim . ( Daha önce Michelin Energy lastiklerim vardı ve böyle bir problemim yoktu ) Yaklaşık 3 hafta önce tesadüfen çevreyolundan doğru ( Kaymak asfalt ) benzinliğe giderken 80 km. hız civarında başlayan ve süratlendikce artan bir vibrasyon farkettim . Hem direksiyonumda hemde kabinde kendini hissettiren bir vibrasyon . Önce doğal olarak balans tan şüphelendim . Servise gidip balans yaptırdım ancak sonuç değişmedi . Sanayideki kendi lastikçime gittim , birde orda yaptırdım sonuç değişmedi . Motor takozundan şüphelendik , kontrol edildi kulakçıklar takoz filan herşey sağlam . Enson öntakım kontrolü yapıldı ve sağ akiste boşluk var dendi . Arabadaki vibrasyon bundan kaynaklanıyor , başka bir ihtimal kalmadı geriye dediler . Sizce konan teşhis doğru mu ? Yani bu parçayı değiştiğimde problemim çözülmüş olacak mı ? Çok ucuz bir parça değil , 1500 Tl. civarı bir şey telaffuz ediliyor . Veririz parayı ondan sonra testte sonuç yine aynı olursa test dönüşü arabayı direkt düz duvara vururum herhalde... :D Forum uzmanlarımızın değerli yorumlarını bekliyorum... 2 Kasım 2011 tarihinde F?rat ?enol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Kasım 2011 Paylaş 2 Kasım 2011 Focus1 aksları sağlamdır, daha doğrusu focus1'in hatta otomatik focus1'in gücü o aksı bozmaya bence yetmez... Lastikte balans olmasa bile bence lastik bozuktur.. Yatmış lastik ise topal olabilir.. Yani bir yer çökük duruyordur... Veya jant sağa sola eğiktir... Ama bu bence aks değildir, aks olsa gazı kesince vuruntu ve titreme kesilir.. gaza basınca yeniden başlar.. Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 2 Kasım 2011 Yazar Paylaş 2 Kasım 2011 Focus1 aksları sağlamdır, daha doğrusu focus1'in hatta otomatik focus1'in gücü o aksı bozmaya bence yetmez... Lastikte balans olmasa bile bence lastik bozuktur.. Yatmış lastik ise topal olabilir.. Yani bir yer çökük duruyordur... Veya jant sağa sola eğiktir... Ama bu bence aks değildir, aks olsa gazı kesince vuruntu ve titreme kesilir.. gaza basınca yeniden başlar.. Mehmet bey lastiklerde hata yok dendi yapılan incelemeden sonra . Hakikaten gözle görülür bir bozukluk yok ama tabi yinede belli olmaz . Servis bu akstaki boşluğun bu vuruntuyu yaptığı konusunda ısrarlı . Ama sizinde dediğiniz gibi bende tereddütte kaldım . Aynı ebatta balansı sağlam 4 lastik bulup takabilsem arabaya , ozaman netleşecek aks mı , lastik mi ama... Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 2 Kasım 2011 Yazar Paylaş 2 Kasım 2011 Fırat bey aynı sorun bendede var. Büyük ihtimalle jantdan kaynaklanıyordur. İlk önce jantlara baktırın boşa masraf yaptırmayın.Mert bey bende önce jant olabilir demiştim ama jantlar sağlam , kontrolü yapıldı... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Kasım 2011 Paylaş 2 Kasım 2011 jant ları tornaya bağlatıp bir bakın önce ya da sağlam jant lastik beraber takın denemelik. Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 2 Kasım 2011 Yazar Paylaş 2 Kasım 2011 jant ları tornaya bağlatıp bir bakın önce ya da sağlam jant lastik beraber takın denemelik.En kesin sonucu dediğiniz gibi sağlam ve balanslı jant+lastik kombinasyonunu denk getirip deneyebilmek... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Kasım 2011 Paylaş 2 Kasım 2011 Mehmet bey lastiklerde hata yok dendi yapılan incelemeden sonra . Hakikaten gözle görülür bir bozukluk yok ama tabi yinede belli olmaz . Servis bu akstaki boşluğun bu vuruntuyu yaptığı konusunda ısrarlı . Ama sizinde dediğiniz gibi bende tereddütte kaldım . Aynı ebatta balansı sağlam 4 lastik bulup takabilsem arabaya , ozaman netleşecek aks mı , lastik mi ama... Aks sürekli titreme yaptırmaz.. ayrıca belli bir hızda değil belli bir devirde başlar.. Yani torkun güçlü olduğu bir devirde hissedersiniz... Bence en azından lastikleri ön arka yaptırıp deneyin.. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Kasım 2011 Paylaş 2 Kasım 2011 Fırat abi,bu vibrasyonu sadece o yolda mı yaptı? O gün bugün başka yollardada denedin mi,aynı şeyi yapıyor mu? Sıfır asfalt olması önemli değil,silindirci işinin ehli değilse,asfaltta arabayı titretir...Malatya-Elazığ arasındaki yolun bir bölümü sıcak asfalt ve kaymak gibi,fakat yolun belli km arasında,100 km'yi geçinde direksiyon inanılmaz titriyor ve o bölgeyi geçince tekrar düzeliyor... Aynı problem Sivas-Kayseri arasında da var onur. arba elimden kaçacak gibi oluyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Kasım 2011 Paylaş 2 Kasım 2011 Lastikleri çapraz yer değiştirin sonra duruma bakın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım 2011 Paylaş 2 Kasım 2011 Aks vibrasyon yapar mı, evet yapar, sizdeki sorun bu mudur bilemem de, İstanbulda çok başarılı şekilde test/tamiri yapılıyor, sanayide baktırın, olmadı İstanbul a gelin, bu meblağ için değer. Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 2 Kasım 2011 Yazar Paylaş 2 Kasım 2011 Aks sürekli titreme yaptırmaz.. ayrıca belli bir hızda değil belli bir devirde başlar.. Yani torkun güçlü olduğu bir devirde hissedersiniz... Bence en azından lastikleri ön arka yaptırıp deneyin.. Lastikleri hersekilde denedik Mehmet bey , sonuç değişmedi maalesef ..Fırat abi,bu vibrasyonu sadece o yolda mı yaptı? O gün bugün başka yollardada denedin mi,aynı şeyi yapıyor mu? Sıfır asfalt olması önemli değil,silindirci işinin ehli değilse,asfaltta arabayı titretir...Malatya-Elazığ arasındaki yolun bir bölümü sıcak asfalt ve kaymak gibi,fakat yolun belli km arasında,100 km'yi geçinde direksiyon inanılmaz titriyor ve o bölgeyi geçince tekrar düzeliyor...Yol sağlam Onur , biraderin arabası ile deneme yaptik . Araba yağ gibi akıyor ...Lastikleri çapraz yer değiştirin sonra duruma bakın.Lastikler yönlü Ali bey . Çapraz deneme şansımız yok ... Aks vibrasyon yapar mı, evet yapar, sizdeki sorun bu mudur bilemem de, İstanbulda çok başarılı şekilde test/tamiri yapılıyor, sanayide baktırın, olmadı İstanbul a gelin, bu meblağ için değer.Bakalım , eğer burada işi çözemezsem büyük bir ihtimal ile başınıza ekşirim Çağlar bey ... Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Kasım 2011 Paylaş 2 Kasım 2011 Keşke sorunu çözseniz de ben de faydalansam. Bende eski michelin energy takılı iken olan titreme lastik değişimi ile arttı. Kaç defa balans yapıldı, jantlar kontrol edildi. Hatta lastikleri geri yolladım lastiklerde sorun dediler ve müşteri memnuniyeti adına vida girdiği için yama yapılan lastiğimi de değiştirdiler. Ancak sorun devam etti. En son aracı yıkatırken yandaki yerde balans yaptırdım ve titremenin en az olduğu durumu buldum. Sonra birgün titreme hangi hızlarda oluyor diye kontrol ettikten sonra (yani biraz hızlı gittikten sonra) ön sağ lastiğin diğerlerinden sıcak olduğunu farkettim. Ertesi gün yine biraz hızlı gittikten sonra yine ön sağ lastik sıcaktı. Ben de ön lastikleri jantlarla beraber söküp yer değiştirdim. Şu an 120'de başlayan bir titreme yine var. Yakında kış lastiklerine geçince yine bakacağım. Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 3 Kasım 2011 Yazar Paylaş 3 Kasım 2011 Keşke sorunu çözseniz de ben de faydalansam. Bende eski michelin energy takılı iken olan titreme lastik değişimi ile arttı. Kaç defa balans yapıldı, jantlar kontrol edildi. Hatta lastikleri geri yolladım lastiklerde sorun dediler ve müşteri memnuniyeti adına vida girdiği için yama yapılan lastiğimi de değiştirdiler. Ancak sorun devam etti. En son aracı yıkatırken yandaki yerde balans yaptırdım ve titremenin en az olduğu durumu buldum. Sonra birgün titreme hangi hızlarda oluyor diye kontrol ettikten sonra (yani biraz hızlı gittikten sonra) ön sağ lastiğin diğerlerinden sıcak olduğunu farkettim. Ertesi gün yine biraz hızlı gittikten sonra yine ön sağ lastik sıcaktı. Ben de ön lastikleri jantlarla beraber söküp yer değiştirdim. Şu an 120'de başlayan bir titreme yine var. Yakında kış lastiklerine geçince yine bakacağım.Ne ilginçtir ki , bende Michelin Energy'ler varken her türlü ortam ve süratte yağ gibi akıp giden araba Lassa'ya geçtikten sonra titremeye başladı . Bilmiyorum belkide tesadüftür . Lastik değişiminden sonra sıkıntı başladığı için ben direkt lastiğe kabahat bulmuştum . Jantlar en son aklıma gelenler oldu . Çünki bu konularda çok titiz olduğumdan dolayı arabamı değil çukura sokmak kaldırıma dahi çıkarmıyorum . Ama yinede kontrol ettik tabii , birşey çıkmadı . Şimdi sağlam lastik ve jant kombinasyonu arıyorum takıp denemek için . Bakalım kısmet artık... :lol2: Yorum bağlantısı
Yetkin Akın 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Haziran ayı gibi 4 adet Lassa İmpetus Revo alarak lastiklerimi yenilemiştim . ( Daha önce Michelin Energy lastiklerim vardı ve böyle bir problemim yoktu ) Yaklaşık 3 hafta önce tesadüfen çevreyolundan doğru ( Kaymak asfalt ) benzinliğe giderken 80 km. hız civarında başlayan ve süratlendikce artan bir vibrasyon farkettim . Hem direksiyonumda hemde kabinde kendini hissettiren bir vibrasyon . Önce doğal olarak balans tan şüphelendim . Servise gidip balans yaptırdım ancak sonuç değişmedi . Sanayideki kendi lastikçime gittim , birde orda yaptırdım sonuç değişmedi . Motor takozundan şüphelendik , kontrol edildi kulakçıklar takoz filan herşey sağlam . Enson öntakım kontrolü yapıldı ve sağ akiste boşluk var dendi . Arabadaki vibrasyon bundan kaynaklanıyor , başka bir ihtimal kalmadı geriye dediler . Sizce konan teşhis doğru mu ? Yani bu parçayı değiştiğimde problemim çözülmüş olacak mı ? Çok ucuz bir parça değil , 1500 Tl. civarı bir şey telaffuz ediliyor . Veririz parayı ondan sonra testte sonuç yine aynı olursa test dönüşü arabayı direkt düz duvara vururum herhalde... :lol2: Forum uzmanlarımızın değerli yorumlarını bekliyorum... Fren sisteminde sorun vardır. Ya diskleriniz eğri balata Disk'e sürtüyor yada Kaliperler balataları serbest bırakmıyordur çok az bir sürtme neticesinde Titremeyi hissediyorsunuz. Yorum bağlantısı
Soner Kayışlı 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Haziran ayı gibi 4 adet Lassa İmpetus Revo alarak lastiklerimi yenilemiştim . ( Daha önce Michelin Energy lastiklerim vardı ve böyle bir problemim yoktu ) Yaklaşık 3 hafta önce tesadüfen çevreyolundan doğru ( Kaymak asfalt ) benzinliğe giderken 80 km. hız civarında başlayan ve süratlendikce artan bir vibrasyon farkettim . Hem direksiyonumda hemde kabinde kendini hissettiren bir vibrasyon . Önce doğal olarak balans tan şüphelendim . Servise gidip balans yaptırdım ancak sonuç değişmedi . Sanayideki kendi lastikçime gittim , birde orda yaptırdım sonuç değişmedi . Motor takozundan şüphelendik , kontrol edildi kulakçıklar takoz filan herşey sağlam . Enson öntakım kontrolü yapıldı ve sağ akiste boşluk var dendi . Arabadaki vibrasyon bundan kaynaklanıyor , başka bir ihtimal kalmadı geriye dediler . Sizce konan teşhis doğru mu ? Yani bu parçayı değiştiğimde problemim çözülmüş olacak mı ? Çok ucuz bir parça değil , 1500 Tl. civarı bir şey telaffuz ediliyor . Veririz parayı ondan sonra testte sonuç yine aynı olursa test dönüşü arabayı direkt düz duvara vururum herhalde... Forum uzmanlarımızın değerli yorumlarını bekliyorum... Bende 4 ay kadar önce sizin gibi lassa impetus revo taktırdım. Eski lastikler sportivaydı takıldıktan sonra uzun yola çıktım 80 km civarlarına gelince açık bir şekilde sağ ön tekerin tarafından titreme yapıyor 120 km üzerine çıkınca geiçiyordu herhalde rot-balans ayarı düzgün yapılmadı diyerekten tekrar balans ayarları yapıldı. Sonuç en son ustama gittim anlattım kontroller yapıldı tekrardan balans ve rot ayarları yapıldı ama hala değişen birşey olmadı 80 km yaklaşınca titreme devam ediyor. Ustam büyük ihtimal akisten dedi valla ne yapacaz bizde bilmiyoruz.. :/ Olmazsa lastikleri aldıgım yere götürecegim.. Bakalım sonuç ne olacak.. yoksa agır bir masraf yapacagız gibi gözüküyor.. İYİ FORUMLAR. Yorum bağlantısı
Mehmet Sevgin 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Sattığım 2001 focusumda aynı sorun vardı.İşin tuhaf tarafı bende lastik değişiminden sonra farketmiştim.şöyle ki ; Araç hızlandığı anda bildiğin kafa sallayarak gidiyordu En düzgün yolda bile.Bir ara dikkat ettim yalnızca ayak gazda iken hangi hızda olursan ol titreme hissediliyordu.Yüksek hızlarda artık titremenin yerini sallanma alıyordu.O şekilde Van'a gittim.orda gösterttiğimde bana aks boşluğundan kaynaklandığını söylediler.Değişim için yüksek meblağ söylendi.Tornacıda halledilebileceğini öğrendik.60 tl gibi bir rakamla sorunu hallettik.öylece 6 bin km kullandım sorun çıkmadı. Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Bu problemlerin hepsinin nedeni aks ise neden lastik değişimi sonrasında ortaya çıkar ki? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Bakım ve onarım sonrası aracı dinleme hastalığı... Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 4 Kasım 2011 Yazar Paylaş 4 Kasım 2011 (düzenlendi) Bakım ve onarım sonrası aracı dinleme hastalığı...Keşke dediğiniz gibi olsa Mehmet bey . Bende bu aracı dinleme hastalığı 4 mevsim ve 24 saat maalesef . En sevmediğim huyum , artık takıntı haline geldi diyebilirim . Bazen işe yaradığıda oluyor , her daim dinlediğim için en ufak değişikliği hemen farkedip servisin yolunu tutuyorum . En son rölantide çalışırken enteresan bir ses çıkarmaya başlamıştı , gittim servise epey bir dinlediler aracı . Kayışlardan şüphelenmiştim , hakikaten V kayış yırtılma aşamasına gelmiş . Nasıl olduysa araya minik bir çakıl taşı girmiş ve kayışı resmen kemire kemire yırtılma aşamasına getirmiş . Garantiden değiştiler , ucuz atlattıydım vallahi... Fren sisteminde sorun vardır. Ya diskleriniz eğri balata Disk'e sürtüyor yada Kaliperler balataları serbest bırakmıyordur çok az bir sürtme neticesinde Titremeyi hissediyorsunuz.Frenlerden değil Yetkin bey onları yeni değiştim . 400 Tl bayılıp Motorcraft marka taktırdık zırt pırt eğrilip yamulmasın diye... Bende 4 ay kadar önce sizin gibi lassa impetus revo taktırdım. Eski lastikler sportivaydı takıldıktan sonra uzun yola çıktım 80 km civarlarına gelince açık bir şekilde sağ ön tekerin tarafından titreme yapıyor 120 km üzerine çıkınca geiçiyordu herhalde rot-balans ayarı düzgün yapılmadı diyerekten tekrar balans ayarları yapıldı. Sonuç en son ustama gittim anlattım kontroller yapıldı tekrardan balans ve rot ayarları yapıldı ama hala değişen birşey olmadı 80 km yaklaşınca titreme devam ediyor. Ustam büyük ihtimal akisten dedi valla ne yapacaz bizde bilmiyoruz.. :/ Olmazsa lastikleri aldıgım yere götürecegim.. Bakalım sonuç ne olacak.. yoksa agır bir masraf yapacagız gibi gözüküyor.. İYİ FORUMLAR.Bayramdan sonra sanayideki lastikcim benim Focus için sağlam jant+lastik kombinasyonu temin edicek . Takıp bakacağız , bakalım sonuç ne olacak... Sattığım 2001 focusumda aynı sorun vardı.İşin tuhaf tarafı bende lastik değişiminden sonra farketmiştim.şöyle ki ; Araç hızlandığı anda bildiğin kafa sallayarak gidiyordu En düzgün yolda bile.Bir ara dikkat ettim yalnızca ayak gazda iken hangi hızda olursan ol titreme hissediliyordu.Yüksek hızlarda artık titremenin yerini sallanma alıyordu.O şekilde Van'a gittim.orda gösterttiğimde bana aks boşluğundan kaynaklandığını söylediler.Değişim için yüksek meblağ söylendi.Tornacıda halledilebileceğini öğrendik.60 tl gibi bir rakamla sorunu hallettik.öylece 6 bin km kullandım sorun çıkmadı.Sizin araç kafa sallıyormuş Mehmet bey , dolayısı ile teşhis netmiş ( Akis ) . Bende sadece hafif ama belkide kafaya taktığım için , son derece rahatsız edici bir vibrasyon mevcut . Ya lastik yada jant kaynaklı olmasını ümit ediyorum . Her ikisininde çözümü kolay ve masrafsız... Eğer akis çıkarsa zaten yandık... 4 Kasım 2011 tarihinde F?rat ?enol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Soner Kayışlı 7 Aralık 2011 Paylaş 7 Aralık 2011 Benim araçtaki problem akislerden oldugu kesinleşti. 270 tl ye yan sanayi sağ ve sol olmak üzere akisleri aldım ustama pazar günü değiştirdik. şu anda araçtaki titreme kesildi 180 km kadar çıktım tık yok. toplam maliyeti 340 tl ye mal oldu sizce fiyat nasıl uygun mu? iyi forumlar. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 8 Aralık 2011 Paylaş 8 Aralık 2011 Benim araçtaki problem akislerden oldugu kesinleşti. 270 tl ye yan sanayi sağ ve sol olmak üzere akisleri aldım ustama pazar günü değiştirdik. şu anda araçtaki titreme kesildi 180 km kadar çıktım tık yok. toplam maliyeti 340 tl ye mal oldu sizce fiyat nasıl uygun mu? iyi forumlar. Geçmiş olsun...Yan sanayi olmasına rağmen epey bir para vermişsiniz..İyi bir tornada boşluklar doldurulabiliyor.Çok uzun süre bu şekilde sorunsuz kullananlar var.Orijinal aksalarınıza bir şans verebilirdiniz..Bence torna görmüş orjinal aks yan sanayiden daha iyidir.. Yorum bağlantısı
Soner Kayışlı 8 Aralık 2011 Paylaş 8 Aralık 2011 Geçmiş olsun...Yan sanayi olmasına rağmen epey bir para vermişsiniz..İyi bir tornada boşluklar doldurulabiliyor.Çok uzun süre bu şekilde sorunsuz kullananlar var.Orijinal aksalarınıza bir şans verebilirdiniz..Bence torna görmüş orjinal aks yan sanayiden daha iyidir.. Orjinallik konusunda haklısınız Ayhan bey ama 1.5 yıl öncede akislerde problem vardı tornayla yaptırmıştım o zmanda yine tekrardan problem verince değiştirmek zorunda kaldım o yüzden. Tavsiyeniz için teşekkür edrim. Ama akisleri sökünce görmeliydiniz. artık ömürleri dolmuştu. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 8 Aralık 2011 Paylaş 8 Aralık 2011 O halde torna hakkını zaten kullanmışsınız. Hayırlı olsun..Değiştirmeniz elbette daha iyi olmuş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts