Hüseyin Matur 14 Nisan 2012 Yazar Paylaş 14 Nisan 2012 Ampul patlarsa yeni ampul + 1,5 TL plastik kap parası Yok bea, plastik kaba tekrar silikon sürecez olacak bitecek. Mümkün değil bir daha kap almam, olmadı hanımın mutfaktan araklarız bir tane. hocam 120 tl. sadece motor, gerisini sen hesap et. Cmax'de mercekli far olsa saniye düşünmem Lokman abi de. Daha yolumuz var bizim. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2012 Paylaş 14 Nisan 2012 C-max orjinal mercekli far var satmadıysa ve sen düşünürsen konuşayım Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 15 Nisan 2012 Yazar Paylaş 15 Nisan 2012 C-max orjinal mercekli far var satmadıysa ve sen düşünürsen konuşayım Bir konuşsana Oktay abi ne kadar istiyorlar, farların durumu nasıl? Balast ve ampülde mevcut mu? Hhaahha Kapak güzel olmuş hocam... Varmı senin araba da. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Boş far balast ampul yok gittiğimde net konuşayım pazarlıgını yapayım yazarım sana Hocam ST araca bu kapaklar olur mu?teessüf ederim. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 15 Nisan 2012 Yazar Paylaş 15 Nisan 2012 Boş far balast ampul yok gittiğimde net konuşayım pazarlıgını yapayım yazarım sana Hocam ST araca bu kapaklar olur mu?teessüf ederim. Kapağın üstüne st sitikırını yapıştırırdık oem ürün gibi olurdu. Farlar için bir konuş Oktay abi sana zahmet olmasa, camları temizmi, kırık çizik varmı? Ampül balast ayarları nasılsa, güelde fiyat alırsan ciddi ciddi düşünürüz güzel olur. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 21 Nisan 2012 Yazar Paylaş 21 Nisan 2012 Bugün 3000k ampülleri çıkarıp 4100k'ları taktık. Birde kaybolan far kapağı yerine 1,5 tl değerinde plastik kap'tan kapak yaptık. Hem farın arkası kapandı hemde 1 tane plastik saklama kabı kapağım oldu. 4100k ampülleri taktıktan sonra ilk gece sürüşünü (20 nisan) akşam gerçekleştirdim. Sonuç olarak yeni nesil hella mercekler şu andan itibaren benim favori merceğim. 2 katına bile denk gelse başka mercek bana kimse kullandıramaz. Performansı olması gerektiğinin fevkinde diyebilirim. Transit'te bulunan bosch mercekler bildiğiniz üvey evlat artık gözümde. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 21 Nisan 2012 Yazar Paylaş 21 Nisan 2012 Transit seneye kalacak olursa, imkanı yok mercekler değişecek. Ya böyle, yada yeni transitin mercekleri hella ile değişecek. Servet abiii, kaç öğğğro hiç möhüm değil. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 21 Nisan 2012 Yazar Paylaş 21 Nisan 2012 400 öğrodan başlar yeni mercekler Bellimi olur, öğğro düşer müşer. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 19 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2012 (düzenlendi) Son 1 aydır su yüzü görmeyen aynı zamanda da çalışmayan Lada. Çalışmayan derken yatan anlamında. 19 Mayıs 2012 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 19 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2012 (düzenlendi) Bu da 1 aydan sonra yıkanan ve çalışıp 1 ayın acısı çıkarılıp yerine bırakılan Lada 19 Mayıs 2012 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mayıs 2012 Paylaş 19 Mayıs 2012 Pas tutmuştur sat sen bunu :nazar: :nazar: Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 19 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2012 Pas tutmuştur sat sen bunu :nazar: :nazar: Acısı çıkacak bir gün ama hangi gün bilmiyorum hiç, yaşayacağız ve göreceğiz. Kaç sefer satma niyetine girdim de gönlüm el vermedi her seferinde vazgeçtim. Yorum bağlantısı
Yusuf Alper Gül 19 Mayıs 2012 Paylaş 19 Mayıs 2012 O zaman benden de bir tane daha Yalova arabası gelsin abi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 20 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2012 O zaman benden de bir tane daha Yalova arabası gelsin abi Hişşt bu araba kimin. Versene bunu bize, benzinli ise tdci cmax ile takas edelim. Yorum bağlantısı
Yusuf Alper Gül 21 Mayıs 2012 Paylaş 21 Mayıs 2012 Hişşt bu araba kimin. Versene bunu bize, benzinli ise tdci cmax ile takas edelim. abi araba 2008 kasa, 11bin km garajda yatıyor geçen günlerde değiştirecektik ama sonradan vazgeçtik Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 21 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2012 abi araba 2008 kasa, 11bin km garajda yatıyor geçen günlerde değiştirecektik ama sonradan vazgeçtik Neden Yalova plakalı, 2.ci el mi aldınız? Benzinli mi? Yorum bağlantısı
Yusuf Alper Gül 22 Mayıs 2012 Paylaş 22 Mayıs 2012 (düzenlendi) Neden Yalova plakalı, 2.ci el mi aldınız? Benzinli mi? Yalovalıyım, benzinli. 0 aldık 23 Mayıs 2012 tarihinde Ahmet Kıyak tarafından düzenlendi Gereksiz alıntı Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 5 Haziran 2012 Yazar Paylaş 5 Haziran 2012 7.000 liralık araba ile 200.000 liralık arabanın arkasına yaklaşıp, ona, kendisi ile aynı sistem fara sahip olmak ve sellektör atmak, paha biçilemez. Bu yazımı neden bi-xenon sorusuna yanıt olarak bir kenara not edin..!! 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 31 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2012 (düzenlendi) Aracı neredeyse 1 ay kullanmadım, bugün bizim bebeğin hastane işleri için İstanbula gelmemiz gerekliydi. Lada uzun zamandır yatıyor biraz çalışsın diye düşünüp hemde minibüsün işleri var vs. İstanbul'a Lada ile gitmeye karar verdim. Sabah erkenden ido'dan 11:30 Yenikapı arabalı feribota biletimi aldım. (104 tl) Daha sonra toparlandık gideceğiz saat 11:15 marketten birşeyler aldık çıktık araba çalışmıyor, vurdur ne yaparsan yap yok çalışmadı. Vel hasılı kelam biletler yandı, sefer saatine 2 saatten az kaldığı için biletler iptal edilmedi. Sonra aracı yaptırdık oldu. Sonra 15:45'te bir gemi daha var ona bilet aldım arabaya geldim araba yine çalışmadı. Tamir vs. aracın tesisatınında oluşan problemler giderildi sorun oradan kalktı. Tabi arabanın tamir olması 18:00'ı buldu. Başka araba bulup gidebilirdik ama epey yoruldum yola çıkacak halim kalmadı. Neyse ki ikinci aldığım bileti baştan iptal ettirmiştim. Çocuğun doktor işi pazartesi gününe kaldı. Bugün İstanbul'a gitmek kısmet değilmiş. 104 lira bilet, 75 lira tamir masrafına oldu olan. Herşeyde bir hayır vardır. 31 Ağustos 2012 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 31 Ağustos 2012 Paylaş 31 Ağustos 2012 Hocam ladanın taşıma ruhsatını bulundurmaya çevirirsen olacağı buydu. Küstürmüşsün ladayı... 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 31 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2012 Hocam ladanın taşıma ruhsatını bulundurmaya çevirirsen olacağı buydu. Küstürmüşsün ladayı... Sorma amirim bizim iş biraz öyle oldu. kaç yıldır bana sıkıntı yapmayan güzelim araba, bugün en çok lazım olduğu anda yolda bıraktı. Gidemedik başka işler kaldı bugün epey sinirimiz bozuldu ama ne yapalım kısmet değilmiş demekten başka yol yok. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 31 Ağustos 2012 Paylaş 31 Ağustos 2012 Hocam arada bir gezmeye çıkar darılmasın sana... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 31 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2012 Hocam arada bir gezmeye çıkar darılmasın sana... Tavsiyeni dikkate alacağım amirim. Baksana gönlünü almak için bugün üstünden inmedik, olmadı 75 lirayı feda edip tamire götürdük ve 70 liralık benzin aldık. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 9 Eylül 2012 Yazar Paylaş 9 Eylül 2012 Aracı alalı 3,5 sene oldu, alınca bir kere bakıma girdim. O zaman bu zaman daha yeni yağını değiştirdik. Lada masrafsız araba, bu yüzden seviyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts