Servet Aydın 30 Kasım 2011 Paylaş 30 Kasım 2011 İndiglo kadranın tek sıkıntısı ışığı en yüksek seviyede kullanma sonucu floresanın bitmesi. Ancak farlara doğru bağlanırsa gece kısık gündüz canlı yanması ömrünü çok uzatıyor. Eğer Honda yada Kangoo iin olmuş olsa idi çoktan takardım Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 30 Kasım 2011 Yazar Paylaş 30 Kasım 2011 Valla abi o işi burada yapabilecek adam yok. Risk benim için. Maliyeti de yüksek epey. Hele şimdilik dursun bakalım. Önceki mesajlarda aldığım ledlerin listesi vardı abi bakabildin mi? Hepsinin kullanılması araç içi tesisatla ilgili sorun teşkil eder mi? Bir de Servet abi sana danışayım? İlk aldıktan 1 hafta sonra falan, farlar açıkken motor dengesiz çalışmaya başladı, farlar, gösterge ve tavan aydınlatmasında gözle bakarken bile farkedilebilir derecede dalgalanmalar vardı, dalgalanmalar ritmik değil, hep aynı süre aralığında değildi. Acaba aküden mi falan diye düşündüm, sanayide gösterdim, akü ölçüldü, düşük gelir derken yüksek akım gösterdi. Konjektörden deyip usta konjektörü değiştirdi, o anda yenisiyle değişim sonrası denedik herşey düzgündü, ancak yine 3-4 gün sonra aynı şeyi yapmaya başladı şimdi yine bahsettiğim şekilde çalışıyor. Farlar kapalıyken sorun yok, rölantide falan çok güzel çalışıyor, ancak farları yakınca, sıcak motor-soğuk motor farketmeksizin bahsettiğim motordaki dengesizlik ve ışıklandırmadaki dalgalanma başlıyor. Motor sesi ile ışık dalgalanmasını şöyle izah edeyim; farın gücü azalıyor aynı anda motor devri de düşüyor, sonra tekrar düzeliyor tekrar düşüyor, aynı anda. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Kasım 2011 Paylaş 30 Kasım 2011 Dinamo ile alakalı bi şey var kesin emmeeee... Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 30 Kasım 2011 Yazar Paylaş 30 Kasım 2011 Büyük ihtimalle şu anda o konjektör yine bozuk. Daha doğrusu bozuldu. Kabaca düşününce konjektörü bozan birşey var. Mesele orada emmeeeee ne? Yorum bağlantısı
Ali Elöver 1 Aralık 2011 Paylaş 1 Aralık 2011 Hayırlı uğurlu olsun Zafer kardeşim. Maşallah rengi çok güzel, arabada bir o kadar sağlami ne de olsa FIAT Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Aralık 2011 Yazar Paylaş 1 Aralık 2011 Teşekkür ederim Ali abi Haklısın, T-Jet'in dedesi falan mı oluyor bu şimdi? Dün akşam Tofaş'ların kullanım klavuzlarını buldum, çok ilginç bilgiler var, en duyulmadık teknik detaylar var. Akşam ayrı bir konu açıp katılırsanız, tartışalım diye düşünüyorum. Eğlenceli olacak Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 1 Aralık 2011 Paylaş 1 Aralık 2011 araç diri ve toplu duruyor. güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Misafir 1 Aralık 2011 Paylaş 1 Aralık 2011 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Doğana en yakışan renk bu. Ayrıca ortam süper. Ömür uzar burada. Yorum bağlantısı
Murat Küçük 1 Aralık 2011 Paylaş 1 Aralık 2011 (düzenlendi) http://www.sahibinde...33217996/detay/ Ben aynı marka İndiglodan kullandım uzun yıllar doğanda ve hiçbir sorun çıkrmadı.Kadrandaki her iki rengide azaltıp çoğaltıp istediğin gibi ayarlayabiliyordun.Görüntüsü çok hoştu.Ama burdaki fiyat çok çok yüksek ben makul bi fiyata alıp taktırmıştım resmen uçmuş adam. Eğer sanayiye yolum düşerse arar bulmaya çalışırım Zafer abi 1 Aralık 2011 tarihinde Murat Küçük tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Aralık 2011 Yazar Paylaş 1 Aralık 2011 araç diri ve toplu duruyor. güle güle kullanın... Sağol İlker ustam. Koltuklara kılıf veya yüz diktirmeyi düşünüyorum. Ne önerirsin abi? Hayırlı olsun güle güle kullanın. Doğana en yakışan renk bu. Ayrıca ortam süper. Ömür uzar burada. Sağolun. Aynen öyle. Ben aynı marka İndiglodan kullandım uzun yıllar doğanda ve hiçbir sorun çıkrmadı.Kadrandaki her iki rengide azaltıp çoğaltıp istediğin gibi ayarlayabiliyordun.Görüntüsü çok hoştu.Ama burdaki fiyat çok çok yüksek ben makul bi fiyata alıp taktırmıştım resmen uçmuş adam. Eğer sanayiye yolum düşerse arar bulmaya çalışırım Zafer abi E iyi madem Murat, yolunda düşerse aklına gelirse soruver bakalım Sağolasın. Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 1 Aralık 2011 Paylaş 1 Aralık 2011 Vallah bitti zaten, attım onu da Paspas'larım iyi. Olabilecek en iyisi belki de. Sadece temiz değiller Pedalları yazdım, Bronson buna yeterli. O kalsın olur mu? Çatlak için Autoking'le görüşmedim, görüşmem de herhalde. Çok ciddi bir konu değil, belki başka bir yöntem düşünebilirim. Belki de Karabük'te AutoKing de yoktur Silecekler aklımda, bunlar da fena değil, şimdilik aciliyeti yok diyelim. var abi karıt sanayisinde Yorum bağlantısı
Murat Küçük 1 Aralık 2011 Paylaş 1 Aralık 2011 Tamam gittiğimde dolaşırım tofaşcıları mutlaka vardır ellerinde.Eğer sende yoksa sana arabanın orjinal kullanma kılavuzunu yollayabilirim Satarken yeni sahibine vermeyi unutmuşum dün elime geçtide Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Aralık 2011 Yazar Paylaş 1 Aralık 2011 var abi karıt sanayisinde Autoking mi var? Vay anasını gelişiyoruz Tamam gittiğimde dolaşırım tofaşcıları mutlaka vardır ellerinde.Eğer sende yoksa sana arabanın orjinal kullanma kılavuzunu yollayabilirim Satarken yeni sahibine vermeyi unutmuşum dün elime geçtide Klavuzu buldum internetten. Eğer indiglo işi olursa yanında gönderirsin şimdi uğraşma Sağolasın. Evet gündüz bahsettiğim kullanma klavuzlarından can alıcı noktaları seçip aşağı ekledim. 1994 model Doğan SLX - Kartal - Şahin Doğan SLX için 6.5 değer yazılı Sıfır kilometresinde olabilr belki ama şu anda 2 katından fazla Bunu denedim bu akşam, İlk 3 vites için yarı yarıya diyebilirim 0-100 km: 13,1 sn. TDCI Fiesta'nın kaçtı pardon? En mühim bilgilerin bulunduğu sayfa; 94' Doğan SLX 96 HP. Ancak enjeksiyonlu değil gördüğünüz üzere. Diğer bilgiler aşağıda. Yorum bağlantısı
Murat Küçük 1 Aralık 2011 Paylaş 1 Aralık 2011 Tamamdır abi aslında doğana ait birçok parça var bende.Şuan senin aracın üzerinde olan gösterge takımından var,senin yan aynaların aynısından var falan depoyu karıştırsam daha fazla parça çıkar.Ha birde orjinal benzin deposu var az kullanılmış Sanayide göstergeyi bulursam eğer hepsini paket yapar yollarım sana koliyle Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Aralık 2011 Yazar Paylaş 1 Aralık 2011 2001 Doğan 1.6 i.e - Kartal - Şahin 1.4, 1.6 i.e. Bu klavuzda yakıt tüketimi vs olan sayfalar eksik nedense. Tamamdır abi aslında doğana ait birçok parça var bende.Şuan senin aracın üzerinde olan gösterge takımından var,senin yan aynaların aynısından var falan depoyu karıştırsam daha fazla parça çıkar.Ha birde orjinal benzin deposu var az kullanılmış Sanayide göstergeyi bulursam eğer hepsini paket yapar yollarım sana koliyle Bak bu daha çekici geldi şimdi Orijinal yan aynalar olsa daha iyiydi. Bunları sökeceğim ben. Benzin deposu gerekmeyebilir, kullanmıyoruz pek biliyorsun Gösterge takımı da işime yarar, üzerinde denemeler yapabilirim. Sen şu indigloya bir bak bakalım, bulamazsan da bu saydıklarımdan koliler gönderirsin, anlaşırız herhalde Depo temizliği yapmış olursun işte Yorum bağlantısı
Murat Küçük 1 Aralık 2011 Paylaş 1 Aralık 2011 Anlaşırız tabikide abi sıkıntı yok ne varsa yollayım sana.Al hepsi senin olsun no problem Orjinal yan aynalar üzerinde gitmişti o zaman bunları geri sökmüştüm çünkü bunları çok aradım ben kaç takım geri iade ettim.Sebebide diğerlerinin hem kapıya montaj yapılan üçgensi kısmı hemde dışı plastikti bununsa tamamı metal Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Aralık 2011 Yazar Paylaş 1 Aralık 2011 Geri geri gidince önden çekişli gibi oluyor ya ondan Anlaşırız tabikide abi sıkıntı yok ne varsa yollayım sana.Al hepsi senin olsun no problem Orjinal yan aynalar üzerinde gitmişti o zaman bunları geri sökmüştüm çünkü bunları çok aradım ben kaç takım geri iade ettim.Sebebide diğerlerinin hem kapıya montaj yapılan üçgensi kısmı hemde dışı plastikti bununsa tamamı metal Ama ses yapıyor işte Murat. Yorum bağlantısı
Murat Küçük 1 Aralık 2011 Paylaş 1 Aralık 2011 (düzenlendi) Ama ben bu sesi hiç duymadım Aşırı doğan sevgisindendi galiba 1 Aralık 2011 tarihinde Murat Küçük tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Aralık 2011 Yazar Paylaş 1 Aralık 2011 Biz de seviyoruz da, saplantılarım var arkadaş Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Aralık 2011 Paylaş 2 Aralık 2011 Zafer anca pc başına geçebildim. Konjektör değişminden sonra bir kaç gün normal olupta tekrar konjekrörü yakma olasılığı yüksek. Yapılacak olan ; Konjektör tekrar yanilenip rölanti ve 3000.d.d 'daki akü gerilimi ölçülecek. Rölantide 13.2 volt civarı, 3000 d.d'da 14,2-4 aralığında sabit gerilim olacak. Bu değerler normal ise sıkıntı yok. Konjektörde alternatörün aşırı yüklenmesinden bozulamaz. Usta elektrik tesisatına çamur atarsa hazırlıklı ol. 1 Yorum bağlantısı
Şaban Çolak 2 Aralık 2011 Paylaş 2 Aralık 2011 Güle güle kullan Zafer, Allah kaza bela göstermesin Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 2 Aralık 2011 Yazar Paylaş 2 Aralık 2011 Zafer anca pc başına geçebildim. Konjektör değişminden sonra bir kaç gün normal olupta tekrar konjekrörü yakma olasılığı yüksek. Yapılacak olan ; Konjektör tekrar yanilenip rölanti ve 3000.d.d 'daki akü gerilimi ölçülecek. Rölantide 13.2 volt civarı, 3000 d.d'da 14,2-4 aralığında sabit gerilim olacak. Bu değerler normal ise sıkıntı yok. Konjektörde alternatörün aşırı yüklenmesinden bozulamaz. Usta elektrik tesisatına çamur atarsa hazırlıklı ol. Anlaşıldı abi. Mesajını not aldım, yarın uğramayı düşünüyorum nasipse. Teşekkür ederim ilgine. Güle güle kullan Zafer, Allah kaza bela göstermesin Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts