Hasan Tahsin Şipit 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Bu renk fiestam vardı. Tam cilalık renk. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 (düzenlendi) Bu renk fiestam vardı. Tam cilalık renk. Biliyorum abi şuanki fiesta konusun başında vardı resmi. Ama araba dediğin beyaz olmalı bence. İnşallah farlar tekrar matlaşmaz. İnşallah Çağlar Abi. Matlaşırsa 2. kez olmuyor galiba bu . 24 Temmuz 2012 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Biliyorum abi şuanki fiesta konusun başında vardı resmi. Ama araba dediğin beyaz olmalı bence. İnşallah Çağlar Abi. Matlaşırsa 2. kez olmuyor galiba bu . 3. sefer yapıldı benim haziranda Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 30 Temmuz 2012 Paylaş 30 Temmuz 2012 Maşallah İzinden gelmeye çalışıyoruz abi. Teşekkürler maşallah :nazar: Teşekkürler MAşallah Cemale Teşekkürler 3. sefer yapıldı benim haziranda O zaman yaptırır yaptırır bineriz abi. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Temmuz 2012 Paylaş 31 Temmuz 2012 O zaman yaptırır yaptırır bineriz abi. Aydınlatma performansı bozuluyor ama zamanla Mert Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 31 Temmuz 2012 Paylaş 31 Temmuz 2012 Satarız o zamana kadar belki abi. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 5 Ekim 2012 Paylaş 5 Ekim 2012 Bu arada Yıldırım otoda Egr temizliğimizi yaptırdık. Gerçekten çok farkediyormuş. Arabanın çekişi acayip değişti. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ekim 2012 Paylaş 8 Ekim 2012 Bu arada Yıldırım otoda Egr temizliğimizi yaptırdık. Gerçekten çok farkediyormuş. Arabanın çekişi acayip değişti. Mert bu konuya detaylandırman lazım, İşlem ne kadar sürdü, değişen parça oldu mu, olduysa ne kadar tuttu, işçilik ne kadar ödendi, Temizlik sırasında sen orada mıydın? ğerçekten çok kirlenmişmiydi?.çekiş değişti'den kasıt nedir? EGR iptali yapıldı mı? Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ekim 2012 Paylaş 8 Ekim 2012 Enginmi yaptı ? Bu arada Yıldırım otoda Egr temizliğimizi yaptırdık. Gerçekten çok farkediyormuş. Arabanın çekişi acayip değişti. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ekim 2012 Paylaş 8 Ekim 2012 Enginmi yaptı ? Hakan Engin ustayla tanışıyor musun? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 8 Ekim 2012 Paylaş 8 Ekim 2012 Evet Engin usta yaptı Mert bu konuya detaylandırman lazım, İşlem ne kadar sürdü, değişen parça oldu mu, olduysa ne kadar tuttu, işçilik ne kadar ödendi, Temizlik sırasında sen orada mıydın? ğerçekten çok kirlenmişmiydi?.çekiş değişti'den kasıt nedir? EGR iptali yapıldı mı? Valla abi ben o gün yoktum işlem yapılırken aksam babama sorarım. İptal yapılmadı. Arabanın sesi değişti çekis olarak daha fazla koltuğa yapistiriyor . Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ekim 2012 Paylaş 8 Ekim 2012 Hakan Engin ustayla tanışıyor musun? Tanırım abi. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ekim 2012 Paylaş 8 Ekim 2012 Evet Engin usta yaptı Valla abi ben o gün yoktum işlem yapılırken aksam babama sorarım. İptal yapılmadı. Arabanın sesi değişti çekis olarak daha fazla koltuğa yapistiriyor . Mert mesajımdaki soruları tek tek babana sorup cevapları burada paylaşırsan sevinirim. Bu iş başta ben olmak üsere bir çok forum üyesinin takip ettiği bir durum. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 12 Kasım 2012 Paylaş 12 Kasım 2012 Mert mesajımdaki soruları tek tek babana sorup cevapları burada paylaşırsan sevinirim. Bu iş başta ben olmak üsere bir çok forum üyesinin takip ettiği bir durum. Abi çok çok geç olsada cevapları yazayım, 1 saat sürmüş işçilik dahil 75 tl tutmuş. Değişen parça olmamış . Çok kirlenmiş neredeyse bozulacakmış. İptal yapılmadı. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 Sony teybin ekranı gündüz hiç görünmüyor yahu ne yapsam söküp temizlesem elimde kalır mı acaba ? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 Maşallah taş gibi duruyor,renk harika... Teşekkürler Abi, renktaşız. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 Teşekkürler Abi, renktaşız. Fırtına gri gibisi yok... Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 Aynen öyle ne çok koyu ne de çok açık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts