Guest Mert Boran 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Maşallah... Teşekkürler Abi. Daha iyisi sizilerin olsun inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 C-Max bugün güzelce yıkandı. Göğüs cilası sürüldü, paspaslar yıkandı. Kapı fitillerine silikon sprey sürüldü. Limonlu koku sıkıldı. Baktım farlar yine sararmış. Hay ben senin gibi... diye gittim bugün 3 adet microfiber bez, cam suyu, birde formula 1 cila aldım. Her seferinde far temizlemeye 100 tl mi verelim? Daha migrosun otoparkından çıkmadan cila ve bezlerle farlara giriştim. Sonra bi baktım babamla bütün arabayı cilalamışız. Ford logoları,krom ızgara felan bildiğiniz detailing oldu. Kapalı otoparkı bulunca. Cam suyunu da doldurdum. Farin onceki hali Sonra ki hali Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Sizin orda yağmur yağmıyor mu Mert Ben 20 gündür araba yıkayamıyorum burada içim içimi yiyor yağmurlar bitsin de yıkayalım diye. Eline sağlık ayrıca Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Sizin orda yağmur yağmıyor mu Mert Ben 20 gündür araba yıkayamıyorum burada içim içimi yiyor yağmurlar bitsin de yıkayalım diye. Eline sağlık ayrıca Abi teşekkür ederim. Arabayi cilaladik geldik evin onune cektik yağmur basladi. Bu sefer de üstündeki damlalarin nokta nokta kalmasini izleyip sevindik. Herseyden zevk almasini bilmeli. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Abi teşekkür ederim. Arabayi cilaladik geldik evin onune cektik yağmur basladi. Bu sefer de üstündeki damlalarin nokta nokta kalmasini izleyip sevindik. Herseyden zevk almasini bilmeli. O damlalar bazen sinir bozucu oluyor.Araç yol kenarındaysa bütün tozlar o damlalarla birlikte kuruyup daha da çok kir oluşturuyor Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 12 Mart 2014 Paylaş 12 Mart 2014 Mert arabanız cok güzel bizim arabaya böyle şeyler yapmamız imkansız. Cünkü kapida durmuyor Dursada babam uğraşma arabayla diyor Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Bugun metrogross marketten 22 tlye sadece siyah ve tonları renkler için özel cila aldım. Turtle wax. Bu kadar yıldır cila yaparım ilk defa bu kadar iyi sonuç aldım. Komşu arabayı mi boyattiniz felan dedi. Bütün çizik taş izi ne varsa hepsini dolduruyor. Bu arada cila zift gibi renk olarak yaparken eldiven öneririm. Bu arada htc one ın kamerası note 2 ye ne tokat atmış kapalı alanda 2 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Eline sağlık Mert gayet güzel olmuş. Ben de Arexons'un cila-wax karışımını kullanıyorum koyu renk arabalarda çok iyi sonuç veriyor. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Bu cilayi yapali aracın rengi koyulasti. Çok daha güzel duruyor. Eline sağlık Mert gayet güzel olmuş. Ben de Arexons'un cila-wax karışımını kullanıyorum koyu renk arabalarda çok iyi sonuç veriyor. http://i.hizliresim.com/YPM2p6.jpg[/img] Ooo bu da efsane olmuş abi. Bunu da araştıralım. Teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 17 Mayıs 2014 Paylaş 17 Mayıs 2014 (düzenlendi) Ehliyeti almamla birlikte yeni tip anahtar yaptırdım. Artık 3 anahtarı var c-max'in. Forumun anlasmali anahtarcisindan 130tlye. Hemde araç renginde denk geldi. 17 Mayıs 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 26 Mayıs 2014 Paylaş 26 Mayıs 2014 Hayırlı olsun Mert. Okula arabayla mı gidip geliyorsun artık. Bazen evet abi ama servis olunca daha rahat tabi . Güzel arabaymış la yeni gördüm Çok ayıp. Daha iyisi kadife olmayanı sana inşallah abim. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 16 Kasım 2014 Paylaş 16 Kasım 2014 Tavan,bagaj ve ayak aydinlatmalarini ledledim. Ayak aydınlatmanın yerini değiştirdim. 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 Maşallah, ehliyeti alınca hızlı gitmeye başlamışsın kazasız belasız abim. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Maşallah, ehliyeti alınca hızlı gitmeye başlamışsın kazasız belasız abim.Aynen abim öyle oldu biraz. İkonum halen GRL. Çok teşekkür ederim abim hepimize kazasız belasız surusler inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 (düzenlendi) Bagaj aydınlatmasıni begenmemistim daha güçlüsü ile değiştirdim. Bugün Plaka lambalarini da ledledim. Birde motor temizliği yaptım. Bu da genel görünüm. 18 Kasım 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Eline sağlık Mert. Teşekkürler Abim. Deli procelerim var. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Mert bagaja hangi ampül veya ledi kullandın? Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 (düzenlendi) Harika olmuşş Edit: nazari unuttuk :nazar: 18 Kasım 2014 tarihinde Ahmetcan Yiğit tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 19 Kasım 2014 Paylaş 19 Kasım 2014 Mert bagaja hangi ampül veya ledi kullandın?Abi kutularını attım ama sanırım smd led. 3 ledli acıları bizim araca uyuyordu. Harika olmuşş Edit: nazari unuttuk :nazar: Sagolasin kardeşim. 2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 19 Kasım 2014 Paylaş 19 Kasım 2014 Bugün de makyaj ışıklarını ledledim. 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 19 Kasım 2014 Paylaş 19 Kasım 2014 Bu led insanda kesin bağımlılık yapıyor başladınmı kendini durduramıyoarsun İyi günlerde kullan Mertim... Yorum bağlantısı
Recommended Posts