İçeriğe Yönlendir

Yeni Arabam (Lincoln Navigator)

Mustafa Mermertas

Recommended Posts

Mustafa Mermertas
(düzenlendi)

4 Sene kadar kullandigim Explorerimdan ayrildim :)citayi biraz yükselteyim dedim kendime..araci bi sirket bulup Ebay .com dan aldigim arabami kismetse araligin ilk haftasi Limana ulasmasi bekleniyor..suan atlantige acilmis durumda oldugunu ögrendim..

0F3Qm.jpg

tarihinde Mustafa Mermertas tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Mermertas

"zor" kelime degil Ersen kardes...hesapta olmayan aksakliklar meydana geldi..1 kac hafta da onlar sürünce ....araci ödedik..satici (galeri) arabayi 1 hafta sonra teslim etti,ruhsatini da 1 hafta daha sonrasi ..anla artik :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Mermertas

sagolun arkadaslar....valla cok kafa patlattim,buradaki(almanya)satis fiyatlariyla karsilastirip ince hesap ederek ;giristigim isin rizikosunuda göze aldiktan sonra kendimi olayin icinde buldum..sunu da yazmadan edemicem; amerikali araba galerileri veya saticilari en azindan buradakiler gibi degiller(bizzat yasadik)..adamlara parayi gönderdikten sonraki umursamaz tavirlari,beni biran farkli yönlere götürmedi degil ;ancak araci(importör) sirketin elemanlariyla hergün yazisma + telefon baskisiyla ruhsati ve araci 1-2 hafta gibi bi gecikmeyle teslim ettiler...Bu olay USA da sözde normal bi durummus...(2.el piyasasi icin )orada araclarin cogu leasing ve krediyle alindigindan, satis islemlerinde ki (kasitli)bekletmeler paranin geri cekilme durumuna karsi alinan bi önlemmis .En azindan bana söylenen bu..

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

Hayırlı olsun ilkleri yaşamaya devam forumda :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Mermertas

Ebay'den araba alanı da gördük.. :)

Hayırlı olsun..

Memet agam; hep istemisimdir böyle ucuk bisey yapmayi..kismet bu zamanaymis..Hayirlisiyla gelsin bakam :)club stickerli fotolari da koyucam foruma insallah

Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Hayırlı uğurlu olsun. çok güzel araç. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hayırlı olsun. Geldiğinde detaylı tanıtımını bekleriz.

Patlıcan renkli tenekelere inat olur konu :)

Ayıp ayıp, olan var olmayan var hırrrrrrrrrrrrr :kafa2:

Nazar etme n'olur, çalış, senin de olur :p

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Yanlış anlamadıysam Mustafa Bey Almanya'da.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ebay/gemi cargo/liman teslim..... Türk için rüyada görsek, kabus sanır uyanırız. 15 yıldır Amerika da yaşayan arkadaşım, evinin eşyalarını komple getirtti, İstanbul daki evine yerleştirtti, daha çookkk çalışıp, bilinçli tüketici olarak bastırmamız lazım, biz hala, Tüvturk un hafif kusur istatistiğine mahkum edilmişiz...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

e baydan ilk kez bu derece bir alışverişe tanık oluyorum.. şimdiden hayırlı olsun.. :nazar:

aracın fiyatı ne kadar acaba?? birde aracın motor özellikleri nedir??

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Vay vay vay.Böyle oluyormu yav.Şimdi araç Türkiye'ye mi geliyor anlamadım eğer öyleyse nasıl bir prosedür işliyor acaba.Astarı yüzünü geçiyormu merak ettim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Mermertas
(düzenlendi)

4 Sene kadar kullandigim Explorerimdan ayrildim :)citayi biraz yükselteyim dedim kendime..araci bi sirket bulup Ebay .com dan aldigim arabami kismetse araligin ilk haftasi Limana ulasmasi bekleniyor..suan atlantige acilmis durumda oldugunu ögrendim..

[0F3Qm.jpg

8738355uwc.jpg

8738361eaq.jpg

8738265luy.jpg

Bunlarda diger bikac resim..

tarihinde Mustafa Mermertas tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Mermertas

Arac ebayde yaklasik 24 bin $ dolara alindi=18600€; bu fiyata Almanya ya transport,gümrük ,vergiler ,ruhsat ve TüV masraflarida eklendiginde toplam fiyat 27bin€ gibi bi fiyat cikiyor ...kaldiki ayni yastaki araci burada 32 binden asagiya bulmak zor...geldiginde ilk is LPG (Vialle LPI) taktirmak olacak...Bu ayri bi tartisma ortami yaratabilir belki ama LPG li amerikan kullanmak kadar zevkli bisey yok diyebilirim arkadaslar :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Buna plaka vesaire ithalat nasıl oluyor ki?

ebay/gemi cargo/liman teslim..... Türk için rüyada görsek, kabus sanır uyanırız. 15 yıldır Amerika da yaşayan arkadaşım, evinin eşyalarını komple getirtti, İstanbul daki evine yerleştirtti, daha çookkk çalışıp, bilinçli tüketici olarak bastırmamız lazım, biz hala, Tüvturk un hafif kusur istatistiğine mahkum edilmişiz...

"Naklihane" işini ben de yaptım ev eşyaları için. Ancak araba getirmek cazip değildi. Cherokee felan getirebiliyordum ama kendim binmeyecek olunca bir anlamı yoktu. Geldim sıfır vw almıştım. oradaki fiyatından çok yukarda sayılmazdı. ben 20 bin dolara almıştım orada ise 18 felandı.

Alınmış alınmıştır ama ben navigatör'ün kullanımını hiç sevmedim kamyon hissi çok oluyor. Gerçi alınmış alınmıştır. Bir de aklıma "kaddafi" geliyor böyle araçları görünce. Benim böyle bir olanağım olsa wrangler rubicon felan getirirdim bari. Yahut mustang vesaire.

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...