Zafer Ayvacı 2 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2012 Makinadan herhalde Bu öncekinin üst modeli Fuji de geliştirmiş kendini demek ki Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Fujiymiş nikonmuş salla. Hayatın tadı canonla çıkar. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 2 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2012 Fujiymiş nikonmuş salla. Hayatın tadı canonla çıkar. Canon'la Tofaş çekersek Allah çarpar adamı :p Orite falan lazım 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 2 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2012 Galiba bu sefer daha iyi oldu 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Şu farları ve sisleri hala değişmedin ya... 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 2 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2012 Farlarım iyi, sislerimden ne istiyorsun Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 takoz karlığı eksik sisleride sarı yapmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Şop mu yaptın yoksa harbiden hiç üşenmeyip arabayı geri mi çektin. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Farlarım iyi, sislerimden ne istiyorsun Farlarının yenileri var, merceklenmeli. Sislerin gayet flu olmuş, yenilenmeli 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 2 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2012 Şop mu yaptın yoksa harbiden hiç üşenmeyip arabayı geri mi çektin. Bizde çakma iş olmaz hafız Farlarının yenileri var, merceklenmeli. Sislerin gayet flu olmuş, yenilenmeli Mercek bekliyoruz işte. Sonra düşünürüz. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Bizde çakma iş olmaz hafız Yanla bee kim tutar seni. :p 3 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 2 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2012 Vu tu tu nezaman yapacak bu Nevşehir'de kısmetse manuel vutututu öğrendim Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Nevşehir'de kısmetse manuel vutututu öğrendim Kontak kapa açmı ? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 2 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2012 Sağ ayak kontrollü manuel gaz kesici var Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Zafer eline sağlık olmuş bu olmuş Farlarım iyi, sislerimden ne istiyorsun İstanbul'a geldiğinde vakit ayırsaydın (bulabilseydin) hem farın hem sislerin 10 numara olabilirdi 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 26 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2012 Yaklaşık 10 senedir Karabük'teyim. Ben böyle sıcak görmedim. Kavruluyoruz resmen. Önceki gün arkadaki Doğan SLX yazısı çift taraflı bantla yapıştırmıştım, düşmüş. Baktım bant özelliğini yitirmiş sıcaktan, çamur gibi olmuş altında Sağolsun komşum görmüş de bagaja yapıştırmış Doğan SLX'i Dün akşam da bagajı kapattım spoilerimsi şey elimde kaldı Ben onu vidalı falandır diye tahmin ediyordum ama silikon ve çift taraflı bantla yapıştırmışlar onu da. O da aynı şekilde sıcaktan resmen erimiş bağlantı yerleri. Biraz da ben sert davranınca sağ tarafı kalktı. Ben de diğer tarafı sallaya sallaya söktüm Çıkardım eve bıraktım. Bagajda izleri kaldı ama birkaç yıkamada çıkacak gibi. Zaten boya yok (orjinal ) pek sırıtmıyor Tekrar takmayı pek düşünmüyorum, biraz da böyle gezelim bakalım. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Temmuz 2012 Paylaş 26 Temmuz 2012 Bi de benim arabaya naylon diyorlar 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 26 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2012 Desene, bu araçla Adana'ya gelsen otobüsle dönmek zorunda kalırsın memlekete. Söylediklerine göre erir gider burda len bu.! Bi de benim arabaya naylon diyorlar Mesajı yazdım, gönder dedim, aklıma bu geldi ama geri vites yapmayalım dedim Yazı klavyeden bir kere çıkar Yorum bağlantısı
Emin Önal 26 Temmuz 2012 Paylaş 26 Temmuz 2012 Tekrar takmayı pek düşünmüyorum, biraz da böyle gezelim bakalım. Yakışıyor o parça, tak bence Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 26 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2012 Yakışıyor o parça, tak bence İçişleri Bakanının talimatı var şu anda hacı İkinci bir emre kadar yassah İlla söyletecen di mi... Yorum bağlantısı
Emin Önal 26 Temmuz 2012 Paylaş 26 Temmuz 2012 İçişleri Bakanının talimatı var şu anda hacı İkinci bir emre kadar yassah İlla söyletecen di mi... Şoklardayım olum evde kalabalık yapmasın diye atmaz demi yenge 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 26 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2012 Şoklardayım olum evde kalabalık yapmasın diye atmaz demi yenge Yok canım ne haddine! Haftasonu ütüler karşılığı anlaştık. 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 26 Temmuz 2012 Paylaş 26 Temmuz 2012 Sıcakta ütü huuuuuu pampaaaaaaa 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts