Fatih Keskin 9 Eylül 2012 Paylaş 9 Eylül 2012 Bu arabayı kullanma fırsatım oldu fena gidiyor.Yolda görürseniz yol verin bence. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 9 Eylül 2012 Paylaş 9 Eylül 2012 Durma konusunu unutmuşum. Önünden çekilin diye birazda ondan dedim. Bir bakmışsınız hoca arka koltuğunuzda oturuyor. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 9 Eylül 2012 Yazar Paylaş 9 Eylül 2012 (düzenlendi) Bu arabayı kullanma fırsatım oldu fena gidiyor.Yolda görürseniz yol verin bence. Arabadan anlayan adam belli ediyor kendini. Abi duramıyor ama Balata-disk güzel kombinasyon yapmak gerekiyor. Valeo disk, trw balata ile muhteşem frenlere sahip olunuyor. Mesela bende şu an orjinal disk ve beşer marka yerli balata var, frenler orta halli. Durma konusunu unutmuşum. Önünden çekilin diye birazda ondan dedim. Bir bakmışsınız hoca arka koltuğunuzda oturuyor. Yok bea, ben biraz yakın takip ediyorum, hepsi o. dik-disk 9 Eylül 2012 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 6 Ekim 2012 Yazar Paylaş 6 Ekim 2012 Akşam karıştı yine Yalova geceleri.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 9 Ekim 2012 Yazar Paylaş 9 Ekim 2012 Sabah lambalarda bekliyordum, bir anda fena şekilde sarsıldım. Telefonla uğraşıyordum, o arada yeşil yanmış, arkamdaki tır ben kalkıyorum diye harekete geçmiş, bende kımıldama olmayınca arkamdan çarptı. Ne olduğunu anlayamadım. Belki 10 metre ileri fırladım. Malum araç boşta ve ayağım frende değildi. İndim baktım birşey yok, tamponun alt kısımlarında çatlamalar olmuş. O arada tır şoförü indi, tam numaranı alayım diyecekken baktım yabancı plakalı tır ve şoförde yabancı uyruklu, dencır mencır birşeyler söylüyor. Amaaan dedim hadi selamun aleyküm. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 Sabah lambalarda bekliyordum, bir anda fena şekilde sarsıldım. Telefonla uğraşıyordum, o arada yeşil yanmış, arkamdaki tır ben kalkıyorum diye harekete geçmiş, bende kımıldama olmayınca arkamdan çarptı. Ne olduğunu anlayamadım. Belki 10 metre ileri fırladım. Malum araç boşta ve ayağım frende değildi. İndim baktım birşey yok, tamponun alt kısımlarında çatlamalar olmuş. O arada tır şoförü indi, tam numaranı alayım diyecekken baktım yabancı plakalı tır ve şoförde yabancı uyruklu, dencır mencır birşeyler söylüyor. Amaaan dedim hadi selamun aleyküm. hocam yanlış anlama ama tır şoförünü takdir ettim, adamların kafasına öyle bir işlemiş ki kurallar, yeşil yandı mı gazlar, yol da az sıkışır tikkatine! , ön deki ısırılmış elmasının ekraının kurcalıyor mu diye düşümez, üzüldüm yepsyeni tamponlara nazar mı değdi? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 9 Ekim 2012 Yazar Paylaş 9 Ekim 2012 hocam yanlış anlama ama tır şoförünü takdir ettim, adamların kafasına öyle bir işlemiş ki kurallar, yeşil yandı mı gazlar, yol da az sıkışır tikkatine! , ön deki ısırılmış elmasının ekraının kurcalıyor mu diye düşümez, üzüldüm yepsyeni tamponlara nazar mı değdi? Belki beni görmedi bile. Lada ileydim Çağlar abi. Konu başlığına Lada Vega yazmak lazım. Bu bir istektir. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 Geçmiş olsun Hacım tıklattın sende yani Başlık tamam 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 eyvah ki ne eyvah hocanın karizma sıfır artık 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 9 Ekim 2012 Yazar Paylaş 9 Ekim 2012 Geçmiş olsun Hacım tıklattın sende yani Başlık tamam yok benim anladığım , dıghlamışlar Bana gümlediler gibi geldi daha çok. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 Ladanı ultra yüksek rijid şasesi aldığı darbe enrjisini, omurgadan çıkarmıştır, geçmiş olsun , boyun ve sırt ağrısı olmasın da Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 Bir gün gelde sıkalım tekirdağ'a doğru fena doluyum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 Bir gün gelde sıkalım tekirdağ'a doğru fena doluyum getti caanım baskı Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 9 Ekim 2012 Yazar Paylaş 9 Ekim 2012 Ladanı ultra yüksek rijid şasesi aldığı darbe enrjisini, omurgadan çıkarmıştır, geçmiş olsun , boyun ve sırt ağrısı olmasın da Transit kazasından kalma ağrım vardı. Yeniden arttı. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 top speed'e çıkamayacaksak ne yapalım öle sanayi malı özel üretim baskı+balatayı abi dimi yani Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 9 Ekim 2012 Yazar Paylaş 9 Ekim 2012 Bir gün gelde sıkalım tekirdağ'a doğru fena doluyum Sorma, şu h1'i de deneyemedik. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 tüketimi %5 düşürmesze, kırarım o şanzımanı Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 9lt/100km olacak 8.5lt/100km yani süpermiş Ben onu azim eder 7-8lt arasında tutarsam benden kralı yok diyebilirim Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 Sorma, şu h1'i de deneyemedik. h1 felan tanımam reis, senin rakibin cüneyt olur ancak Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 9 Ekim 2012 Yazar Paylaş 9 Ekim 2012 h1 felan tanımam reis, senin rakibin cüneyt olur ancak 1 ile kalkıyorum 2 ye atınca patiden alamıyorum. St'ye kafa tutacak değiliz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 h1 felan tanımam reis, senin rakibin cüneyt olur ancak kavgada söylenmez 1 ile kalkıyorum 2 ye atınca patiden alamıyorum. St'ye kafa tutacak değiliz. yol tutuş problemleri için başka konu açınız Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 9 Ekim 2012 Yazar Paylaş 9 Ekim 2012 kavgada söylenmez yol tutuş problemleri için başka konu açınız Ama seviyorum. 2 de pati çeken ve bırakmayan hiç arabam olmamıştı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 Ama seviyorum. 2 de pati çeken ve bırakmayan hiç arabam olmamıştı. bugüne kadar fabrikadan , yol tuutuşa çalışılmış markalar ile gezdiğin içindir 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts