İçeriğe Yönlendir

Nissan Juke U Nasıl Bilirsiniz

Hakan Aydin

Recommended Posts

Hakan Aydin

Arkadaşlar Nissan Juke nasıl bir araçtır kullanan ya da etrafında kullanılan kimse var mı? Araç değişeceğim zaman alabileceğim araçlar arasında bulunuyor. C-max ya da Juke gibi yüksek bir araç almayı istiyorum. C-max e diyecek yok ama Juke ise dizel, donanım seviyesi gayet yeterli ve fiyat olarak da makul bir seçenek gibi. Tabii ki ikisi farklı segmentlerde tek benzerlikleri otomobile göre yüksek olmaları. Juke da tercih edilebilir mi ? 2. elde nasıldır? Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Nasıldır bilmem ama çok çok hoşuma gidiyor tipi ben juke ismini sevmedim kurbağa diyorum ona fıstık yeşili çıksa tam benlik araba :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Aydin

Beyaz renk hiç yakışmıyor fakat kahverengi yada füme olan çok güzel görünüyor. Sanki beyazdan farklı araçlar gibi duruyor. En büyük endişem 2. eli ve bir de renault motoru 1,5 Dci. Ön görüntüsü çok farklı geliyor sanki üç arabayı parçalayıp üst üste koymuş gibi. Ama gece üst üste 3 sıra yanan farlarla gelen aracı görünce insanın dikkatini çekiyor.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Bana micra platformu üstüne yapılmış bir araç gibi geliyor ikinci elde çok fazla var ve hepsi az kilometreli aslında bu düşündürücü niye bu kadar çabuk düştü diye bir araştırmak lazım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Biraz 280 ZX hormonu var o yüzden nostaljik. Öte yandan binenler arka koltuk mezar gibi diyorlar. Bazı renkleri çok güzel duruyor. İç aksamdaki renkli bölümler çizilebilir gibi gelmişti bana.

Nissan_280ZX_Turbo_1983_2.jpg

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Reno motorunun sıkıntı çıkaracagını zannetmem ama dış görünüş zevk meselesi.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Nissan bu işi biliyor, bu konunun içinde ne denmiş: C-max veya Juke, yani aynı segmentte düşünülmüş, halbuki, hormonlu bir Micra dır kendileri. Kaşkay da muazzam bir pazarlama başarısı idi.

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Hiçbir özelliğini bilmiyorum ama tipine hayranım. Çok farklı görünüyor.

Yorum bağlantısı
Guest Oğuzhan Özen

nissan juke r diyorum başkada birşey demiyorum...videosunu ve resimlerine bakın..:)

Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz
(düzenlendi)

Benim batronun oğlunda var benzinli klasik otomatik sport versiyonu,arada kullanıyorum,içi daracık,arka koltuğu yok sayın,içi-dışı tipi güzel,malzeme kalitesi sınıfının standartlarında,sessiz bir araç fakat gaza basında motor sesin bariz fazla çıkıyor,ön amortisör kararında fakat arka taraf takoz gibi,kasislerden geçerken ön rahat geçiyor arka zıplıyor.Ben olsam o parayı ona vermem,c-max lede karşılaştırmam bile.

tarihinde Tansel Yavuz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Değişik bir araç arayan gençlere hitap ediyor bence. Onun dışında içindeki kaplamalar bana da kolay çizilicekmiş gibi geldi. Zaten incelerken kendi arabamın anahtarını yanlışlıkla birkaç kez vurmuş bulundum bişey olmadı allahtan :p

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

C-max ile Juke birbiriyle alakasız araçlar, elma-armut gibi.

Kullanmadım ancak içini dışını incelemiştim, diğer japonlar gibi zevksiz tatsız her tarafı.

Bu devirde hala H4 farla üretiliyor olması da teknolojisinin nerelerde kaldığını gösteriyor bence.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)

Bu devirde hala H4 farla üretiliyor olması da teknolojisinin nerelerde kaldığını gösteriyor bence.

Başka neresi dikkatini çekecekkki :)

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hakan Aydin

Çağlar Bey ilk mesajımda aynı segmentte olmadıklarını bildiğimi ifade ettim, gözden kaçtı herhalde.

Yorum bağlantısı
Mehmet Erduru

Tipini hiç beğenmediğim bir araç.. Ama sağlam arabadır genelde japon arabaları..

Yorum bağlantısı
Ali Fuat Alagöz

focus un yarısı kadar bir bagaj, iyi denemeyecek bir yol tutuş, görüş kabiliyetini hiç beğenmedim. Teknolojisi zayıf, iç hacmi küçük.

Ama Nissan motorları sağlamdır, şasiyi bilmem. Ve fakat ağabeyi qasqai nin yanından bile geçemez bence.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...