Cemalettin Asır 18 Kasım 2011 Paylaş 18 Kasım 2011 Sevgili forum üyeleri f1 2004 ghia aracıma daha önceden taktırmış oldugum jbl componentler altına yapılan kasnakların kalın olmasından dolayı kapı panziotları tarafından ezilerek körükleri yırtılmış (ilk kasnak olayında bir yeniliğe gideceğim ama ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum) o yuzden kendime yeni componentler alacağım ve nette dolaşırken morel tempo 6 serisini almaya karar verdim yalnız bir sitede bir çiftinin sıfırına 300 tl yazıyor, sahibinden satış sitesinde ise daha önce aracında kullanmış ve aracını sattığı için boşa çıkan 2 çift morel tempo6 yı 300 e verecek beni düşündüren ikinci elimi yoksa sıfırını mı almalıyım yorumlarınızı bekliyorum Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 18 Kasım 2011 Paylaş 18 Kasım 2011 Satıcının profiline bakınız aldığı yorumlara dikkat ediniz... Yorum bağlantısı
Cemalettin Asır 18 Kasım 2011 Yazar Paylaş 18 Kasım 2011 2. eli satan satıcının ilk ürünü diğer sıfır satan firmanın ise olumlu tamirde görmemiş ama acaba kullanımdan dolayı körükler falan yıpranmış mıdır diye endişeliyim aslında bende 2. eli uygun olarak düşünüyorum ama yorumlarda etkili olacak kararımda Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 18 Kasım 2011 Paylaş 18 Kasım 2011 morelin körüğünü bozmak için berbat düzeyde bir ayar yapmak gerekir ki en acemi teypçiler bile beceremez bunu herhalde Yorum bağlantısı
Cemalettin Asır 18 Kasım 2011 Yazar Paylaş 18 Kasım 2011 2. el olanını alayım o zaman. peki bu kasnak olayının başka bir yolu yöntemi varmı acaba kalın mdf den kesilmişti benim kapıdakiler.Yenisini laminant parkeden kessem 5 mm kalınlığında acaba yine aynı olay basıma gelirmi panziotda da körüklere basan yerler simsiyah olmuş oralarda da bir inceltme yapsam mı acaba Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 18 Kasım 2011 Paylaş 18 Kasım 2011 En incesinden ne varsa olabilir. Plastik kasnaklar bile var, teypçilerde bulunuyor. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 18 Kasım 2011 Paylaş 18 Kasım 2011 aslında bi marangoza gitsenız elinizdeki kasnakları inceltir sorun olmaz ikinci el bazen daha mantıklı gorup aldıgın surece Yorum bağlantısı
Recommended Posts