Guest Mert Boran 19 Kasım 2014 Paylaş 19 Kasım 2014 Bu led insanda kesin bağımlılık yapıyor başladınmı kendini durduramıyoarsun İyi günlerde kullan Mertim... Aynen abim ya led candir, teşekkür ederim. Klasik ampullere göre az ısınır az akım çeker. Böyle bir teknoloji varken neden mahrum kalalım. Son 2 led çalışmam daha olacak ama onlar için geniis zaman lazım. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 25 Şubat 2015 Paylaş 25 Şubat 2015 Artık geri görüş kameram ve ekranım da var. Toplamda malzeme ve montaj dahil 64,17 tlye geldi. Teşekkürler hepsiburada.com. Maksat satarken daha dolu gorunsun. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2015 Paylaş 25 Şubat 2015 Güle güle kullan Mert. Ekran yeri sanki farklı bir yerde olabilir miydi? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 25 Şubat 2015 Paylaş 25 Şubat 2015 Güle güle kullan Mert. Ekran yeri sanki farklı bir yerde olabilir miydi?Teşekkür ederiö abi. Kaç gündür düşünüyorum en mantıklı yer orası gibi geldi. Önerin varsa değiştirebiliriz? Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2015 Paylaş 26 Şubat 2015 Teşekkür ederiö abi. Kaç gündür düşünüyorum en mantıklı yer orası gibi geldi. Önerin varsa değiştirebiliriz? Benimde aklıma gelmediği için sordum.. Ama bende park sensörü ekranını oraya koymuştum. Müsaitlik olarak en iyi, estetik olarak vasat bir yer.. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 14 Mart 2015 Paylaş 14 Mart 2015 Bugun metrogross marketten 22 tlye sadece siyah ve tonları renkler için özel cila aldım. Turtle wax. Bu kadar yıldır cila yaparım ilk defa bu kadar iyi sonuç aldım. Komşu arabayı mi boyattiniz felan dedi. Bütün çizik taş izi ne varsa hepsini dolduruyor. Bu arada cila zift gibi renk olarak yaparken eldiven öneririm. ... Bu arada htc one ın kamerası note 2 ye ne tokat atmış kapalı alanda süper olmuş kardeş sen ne tarafta oturuyosun cila yaptığında paslaşalım çırağın olayım senin olmazmı Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 14 Mart 2015 Paylaş 14 Mart 2015 (düzenlendi) süper olmuş kardeş sen ne tarafta oturuyosun cila yaptığında paslaşalım çırağın olayım senin olmazmı Tesekkurler. Eryaman devlet mahallesi. Hafta sonlari rotus ve cila kaçamağı yapiyorum bazen. Beklerim. 14 Mart 2015 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 14 Mart 2015 Paylaş 14 Mart 2015 Tesekkurler. Eryaman devlet mahallesi. Hafta sonlari rotus ve cila kaçamağı yapiyorum bazen. Beklerim. kardeş valla memnun olurum sen beni yönlendirirsin bende senden ilham alarak kendi aracıma cila falan yaparım:) Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Bugun arka tarafa ayak aydinlatma yaptim. On ayak aydinlatmalardan hat cektim. El de 2 maket bicagi kesigi ile gunu tamamladik. Sonuc fotograflardakilerden cok daha iyi gercekte. Maliyet 13 lira. 2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 9 Nisan 2015 Paylaş 9 Nisan 2015 Eline sağlık Mert çok güzel. Teşekkür ederim Abim. Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 11 Nisan 2015 Paylaş 11 Nisan 2015 Eline sağlık maşallah ışıl ışıl olmuş... Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 11 Nisan 2015 Paylaş 11 Nisan 2015 Maşallah, ellerine sağlık Mert Eline sağlık maşallah ışıl ışıl olmuş... Teşekkür ederim Abilerim. Tatil zamanı uğraşıları bunlar. 2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 (düzenlendi) Bagaj icin alt krom çıta yaptirdim. Bence yakisti. 6 Mayıs 2015 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Koyu renk araca krom yakışıyor güle güle kullan Mertim... Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Canlı görmem lazım. Gerçekte daha güzel duruyor abi. Aslında eğimsiz model istedim ama c-max 1 için sadece bu varmış. Koyu renk araca krom yakışıyor güle güle kullan Mertim... Çok teşekkür ederim Abim. Aynen öyle, bana göre çok yerinde oldu. Bu aralar plakalara el atmayı düşünüyorum. Birkaç ay içinde oem jantta gelecek inşallah. Üstündeki jantları kışlık yapacağım 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Maşallah, daha belirgin fotoğraf isteriz Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Maşallah, daha belirgin fotoğraf isterizTabiki abim yarin cekerim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Yakışmış ama başka krom takma Mert.. Lastikler ne marka? Mişlenin yeni modeline benziyor? Yada henüz kışlıkları çıkarmadınız.. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Yakışmış ama başka krom takma Mert.. Lastikler ne marka? Mişlenin yeni modeline benziyor? Yada henüz kışlıkları çıkarmadınız.. Yok abi başka krom takınca araba starexe dönüyor hiç sevmyorum. Henüz kışlıklar çıkmadı. UltraGrip8 Abi. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Yok abi başka krom takınca araba starexe dönüyor hiç sevmyorum. Henüz kışlıklar çıkmadı. UltraGrip8 Abi. Diş desenini şuna benzettim de.. Ondan şettim. Gerçi bundan alsaydın hemen yapıştırırdın sen.. http://www.lastiksepeti.com/Michelin-CrossClimate-20555R16-94V,PR-4602.html Yorum bağlantısı
Recommended Posts