Misafir 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 50 öğroyu şöyle bir kenara koyda gerisini taksite bağlarsın.36 aya böldürürsün. :D Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 50 mi ? elimi sürmem o paraya Normalde olurda dışarı yapsam 1000 TL kafadan isterim Zafer tamam sakin ol, yavaşca pc'den uzaklaş, ekran koruma 5 dakikaya imdadına yetişecek.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 50 mi ? elimi sürmem o paraya Normalde olurda dışarı yapsam 1000 TL kafadan isterim Zafer tamam sakin ol, yavaşca pc'den uzaklaş, ekran koruma 5 dakikaya imdadına yetişecek.. hesapladık, tozkoparanın ruhsatı yetmiyor bu farları taşımaya? 4 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Aralık 2012 Yazar Paylaş 3 Aralık 2012 50 mi ? elimi sürmem o paraya Normalde olurda dışarı yapsam 1000 TL kafadan isterim Zafer tamam sakin ol, yavaşca pc'den uzaklaş, ekran koruma 5 dakikaya imdadına yetişecek.. Arabanın parasının 8'de 1'ine far mı olurmuş? Yok artık, ekran koruma falan kalmadı, PSU'dan dumanlar çıkıyor hesapladık, tozkoparanın ruhsatı yetmiyor bu farları taşımaya? Tozlu stoplar da olsa? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Aralık 2012 Yazar Paylaş 3 Aralık 2012 Ben Bektaş ın Servet abiye olan borç bakiyesini merak ediyorum gün aşırı dergahta senin 40 yılda bir işin düşmüş Ama yüzyılın procesi? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 farları açıkladın da, far modifiyesini nasıl açıklarsın bilemedim 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Aralık 2012 Yazar Paylaş 3 Aralık 2012 farları açıkladın da, far modifiyesini nasıl açıklarsın bilemedim Açıklama mı? Pehh.. Yaptım, oldu derim? Bu bölüm google'a açık değildi di mi emmi? Abüüüüüü, o mercekler mındar mındar. En essahı ve de öz hakikisi bende onların.! Abim Senin kamerayı da unutmuş değilim, detaylı inceleme yapacaktım fakat gel gelelim, cama tutturduğumuz zamazingonun kameraya bağlı bölümünde ufak bir deforme oldu. Halledeyim, süpersonic, hareket sensörlü ileri görüş kameramı da tanıtacağım. Vesile ile tekrar hepinizden Allah razı olsun. Söyleyecek söz bulamıyorum, şımarıyorum Ahmet Kıyak'tan da 4 kış lastiği atağı bekliyorum Adamın arabasında, 200 bin öğroluk arabada bile olmayan far sistemi olacak. Servet Abi, farları ben geri götüreyim mi? Senin elinde yeterince koz var, doymadın, doymadın 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Adamın arabasında, 200 bin öğroluk arabada bile olmayan far sistemi olacak. Servet Abi, farları ben geri götüreyim mi? bunları da yersin, dayanamazsın, olmadı mangal yapalım küülerini yollarız Zafere 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 50 mi ? elimi sürmem o paraya Normalde olurda dışarı yapsam 1000 TL kafadan isterim Zafer tamam sakin ol, yavaşca pc'den uzaklaş, ekran koruma 5 dakikaya imdadına yetişecek.. hesapladık, tozkoparanın ruhsatı yetmiyor bu farları taşımaya? 1- Yerlere yattım resmen gülmekten 2- Servet abi'nin yaptıklarına paha biçilemez. Ancak mercekleri Fııhansızlar yapmış, bu sebeple Zafer'cim sen anahtarı bırak git, biz farlarla satarız senin arabayı 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Aralık 2012 Yazar Paylaş 3 Aralık 2012 Ben bu arabayı satmam artık Xenon çarpar 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 4 Aralık 2012 Paylaş 4 Aralık 2012 yanında dikildim de, casus foto çekebildim, ne bilgisi? Merceği yapan çocuk kör olmuş dediler. Öyle özel bir parçaymış. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Aralık 2012 Paylaş 4 Aralık 2012 Adamın arabasında, 200 bin öğroluk arabada bile olmayan far sistemi olacak. Servet Abi, farları ben geri götüreyim mi? Zaten sana göndereceğim, sürünsün biraz Abüüüüüü, o mercekler mındar mındar. En essahı ve de öz hakikisi bende onların.! Sağ gösterip sol vurmayı bilirmisin Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2012 Paylaş 4 Aralık 2012 Usta farın içini araç rengine boya.Siyah kalmasın. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Aralık 2012 Paylaş 4 Aralık 2012 Başlangıç menümüz , Ara sıcaklar, Soğuk meze Uzun hüzme, halojen mercek Uzun hüzme, xenon mercek Upuzun hüzme, Allah ne verdiyse artık Çiptuning yapılmış kısa desen Ne ? 520'mi ? halt etmiş 10 watt cık, kim bilir ne halta yarayacak ? Daha başlangıç aşaması, ufaktan ufaktan devam ederim. 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Aralık 2012 Paylaş 4 Aralık 2012 Evet, Zafer'in görünce yüzünde oluşacak ifade 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Aralık 2012 Paylaş 4 Aralık 2012 Servet abi çizgi hakkında bilgi? Hüseyin, yaptığımı paylaşacak, ama nasıl yaptığımı paylaşmayacağım. Anladın sen Abi yemin ediyorum 4 tane merceği görünce şok oldum eyvah dedim kendi kendime bunca yılın acısı fena çıkacak abi hazır elin değmişken şöyle sağlam birde selektör kolu gönder Zafer bunlarla selektörün tadını alırsa olacakları az çok tahayyül edebiliyorum Eskiden korna anahtarları debriyaj pedalına yakın bi yerlerde olurdu, onlardan bağlarız Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 4 Aralık 2012 Paylaş 4 Aralık 2012 Hüseyin, yaptığımı paylaşacak, ama nasıl yaptığımı paylaşmayacağım. Anladın sen Anlamam mı. Deniyim dedim, olurda nikotin ihtiyacı hissettiğin ana denk gelirde yazarsın diye. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2012 Paylaş 4 Aralık 2012 bilader, Sn. King, o mercekler sığmıyordu, ölçüp biçtim, şimdi nasıl sığdı Vesile ile bugün hava buz, lehim yapacaz, ama lehimin uzak tarafı donuyor, yaktım aygazı, kor yaptım kabloyu, daldırdım lehim teki yumağına , missss, pratik başka birşey 2 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2012 Paylaş 4 Aralık 2012 Hiç bir Dogan sahibi böyle bir farın helede 10watt lık bir led ile yapılmış gündüz farı diye düşünüyorum bence son gerçek maliyetine asla para dökmez dökemez.Fazla kaçar. Ustam eline sağlık.Montaj usul ve teknigin harika. Yorum bağlantısı
Recommended Posts