Mustafa Mermertas 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 (düzenlendi) 4 Sene kadar kullandigim Explorerimdan ayrildim :)citayi biraz yükselteyim dedim kendime..araci bi sirket bulup Ebay .com dan aldigim arabami kismetse araligin ilk haftasi Limana ulasmasi bekleniyor..suan atlantige acilmis durumda oldugunu ögrendim.. 12 Kasım 2011 tarihinde Mustafa Mermertas tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Mermertas 12 Kasım 2011 Yazar Paylaş 12 Kasım 2011 "zor" kelime degil Ersen kardes...hesapta olmayan aksakliklar meydana geldi..1 kac hafta da onlar sürünce ....araci ödedik..satici (galeri) arabayi 1 hafta sonra teslim etti,ruhsatini da 1 hafta daha sonrasi ..anla artik Yorum bağlantısı
Mustafa Mermertas 12 Kasım 2011 Yazar Paylaş 12 Kasım 2011 sagolun arkadaslar....valla cok kafa patlattim,buradaki(almanya)satis fiyatlariyla karsilastirip ince hesap ederek ;giristigim isin rizikosunuda göze aldiktan sonra kendimi olayin icinde buldum..sunu da yazmadan edemicem; amerikali araba galerileri veya saticilari en azindan buradakiler gibi degiller(bizzat yasadik)..adamlara parayi gönderdikten sonraki umursamaz tavirlari,beni biran farkli yönlere götürmedi degil ;ancak araci(importör) sirketin elemanlariyla hergün yazisma + telefon baskisiyla ruhsati ve araci 1-2 hafta gibi bi gecikmeyle teslim ettiler...Bu olay USA da sözde normal bi durummus...(2.el piyasasi icin )orada araclarin cogu leasing ve krediyle alindigindan, satis islemlerinde ki (kasitli)bekletmeler paranin geri cekilme durumuna karsi alinan bi önlemmis .En azindan bana söylenen bu.. Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 Hayırlı olsun , Allah keyfini sürmek nasip etsin inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 Ebay'den araba alanı da gördük.. Hayırlı olsun.. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 Hayırlı olsun ilkleri yaşamaya devam forumda 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Mermertas 12 Kasım 2011 Yazar Paylaş 12 Kasım 2011 Ebay'den araba alanı da gördük.. Hayırlı olsun.. Memet agam; hep istemisimdir böyle ucuk bisey yapmayi..kismet bu zamanaymis..Hayirlisiyla gelsin bakam :)club stickerli fotolari da koyucam foruma insallah Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 Hayırlı uğurlu olsun. çok güzel araç. :nazar: :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Halis Parlak 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 Hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 Hayırlı olsun. Ne kadara mal olacak? 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Akdemir 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 Hayırlı olsun.Ne ebaymış be.yok yok. 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 Ayıp ayıp, olan var olmayan var hırrrrrrrrrrrrr 1 Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 Hayırlı olsun.Gerçekten çok güzel bir araç. :nazar: Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 Hayırlı olsun. Geldiğinde detaylı tanıtımını bekleriz. Patlıcan renkli tenekelere inat olur konu Ayıp ayıp, olan var olmayan var hırrrrrrrrrrrrr Nazar etme n'olur, çalış, senin de olur Yorum bağlantısı
Onur Demir 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Yanlış anlamadıysam Mustafa Bey Almanya'da. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 ebay/gemi cargo/liman teslim..... Türk için rüyada görsek, kabus sanır uyanırız. 15 yıldır Amerika da yaşayan arkadaşım, evinin eşyalarını komple getirtti, İstanbul daki evine yerleştirtti, daha çookkk çalışıp, bilinçli tüketici olarak bastırmamız lazım, biz hala, Tüvturk un hafif kusur istatistiğine mahkum edilmişiz... 2 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 e baydan ilk kez bu derece bir alışverişe tanık oluyorum.. şimdiden hayırlı olsun.. aracın fiyatı ne kadar acaba?? birde aracın motor özellikleri nedir?? 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 Vay vay vay.Böyle oluyormu yav.Şimdi araç Türkiye'ye mi geliyor anlamadım eğer öyleyse nasıl bir prosedür işliyor acaba.Astarı yüzünü geçiyormu merak ettim 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Mermertas 12 Kasım 2011 Yazar Paylaş 12 Kasım 2011 (düzenlendi) 4 Sene kadar kullandigim Explorerimdan ayrildim :)citayi biraz yükselteyim dedim kendime..araci bi sirket bulup Ebay .com dan aldigim arabami kismetse araligin ilk haftasi Limana ulasmasi bekleniyor..suan atlantige acilmis durumda oldugunu ögrendim.. [ Bunlarda diger bikac resim.. 12 Kasım 2011 tarihinde Mustafa Mermertas tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Mermertas 12 Kasım 2011 Yazar Paylaş 12 Kasım 2011 Arac ebayde yaklasik 24 bin $ dolara alindi=18600€; bu fiyata Almanya ya transport,gümrük ,vergiler ,ruhsat ve TüV masraflarida eklendiginde toplam fiyat 27bin€ gibi bi fiyat cikiyor ...kaldiki ayni yastaki araci burada 32 binden asagiya bulmak zor...geldiginde ilk is LPG (Vialle LPI) taktirmak olacak...Bu ayri bi tartisma ortami yaratabilir belki ama LPG li amerikan kullanmak kadar zevkli bisey yok diyebilirim arkadaslar Yorum bağlantısı
Mehmet Solak 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 hayırlı olsun....güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 (düzenlendi) Buna plaka vesaire ithalat nasıl oluyor ki? ebay/gemi cargo/liman teslim..... Türk için rüyada görsek, kabus sanır uyanırız. 15 yıldır Amerika da yaşayan arkadaşım, evinin eşyalarını komple getirtti, İstanbul daki evine yerleştirtti, daha çookkk çalışıp, bilinçli tüketici olarak bastırmamız lazım, biz hala, Tüvturk un hafif kusur istatistiğine mahkum edilmişiz... "Naklihane" işini ben de yaptım ev eşyaları için. Ancak araba getirmek cazip değildi. Cherokee felan getirebiliyordum ama kendim binmeyecek olunca bir anlamı yoktu. Geldim sıfır vw almıştım. oradaki fiyatından çok yukarda sayılmazdı. ben 20 bin dolara almıştım orada ise 18 felandı. Alınmış alınmıştır ama ben navigatör'ün kullanımını hiç sevmedim kamyon hissi çok oluyor. Gerçi alınmış alınmıştır. Bir de aklıma "kaddafi" geliyor böyle araçları görünce. Benim böyle bir olanağım olsa wrangler rubicon felan getirirdim bari. Yahut mustang vesaire. 12 Kasım 2011 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts