İçeriğe Yönlendir

Yalova'Nın Öbür Fatihi. ( Lada Vega )

Hüseyin Matur

Recommended Posts

Çağlar Bayur

boya yoktur, ışık yansıması , olsa olsa ön şase yerinden kaydığı için, çamurluğun dürüş açısı değişmiştir, saalam bir frenle yerine de gelir bu şase, bişeyciği kalmaz :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Hafta içi fena egzos yapılacak siz öyle diyin bakalım. :):jedi:

boya yoktur, ışık yansıması , olsa olsa ön şase yerinden kaydığı için, çamurluğun dürüş açısı değişmiştir, saalam bir frenle yerine de gelir bu şase, bişeyciği kalmaz :D

Ne Lada'ymış arkadaş ya... :D

Gün yüzüne çıkmayan fotolar..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Hoca'nın yaptığı ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır tabi. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Şahin Topaloğlu

İyide hocam arabaları parkettiğin zemin nasıl bir zemindir öyle...

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Sorma abi. Araba koyacak yer yok. Orada eski bir bina vardı, kepçe çağırdım parasını verdim binayı yerle bir ettirdim şimdi böyle bir park yerimiz oldu naparsın. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çakıl döktür oraya.. güzel olur..

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Orada eski bir bina vardı, kepçe çağırdım parasını verdim binayı yerle bir ettirdim şimdi böyle bir park yerimiz oldu naparsın. :)

Para çuvalla olunca...

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Çakıl döktür oraya.. güzel olur..

Girişimlerim, belediyeye baskılarım sürüyor. Milletvekiline kadar görüştüm kısmetse asfalt olacak.

Para çuvalla olunca...

Tek benden çıkarmı, arabası olan herkesten aldım parasını. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Bugün çektim, buraya ekliyimde yazın bakıp vay beee deriz. :)

t7zit.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Bebeğin tedavisi için bu akşam üstü nişantaşına geleceğiz. Arabaların hepsi dolu, kaldık ladaya, ruhsatsız arabayla yola çıkacağız napalım. Kimseye araba vermediğim için kimseden de isteyemiyoruz şimdi. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya

Evet çok kkötü bi durum bu. Bende sendenim kimseye arabayı vermediğim için isteyemiyorum yanlız herkesin işini kendim hallettiğim için araba vermeselerde işlerimi çözerler sağolsunar =) Bur arada geçmiş olsun hoca. Allah şifa versin.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Hocam geçmiş olsun. İnşallah bir aksilik çıkmadan gider gelirsiniz.

İnşallah. Sağol Mert Allah razı olsun..

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Bugün çektim, buraya ekliyimde yazın bakıp vay beee deriz. :)

Fotoğraf makinesine uv filtre al. Kardan yansıyanlar sensörünü yiyecek :D

Bebeğin tedavisi için bu akşam üstü nişantaşına geleceğiz. Arabaların hepsi dolu, kaldık ladaya, ruhsatsız arabayla yola çıkacağız napalım. Kimseye araba vermediğim için kimseden de isteyemiyoruz şimdi. :)

Geçmiş olsun abi.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Fotoğraf makinesine uv filtre al. Kardan yansıyanlar sensörünü yiyecek :D

Geçmiş olsun abi.

Çok sağol Mert Allah razı olsun.

Fotoyu e71 ile çektim varsın yesin bea. :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Saat 00:00 gibi İstanbul'dan döndüm. Dönüşte köprüden geçerken kgs'de kart limit yetersiz dedi, halbuki içinde 5 tl var biliyorum, naparsın baktım aynadan arkamda ticari var, indim aldım elindeki kartı okuttum geri verdim bastım gittim. Sonra 2 dk. sonra baktım arkamdan ticari sellektör yapıyor, ne oluyor dememe fırsat kalmadan aklıma taksicinin kartı geldi, tamam dedim adam parasını istiyor. İndim verdim 5 lira. Dayı şişmanca bişey, uzatmış kolunu dışarı ayen böyle ''parayı vermeden gidiyorsun yaaaaw'' dedim dayı kusuruma bakma tekrarda teşekkürler..

Ne bileyim ben adamın gişeden geçer geçmez parasını isteyeceğini kardeşim. Ben herkesi kendim gibi hayırsever, cömert, mütevazi vb. sanıyorum. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Umeyr Sadık Turan

abi sakın arkaya 2 kişiden fazla insanı bindirme :biggrin:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
(düzenlendi)

Feyk bu feyk.. :D

Olay budur. :p

Ne feyk'i yahu. Ağız tadıyla bir aracı apıştırmıyorsunuz. :p

abi sakın arkaya 2 kişiden fazla insanı bindirme :biggrin:

Ne, kim demiş. Yok öyle bişey.. :)

tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Umeyr Sadık Turan

abi şaka maka fena da durmuyor kerata aslında lastıkleri de enine bir boy büyülteceksin süper bi yol tutuşu kel keyfim gel tadından yenmez artık :biggrin:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Haziran 2011'de ruhsatımı kaybetmiştim. O gün bugündür paracıklarıma kıyıp çıkartmadım. Biliyordum bir yerden çıkacak-çıkmalı. :)

Bugün bir telefon, benm ruhsat arkadaşın arabasının torpidosundaymış. :kutlama:

Muayene temmuzda bitmişti, şimdi ilk işim muayneye gidip ardından, arabayı İstanbul'daki tap sipid'e katılabilecek ayara gelmesi için ufak bir egzos modifiyesi. (zaten o ayarda da :p )

İnsignia'ya kafa tutsammı. :vandal::vava:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...