Çağlar Bayur 31 Aralık 2011 Paylaş 31 Aralık 2011 boya yoktur, ışık yansıması , olsa olsa ön şase yerinden kaydığı için, çamurluğun dürüş açısı değişmiştir, saalam bir frenle yerine de gelir bu şase, bişeyciği kalmaz Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 31 Aralık 2011 Yazar Paylaş 31 Aralık 2011 Hafta içi fena egzos yapılacak siz öyle diyin bakalım. boya yoktur, ışık yansıması , olsa olsa ön şase yerinden kaydığı için, çamurluğun dürüş açısı değişmiştir, saalam bir frenle yerine de gelir bu şase, bişeyciği kalmaz Ne Lada'ymış arkadaş ya... Gün yüzüne çıkmayan fotolar.. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 1 Ocak 2012 Yazar Paylaş 1 Ocak 2012 Hoca'nın yaptığı ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır tabi. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 14 Ocak 2012 Yazar Paylaş 14 Ocak 2012 Karlar düşer. Düşer düşer ağlarım. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 14 Ocak 2012 Paylaş 14 Ocak 2012 İyide hocam arabaları parkettiğin zemin nasıl bir zemindir öyle... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 14 Ocak 2012 Yazar Paylaş 14 Ocak 2012 Sorma abi. Araba koyacak yer yok. Orada eski bir bina vardı, kepçe çağırdım parasını verdim binayı yerle bir ettirdim şimdi böyle bir park yerimiz oldu naparsın. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Ocak 2012 Paylaş 14 Ocak 2012 Orada eski bir bina vardı, kepçe çağırdım parasını verdim binayı yerle bir ettirdim şimdi böyle bir park yerimiz oldu naparsın. Para çuvalla olunca... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 14 Ocak 2012 Yazar Paylaş 14 Ocak 2012 Çakıl döktür oraya.. güzel olur.. Girişimlerim, belediyeye baskılarım sürüyor. Milletvekiline kadar görüştüm kısmetse asfalt olacak. Para çuvalla olunca... Tek benden çıkarmı, arabası olan herkesten aldım parasını. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 17 Ocak 2012 Yazar Paylaş 17 Ocak 2012 Bugün çektim, buraya ekliyimde yazın bakıp vay beee deriz. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 25 Ocak 2012 Yazar Paylaş 25 Ocak 2012 Bebeğin tedavisi için bu akşam üstü nişantaşına geleceğiz. Arabaların hepsi dolu, kaldık ladaya, ruhsatsız arabayla yola çıkacağız napalım. Kimseye araba vermediğim için kimseden de isteyemiyoruz şimdi. 1 Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 25 Ocak 2012 Paylaş 25 Ocak 2012 Evet çok kkötü bi durum bu. Bende sendenim kimseye arabayı vermediğim için isteyemiyorum yanlız herkesin işini kendim hallettiğim için araba vermeselerde işlerimi çözerler sağolsunar =) Bur arada geçmiş olsun hoca. Allah şifa versin. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 25 Ocak 2012 Yazar Paylaş 25 Ocak 2012 Hocam geçmiş olsun. İnşallah bir aksilik çıkmadan gider gelirsiniz. İnşallah. Sağol Mert Allah razı olsun.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Ocak 2012 Paylaş 25 Ocak 2012 Bugün çektim, buraya ekliyimde yazın bakıp vay beee deriz. Fotoğraf makinesine uv filtre al. Kardan yansıyanlar sensörünü yiyecek Bebeğin tedavisi için bu akşam üstü nişantaşına geleceğiz. Arabaların hepsi dolu, kaldık ladaya, ruhsatsız arabayla yola çıkacağız napalım. Kimseye araba vermediğim için kimseden de isteyemiyoruz şimdi. Geçmiş olsun abi. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 25 Ocak 2012 Yazar Paylaş 25 Ocak 2012 Fotoğraf makinesine uv filtre al. Kardan yansıyanlar sensörünü yiyecek Geçmiş olsun abi. Çok sağol Mert Allah razı olsun. Fotoyu e71 ile çektim varsın yesin bea. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 26 Ocak 2012 Yazar Paylaş 26 Ocak 2012 Saat 00:00 gibi İstanbul'dan döndüm. Dönüşte köprüden geçerken kgs'de kart limit yetersiz dedi, halbuki içinde 5 tl var biliyorum, naparsın baktım aynadan arkamda ticari var, indim aldım elindeki kartı okuttum geri verdim bastım gittim. Sonra 2 dk. sonra baktım arkamdan ticari sellektör yapıyor, ne oluyor dememe fırsat kalmadan aklıma taksicinin kartı geldi, tamam dedim adam parasını istiyor. İndim verdim 5 lira. Dayı şişmanca bişey, uzatmış kolunu dışarı ayen böyle ''parayı vermeden gidiyorsun yaaaaw'' dedim dayı kusuruma bakma tekrarda teşekkürler.. Ne bileyim ben adamın gişeden geçer geçmez parasını isteyeceğini kardeşim. Ben herkesi kendim gibi hayırsever, cömert, mütevazi vb. sanıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 30 Ocak 2012 Yazar Paylaş 30 Ocak 2012 Arabayı iyice bastım. Nasıl olmuş; 1 Yorum bağlantısı
Umeyr Sadık Turan 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 abi sakın arkaya 2 kişiden fazla insanı bindirme Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 31 Ocak 2012 Yazar Paylaş 31 Ocak 2012 (düzenlendi) Feyk bu feyk.. Olay budur. Ne feyk'i yahu. Ağız tadıyla bir aracı apıştırmıyorsunuz. abi sakın arkaya 2 kişiden fazla insanı bindirme Ne, kim demiş. Yok öyle bişey.. 31 Ocak 2012 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Umeyr Sadık Turan 1 Şubat 2012 Paylaş 1 Şubat 2012 abi şaka maka fena da durmuyor kerata aslında lastıkleri de enine bir boy büyülteceksin süper bi yol tutuşu kel keyfim gel tadından yenmez artık Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 1 Şubat 2012 Yazar Paylaş 1 Şubat 2012 Arkayı bu hale sokmak kolay fakat önler imkansız gibi.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 9 Şubat 2012 Yazar Paylaş 9 Şubat 2012 Haziran 2011'de ruhsatımı kaybetmiştim. O gün bugündür paracıklarıma kıyıp çıkartmadım. Biliyordum bir yerden çıkacak-çıkmalı. Bugün bir telefon, benm ruhsat arkadaşın arabasının torpidosundaymış. Muayene temmuzda bitmişti, şimdi ilk işim muayneye gidip ardından, arabayı İstanbul'daki tap sipid'e katılabilecek ayara gelmesi için ufak bir egzos modifiyesi. (zaten o ayarda da ) İnsignia'ya kafa tutsammı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts