İçeriğe Yönlendir

Süper Lüks Xtra: Tozko Paran

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Servet Aydın

50 mi ? elimi sürmem o paraya :) Normalde olurda dışarı yapsam 1000 TL kafadan isterim

Zafer tamam sakin ol, yavaşca pc'den uzaklaş, ekran koruma 5 dakikaya imdadına yetişecek..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

50 mi ? elimi sürmem o paraya :) Normalde olurda dışarı yapsam 1000 TL kafadan isterim

Zafer tamam sakin ol, yavaşca pc'den uzaklaş, ekran koruma 5 dakikaya imdadına yetişecek..

hesapladık, tozkoparanın ruhsatı yetmiyor bu farları taşımaya?

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Arabanın parasının 8'de 1'ine far mı olurmuş? :D Yok artık, ekran koruma falan kalmadı, PSU'dan dumanlar çıkıyor :D

Tozlu stoplar da olsa?

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ben Bektaş ın Servet abiye olan borç bakiyesini merak ediyorum :unsure2: gün aşırı dergahta :D senin 40 yılda bir işin düşmüş :good1:

Ama yüzyılın procesi? :ninja:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
:rofl: farları açıkladın da, far modifiyesini nasıl açıklarsın bilemedim
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

:rofl: farları açıkladın da, far modifiyesini nasıl açıklarsın bilemedim

Açıklama mı? Pehh.. Yaptım, oldu derim? :ninja:

Bu bölüm google'a açık değildi di mi emmi?

Abüüüüüü, o mercekler mındar mındar. En essahı ve de öz hakikisi bende onların.! :p:D

Abim :) Senin kamerayı da unutmuş değilim, detaylı inceleme yapacaktım fakat gel gelelim, cama tutturduğumuz zamazingonun kameraya bağlı bölümünde ufak bir deforme :fiuw: oldu. Halledeyim, süpersonic, hareket sensörlü ileri görüş kameramı da tanıtacağım.

Vesile ile tekrar hepinizden Allah razı olsun. Söyleyecek söz bulamıyorum, :blush: şımarıyorum :icecream: Ahmet Kıyak'tan da 4 kış lastiği atağı bekliyorum :crazy:

Adamın arabasında, 200 bin öğroluk arabada bile olmayan far sistemi olacak.

Servet Abi, farları ben geri götüreyim mi? :vampir:

Senin elinde yeterince koz var, doymadın, doymadın :ninja:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bunları da yersin, dayanamazsın, olmadı mangal yapalım :crazy: küülerini yollarız Zafere

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

1- Yerlere yattım resmen gülmekten :hahahoho:

2- Servet abi'nin yaptıklarına paha biçilemez. Ancak mercekleri Fııhansızlar yapmış, bu sebeple Zafer'cim sen anahtarı bırak git, biz farlarla satarız senin arabayı :crazy:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

yanında dikildim de, casus foto çekebildim, ne bilgisi?

Merceği yapan çocuk kör olmuş dediler. Öyle özel bir parçaymış.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Zaten sana göndereceğim, sürünsün biraz :D

Abüüüüüü, o mercekler mındar mındar. En essahı ve de öz hakikisi bende onların.! :p:D

Sağ gösterip sol vurmayı bilirmisin :i-ih:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Başlangıç menümüz ,

I4Huvl.jpg

DFEOTl.jpg

Lxr22l.jpg

Ara sıcaklar,

xO5IYl.jpg

YHXCVl.jpg

Soğuk meze

UeFs1l.jpg

Uzun hüzme, halojen mercek

aqUyol.jpg

Uzun hüzme, xenon mercek

BHo0zl.jpg

Upuzun hüzme, Allah ne verdiyse artık

SfFf9l.jpg

Çiptuning yapılmış kısa desen

Kuof5l.jpg

Ne ? 520'mi ? halt etmiş

TFGlHl.jpg

10 watt cık, kim bilir ne halta yarayacak ?

9OjLgl.jpg

Daha başlangıç aşaması, ufaktan ufaktan devam ederim.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Servet abi çizgi hakkında bilgi? :)

Hüseyin, yaptığımı paylaşacak, ama nasıl yaptığımı paylaşmayacağım. Anladın sen ;)

Abi yemin ediyorum 4 tane merceği görünce şok oldum :shok: eyvah dedim kendi kendime bunca yılın acısı fena çıkacak :exc1: abi hazır elin değmişken şöyle sağlam birde selektör kolu gönder Zafer bunlarla selektörün tadını alırsa olacakları az çok tahayyül edebiliyorum :kihkih:

Eskiden korna anahtarları debriyaj pedalına yakın bi yerlerde olurdu, onlardan bağlarız :biggrin:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Hüseyin, yaptığımı paylaşacak, ama nasıl yaptığımı paylaşmayacağım. Anladın sen ;)

Anlamam mı. Deniyim dedim, olurda nikotin ihtiyacı hissettiğin ana denk gelirde yazarsın diye. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bilader, Sn. King, o mercekler sığmıyordu, ölçüp biçtim, şimdi nasıl sığdı :crazy:

Vesile ile bugün hava buz, lehim yapacaz, ama lehimin uzak tarafı donuyor, yaktım aygazı, kor yaptım kabloyu, daldırdım lehim teki yumağına , missss, pratik başka birşey

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Hiç bir Dogan sahibi böyle bir farın helede 10watt lık bir led ile yapılmış gündüz farı diye düşünüyorum bence son gerçek maliyetine asla para dökmez dökemez.Fazla kaçar.

Ustam eline sağlık.Montaj usul ve teknigin harika. :good1:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...