Celalettin Süğürtin 29 Şubat 2020 Paylaş 29 Şubat 2020 Yarın gidip bir de sony marka pil alıp deneyim. Belki marka bazında performans düşüklüğü oluyordur. Almış olduğum pilin ambalajı üzerindeki minik yazılarda produced date ve expiry date ibarelerini göremedim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Konu ile ilgili sonuç bildirimi yapılmamış. Uzaktan kumandası zayıf çeken arkadaş sorunu çözdü mü çözmedi mi? Çözdü ise önerilen yöntemlerle mi çözdü? Çok eskiden açılmış bir konu. Acaba hatırlayan var mı? Bu bilgiye ihtiyacim var. Teşekkürler.En fazla ne kadar uzaktan kumanda ediyor abi ? Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 En fazla ne kadar uzaktan kumanda ediyor abi ? Arabanın ön taraflarında isem 2 mt arkalarinda isem şansa kalmış . Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Evet.. sorunlu demekki. Servisin görüşünü al bence abi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Kumanda modülü yağsız kontak sprey ile temizlenip denenecek.. Muhtemelen düzelir 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Kumanda modülü yağsız kontak sprey ile temizlenip denenecek.. Muhtemelen düzelir Focus cmax da nerededir bu kumanda modülü? Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Celalettin Süğürtin yazdı: Servet Aydın yazdı: Kumanda modülü yağsız kontak sprey ile temizlenip denenecek.. Muhtemelen düzelir Focus cmax da nerededir bu kumanda modülü? Celal hocam anahtar- kumanda ici kastediliyor. 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Celal hocam anahtar- kumanda ici kastediliyor. Onu dün gittigim anahtarcı yaptı zaten. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 24 Mayıs 2020 Paylaş 24 Mayıs 2020 (düzenlendi) Cümleten ramazan bayraminiz kutlu olsun. Sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlara erişmek dilegiyle. Konuyla ilgili bir sonuç bildirimi yapmak istiyorum. Geçen hafta tavan lambası arkasına takmış olduğum araç içi kamera kablom çalışmamaya başladı. USB ucu iletken kısımları bozulduğundan ömrünü tamamlamış olsa gerek. Elimde olan başka bir kamera adaptörü takıp kameramı onunla çalıştırmaya başladım. İşlem bitiminde tavan lambasını yerine takıp arabadan ayrıldım. Biraz uzaklaşınca aracı kapatmadigimi hatırlayıp kumandanın düğmesine bastım. O da ne? O mesafeden kapılar kilitlendi. Biraz daha uzaklaştım. Yine çalışıyor. Yukarı, 7. Kata çıktım bir de balkondan denedim, yine alıyor. Biraz düşündüm. Aklıma şöyle bir şey geldi: önceki USB kablosunun üzerinde mıknatıs vardı. Sonradan taktığımda yoktu. Bu mıknatısın merkezi kilit alıcı modülünün sinyal almasını zayıflattığı kanaatine vardım. Sonuçta sebep nedir bilmiyorum ama uzaktan kumandam oldukça uzaktan bile çalışıyor artık. 🤗 Çok uzattım kusura bakmayın. Çoktan beri foruma bir şeyler yazmıyorum, telafisi olsun bari. 24 Mayıs 2020 tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi İmla 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Mayıs 2020 Paylaş 24 Mayıs 2020 Mıknatıs alıcı cihazda etki yapar. Olağan durum abi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mayıs 2020 Paylaş 24 Mayıs 2020 Dünya bile manyetik dönüyor bence 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Mayıs 2020 Paylaş 24 Mayıs 2020 Dünya bile manyetik dönüyor bence Dinamoyu bulan adamda bu mantikta bulmustur Mekanin cennet olsun Galile [emoji16] 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mayıs 2020 Paylaş 24 Mayıs 2020 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Dünya bile manyetik dönüyor bence bi o kalmıştı dursun bari, güney dekiler aşağı düşer mi o zaman? 24 Mayıs 2020 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mayıs 2020 Paylaş 24 Mayıs 2020 bi o kalmıştı dursun bari, güney dekiler aşağı düşer mi o zaman?Haritayı ters çevirirler. Düşmezler [emoji28] 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mayıs 2020 Paylaş 24 Mayıs 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Haritayı ters çevirirler. Düşmezler mantıklı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts