M.Fatih Yüce 18 Kasım 2011 Paylaş 18 Kasım 2011 (düzenlendi) Güle güle kullanın Hocam. 3 seneye yakın eski kasasını kullanmıştım.Kaloriferi çok güzel ısıtırdı. Bir kere İstanbul dan Bodruma giderken Ablam yemin ettirmişti 90 ile gideceksin diye. Hiç unutmam 830 km yol gittim bütün gece, sabah Bodruma girdiğimde ışık yanmadığında bozuk herhelde deyip depoyu fullemiştim. 38 litre benzin almıştı.Deposu yanlış hatırlamıyorsam 45 litreydi. 33 senedir araba kullanırım uzun yolda ilk ve tek rekorum bu oldu. Oda Ablamaın saysinde 18 Kasım 2011 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 18 Kasım 2011 Yazar Paylaş 18 Kasım 2011 Sağolun. Uzun yolda, karakteri değişen yola sanki mercedes'miş gibi yayılan ve bir o kadarda ekonomikleşen başka araba bende görmedim. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 18 Kasım 2011 Paylaş 18 Kasım 2011 Maşallah 90 modelinde arkada emniyet kemeri vardı, o modeldeki arabanın kaçında önde emniyet kemeri vardı 11 yıl kahrımı çekti, hiç üzmediydi beni. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 18 Kasım 2011 Paylaş 18 Kasım 2011 yok hocam bulamadım, bordo renk plakası 35 BCR 94 idi. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 19 Kasım 2011 Yazar Paylaş 19 Kasım 2011 (düzenlendi) Arada bir nostalji yapmak lazım. Sağlık olsun. ------------------ İstanbul Pendikte Lada servisi olan bir arkadaşım var. Aynı zamanda chip tuning işlemleri de yapıyor. Aşağıda gördüğünüz beyin bizim araçların beyni. Yazılım değişikliği ile araç 10 hp 20 nm tork kazanıyor. Maliyet 600 lira. Ne dersiniz? 19 Kasım 2011 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 25 Kasım 2011 Yazar Paylaş 25 Kasım 2011 (düzenlendi) Bu videolarda egzos sesi neden düzgün çıkmaz ki.. 25 Kasım 2011 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 25 Kasım 2011 Yazar Paylaş 25 Kasım 2011 Normalde ses daha tok. Videoda tofaş sesine benzemiş. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 8 Aralık 2011 Yazar Paylaş 8 Aralık 2011 İstanbul yolları taşlı. Hey Maşallah be. Akıyo mübarek. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 10 Aralık 2011 Yazar Paylaş 10 Aralık 2011 (düzenlendi) Yeni Lada'lar Tr'ye girmeyi bekliyormuş. 10 Aralık 2011 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Eren 10 Aralık 2011 Paylaş 10 Aralık 2011 Buyursunlar, gelsinler. Yenisinden almayı düşünür müsün Hüseyin Hocam? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 10 Aralık 2011 Yazar Paylaş 10 Aralık 2011 Tırdaki station beyaz Lada Priora çok hoşuma gidiyor. Güzel kampanya yaparlarsa vega'yı peşinata saymak isterim. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 10 Aralık 2011 Yazar Paylaş 10 Aralık 2011 Bunlar full, herşey var. Veganın makyajlanmış hali zaten. Model ismini değiştirmişler. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 İyi de bu nasıl resmi internet sitesi arkadaş http://www.lada.com.tr/default.aspx galericilerden birine evde yapıver falan mı demişler? Yorum bağlantısı
Ali Eren 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 Tırdaki station beyaz Lada Priora çok hoşuma gidiyor. Güzel kampanya yaparlarsa vega'yı peşinata saymak isterim. Güzel görnüyor Hüseyin Hocam. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 Maşallah Hüseyin hocam daha nice uzun yıllar kullanırsın.Birde özelden şu Pendik'teki ustanın adını adresini tel'.ini verebilirmisin Ladası olan bir arkadaş var ona yönlendireyim. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 maşallah hüseyin hocam... yalova da fatih ordusu kurdun vallahi... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 11 Aralık 2011 Yazar Paylaş 11 Aralık 2011 Maşallah Hüseyin hocam daha nice uzun yıllar kullanırsın.Birde özelden şu Pendik'teki ustanın adını adresini tel'.ini verebilirmisin Ladası olan bir arkadaş var ona yönlendireyim. Ö.m'yi gönderdim Adnan moderatör'üm.. maşallah hüseyin hocam... yalova da fatih ordusu kurdun vallahi... Az kaldı abi, feth'e başlayacağız. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 20 Aralık 2011 Yazar Paylaş 20 Aralık 2011 4 aralık klip çekiminin yapıldığı günden güzel bir kare. Ben ve değerli rus'çuğum.. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 27 Aralık 2011 Yazar Paylaş 27 Aralık 2011 Geçtiğimiz pazar 25 aralık'taki buluşmaya gitmek için sabah 10 sularında evden çıktım. Buradan topçulara gideceğim orada arabayı bırakıp karşı tarafa eskihisara geçeceğim. Oradan da sağolsun Servet abi beni alacaktı. Buraya kadar herşey normal, evden çıktım üstümü değiştirince ceptekilere aktarmamışım cepte metelik yok. Yolumun üstünde bir arkadaşa uğradım dedim camdan bana para at. Sağolsun harçlığımı aldım yola koyuldum ama, ben dakik adamım, Servet abi ile randevulaştık dediğim saatte orada olmalıyım. gelgelelim para işine bulaşınca vakit geçti. Yola çıktım dedim hay Allah bismillah. 1-2-3-4-5 derken soldan soldan asıldım. Buraya yazamıyorum ama bildiğin sonlara yaklaştım aman o da ne Sağ taraftaa ne göreyim RADAR. kim koymuş bunu buraya hiç orada olmazdı. Ne yapalım freni kökledik ama otoban hız sınırı düzeyine anca düşebildik. Radar falan o an umrunda değil, umurumda olan şey, aracın ruhsatı yok, yani kayboldu bende bulurum elbet diye acele edip çıkarmadım. neyse radarı geçer geçmez çektim sağa. baktım ileri de polsi amca bana bakıyor. geeel gel, gel de göstereyim (makbuzu) der gibi. Ama ben ileri gidermiyim. Arabayı orada bırakmaya niyetim yok. taktım geri vitese dooğru radarın yanına.dedim amirim ben radara yakalandım mı? Hocam dedi, normalde söylemek yasak ama madem buraya kadar gelmişin söyliyim, yok dedi şu ana kadar ihlal yok dedi. Dedim tamamdır, ama yinede diğer ekibin önünden geçmek istemiyorum. Sonra oradan bir arkadaş geldi dedi ne oldu, dedim aracın ruhsatı yok ileri de ekip var. Arkadan bir yol gösterdi, tarla bağ bahçe arasından tın tın geçtik. Araba umrumda değil. Önemli olan randevuma geç kalmiyim. 5 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 27 Aralık 2011 Yazar Paylaş 27 Aralık 2011 Gülme komşuna gelir başına. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts