Mehmet Solak 30 Kasım 2011 Paylaş 30 Kasım 2011 Nissan dizelde Renault motoru kullanıyor. Benzinlisi kendisine ait galiba. meganlarda kullanılan motorla aynı.yüksek duruyor,arazide nasıl gider acaba? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 Aralık 2011 Paylaş 1 Aralık 2011 Başka neresi dikkatini çekecekkki Benim için önemli bir kriter. Üreticisinin o araca ne kadar özendiğini gösterir. Küçük sınıf avrupa araçlar bile yıllar önce H4 tek reflektörü bırakıp H7 'ye geçtiler. Sırf ucuz olsun diye hala %50 az güce sahip H4'te ısrar eden japonları anlamıyorum. Millet 25W xenona geçerken bunlar da H7'ye geçecekler heralde Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 1 Aralık 2011 Paylaş 1 Aralık 2011 biraderim 1.5 dizel modelini 2 ay önce sıfır aldı beğenerek kullanıyor ve memnun.ben tipini beğenemedim özellikle farların yerlerini hiç sevmedim.. zevk meselesi tabiki yollarda çok görüyorum beğenipde alan çok yanii. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 1 Aralık 2011 Paylaş 1 Aralık 2011 Pazar günü köprüde beyaz modifiyelisi denk geldi. Tam bir felaketti . Modifiye edilmese daha güzel duruyor. Şey üstünde kelebek konmuş gibi. Yorum bağlantısı
Halis Parlak 1 Aralık 2011 Paylaş 1 Aralık 2011 Kesinlikle taraflı bir yorum yapıyorum ve gördüğüm en çirkin araba diyorum juke için.Trafikte gördüğüm zaman inanır mısınız bu araca kim para verip biniyor diye merak ediyorum. C-max ise sonuna kadar tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Aralık 2011 Paylaş 1 Aralık 2011 kaşgay almaya parası yetmeyip bayiden "bu da güzelmiş yahu" diye ayrılanlar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts